KULTURA

RECENZE: Nejlepší kriminálka Metoda Markovič: Hojer na Voyo

Komentáře

K případu vraha Straky mám z minulosti několik vzpomínek. Případ řádění Straky zazdilo MO VB na Praze 8. Morparta nenosila podpažní pouzdra na zbraně. Dostali po Hojerovi kolty značky Astra a známí sedlář nám vyrobil americká pouzdra na opasky. Na případu pracovalo několik složek SNB a STB. Dvě zavražděné byly zaměstnanci vnitra. Straka nebyl ještě dopaden a generál Carda rozdával odměny. Mělo nás to motivovat . Když kolegové přivezli Straku ze Stochova, Jirka ho vyslýchal až do rána. Když jsem přivezl matku Straky a ta se seznámila se skutky syna, tak se zhroutila. Na případu se nejvíce podíleli : Jirka Markovič , Pepa Doucha a za morpartu kriminálky její vedoucí Petr Novotný a operaci: Svoboda , Opat , Přenosil, Krejza přezdívaný Kožak. Byl to můj nejdelší pobyt ve službě.




Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Podívejte se na filmy podle skutečné události nejen na Netflixu

Nevíte, na co se kouknout na Netflixu nebo Voyo? Pak si přečtěte náš článek, ve kterém najdete seznam nejlepších filmů podle skutečné události.

 

Minisérie podle skutečné události Případ Roubal online na Voyo

Pokud krimi filmům nebo seriálům podle skutečné události nikdy neřeknete ne, potom by vám neměla uniknout třídílná minisérie Případ Roubal.

 

Seriál Odznak Vysočina 2. řada na TV Nova - celé díly online

Nová řada seriálu Odznak Vysočina startuje už v neděli 26. února na Voyo. Co nového přinese?

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE