FINANCE

Kalkulačka valorizace důchodů 2024 + pravidla navyšování

Komentáře

Jen blb může podporovat nemakačenka a vymlouvat se na rozavírání nůžek nezi důchodcem, který řádně pracoval a mezi důchodcem, který celý život proflákal.

odpověd pro Petr Toušek : důchody se nezvyšují , v důsledku zločinecké politiky vlády fialy a jimi zaviněné vysoké inflace se hodnota důchodů reálně snižuje, valorizace jen částečně napravuje škody fialovo junty a peníze které ukradnou důchodcům neušetří , na rok 2024 od desítky miliard navýšili zbrojní výdaje,na 130% navýšili platy učitelům, na rok 2023 si poltici zvýšili platy a o cca 10 000 navýšili počty státních zaměstnanců, zavedli si navíc politické náměstky....
fialovo vláda rozvrátila veřejné finance, zrušením zdanění superhrubé mzdy zrtáta cca 100 mld ročně, zrušením EET ztráta cca 6-14 mld ročně, zrušením zdanění při prodeji nemovistostí ztráta desítky miliard ročně
********************************
ale desítky miliard na ukrajinu mají, a další desítky miliard na ukrajince , cca 60 mld budou stát nová švédská BVP , další desítky mld smlouva na jejich servis, za desítky miliard plánují nakoupit leopardy, za cca 100 mld plánují nákup f35, za desítky miliard nakoupí nové náboje..proč? kam poslali ty původní,
takže rekordní deficity financí jsou vinou fialovo vlády a voličů co je volili

Proč neustále platí ty co nikdy nepracovali a nikdy pracovat nebudou. Proč by také pracovali když mají vše zadarmo.To se lidi za tuhle nespravedlnost nedokážou postavit.

Co tak přestat vyplácet dávky, těm, kteří jsou už od 18let nemakacenka!!! Nač pracovat, když stát zaplatí. Hlavně se musí potrestat ten, kdo řádně pracuje, byť je to už důchodce. Za nás bylo,když jsi nepracoval - nic jsi nedostal.Souhlasím se Zdenou

Ta tisícovka o kterou vláda důchodce připraví je jednorázová nebo napořád ?

Vláda o žádnou tisícovku důchodce nepřipraví, takže to nemůže být jednorázové ani napořád. Jen v červnu nepřidá podle současných pravidel valorizace, protože neexistujou jen současní důchodci, kteří v posledních dvou letech dostali přidáno jako žádná jiná skupina ve státě, ale myslet je také třeba na důchodce budoucí, kteří také nemusí dostat nic, až veřejné finance zkrachují.

Já bych nedávala ani nepridavala na vdovske důchody proč mrtvý nebo mrtvá nepociti tu drahotu co tady u nás je bylo by peněz dost pro všechny


Pozůstatek Babišovy vlády, která za dob, kdy se mohlo v rámci možností šetřit, tak rozhazovala peníze a "kupovala" si voliče + Fialova vláda, která hodně věcí řeší pozdě a chaoticky. Řešení této krize je nutné, ale je třeba to dělat chytře a systematicky. Je to podobné, jako když se covidové dávky dostávaly pomalu ke každému, kdo si řekl a pak se dalo mnoho milionů Casinům, které by za mě měly mít nárok minimální a podvodnbíkům, jako je např. pan Vrábel, který si zaslouží leda vězení. A vymlouvat se na to, že nebyl čas na to to zkoumat je jen velmi chabá výmluva, která stojí mnoho peněz.

Do důchodu jsem odešla přesně s důchodový věkem. Nyní i v důchodu pracuji, abych utahla Fialovi drahotu. Mám poctivě odpravovano 47 let. Skoro žádná pracovní neschopnost. To co vláda chce udělat s mimořádnou valorizaci je fialový hnus. Chápu, že potřebuji peníze, ale co tak zapojit finanční úřad, aby dělal kontroly všech na černo pracujících ve službách, kteří berou dávky a kes peníze. Ty neodvadi státu ani korunu. Herny na černo, další úniky financí do státní kasy. Ale nikomu to nevadí, že tam prohrávají sociální dávky na ktere já taky přispívám. Ve všech městech je kamerový systém, který vidí, kde jsou herny a všichni se tváří, že nic. Takže přestanu v důchodu pracovat, budu do ho užívat. Tím přestanu přispívat do státního rozpočtu a zazadam si o příspěvek na bydlení. Stát za to jak se chová, přijde o 7000 měsíčně a navíc mi pošle 4800 příspěvek na bydleni. Vím, že je to kapka v moři, ale co tak přestat vyplácet dávky, těm, kteří jsou už od 18let nemakacenka a dědí s to. Nač pracovat, když stát zaplatí. Hlavně se musí potrestat ten, kdo řádně pracuje, byť je to už důchodce.


Máme co si zasloužíme,lidé se obecně málo zajímají o politiku a neuvědomují si že vše co se kolem nás děje je politika

Vážený pane, důchody jsou počítány podle odpracovaných let a výši odvodů. Je mi 66 let stále pracuji a krom toho že mám slušný důchod já, přispívám ještě já a můj zaměstnavatel na jednoho nadprůměrného důchodce. Také tolik odvádíte? Také jste pracoval od 18 let bez přestání? 48 let ? Až mne tyhle vaše kecy unaví a přestanu pracovat tak jeden prostě na důchody vám ostatním nebudu posílat nic.

Důchody se zvyšují na základě zdražování všeho, co musíme platit. Proto by měly být zvyšovány všem stejně a ne nejbohatším nejvíce a chudákům nejméně. Kecy o zásluhovosti jsou podvodem, protože při výpočtu důchodů je to již plně zohledněno. Díky komunistovi rychetskému však ústavní soud rozhodl zcela nesprávně.

Ak mam duchod zlozeny z zakladne casti 1211 kc a precentualnej 5038 kc odpocitava sa mi pri zvyseni duchodu castka 3900 kc alebo 1211 kč?

Co když děti vychovával muž a ne žena také dostane 500 na každé dítě?

Proboha už se proberte, stát na to nemá. Pokud se o sebe nepostaráte sami, může si stát půjčit a zadlužit Vaše děti a vnoučata - to je to co opravdu chcete?

Adresné přidávání je z 901% podpora těch, kteří nikdy nepracovali a pracovat nebudou.A my ostatní, na které dopadlo toto šílené zdražování stejně, jim to ještě zaplatíme, takže jsme postioženi dvakrát. Pomoc Ukrajincům, ok, ale ne na úkor občanů této země. Fiala a spol na nás naprosto kašle a navíc mě děsí, jak leze EU do zadku. Bojím se, že tam podepíší něco, co bude pro nás v budoucnu nevratné!!! Hanba celé vládě! To jsou ti odborníci co slibovali?
Pekarová Adamová, Richtrová, Rakušan, Gazdík, Stanjura, Válek, Lipavský, Langšádlová. Jeden velký hnus! Volební podvodníci.
Chtěl bych vidět, jak by se jim líbilo, kdyby se v příštích volbách spojili všichni ostatní proti jejich pětikolce, tak jako to udělali oni a smetli je ze scény. To by asi zuřili. . . . . .

Vláda Fiali je nejhorší vláda za celou nadvládu všech dob.Fiala by seděl na víku kasy a nikomu nic nedám.Sam mám málo.Vsechny nás tato vláda ožebračuje.Kdybychom byli Ukrajinci, máme vše za korunu nebo zadarmo.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kdy studenti musí podávat daňové přiznání?

Většina studentů podávání daňového přiznání nemusí řešit, protože je za něj podává zaměstnavatel, existuje ale několik výjimek....

 

Jak se stát členem volební komise a jaká je odměna?

Členství ve volební komisi může být zajímavý přivýdělek i brigáda ✅ Jak se přihlásíte do komise pro prezidentské volby 2023?

 

Srovnání úroků na spořících účtech 2023

ČNB v důsledku inflace navýšila základní úrokovou sazbu, od které se odvíjí i úroky na spořících účtech. Podívejte se na srovnání navýšených...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE