KULTURA

Anatomie života na TV Nova - herci a celé epizody online

Komentáře

nádherný seriál, perfektní obsazení, nemohu se dočkat dalších dílů, děkujeme

Vrstevnaté, dojemné, neovadlé. Rozjezd se mi líbil.Dobře vybrané herečky a herci. Seriál si časem určitě najde svoje diváky, kteří budou osudy sestřiček a bratrů prožívat na těsno.

Mě se to moc líbilo, za mě spokojenost hlavně co se týká herců

slabý děj-nevěrohodné scény i prostředí-dalšé díly vidět nechci-tvůrci by se měli inspirovat zahraničními seriály-








































slabý děj i herecké výkony- nevěrohodné prostředí-další díly nechci-tvůrci by se měli inspirovat v zahraničí-velká slabota



Mě se to moc líbilo, oproti trapné růžovce...to se nedá srovnat, tam si z lidí dělali srandu.

zlatá růžovka,toto je hanba zrtácet čas,kdo to vymyslel ??? Jak si někdo může myslet,,že tím potěší,pobaví diváka,nemocemi a utrpením druhých,depresivním prostředím nemocnice,je to nesprávné,krmit lidi strachem a deptat jejich mysl,dobrodružné filmy nebo komedie by potěšily mnohem více,filmy z přírody poučné nebo zábavné,které něco člověku dají,radost pokoj v duši,moudrost a ne duchoví prázdnotu s stres.

pro mne je to obrovský propadák,dodává negace až depreivní prožitky,koho zajímají nemoci a problémy,,každý má svých starostí nad hlavu v době kovidu,potěšil by mě seriál radostný,povzbudivý,pozitivní,už nikdy více...

souhlasím s panem Milanem
dívat se na další díly rozhodně nebudu

Dobrý den, první díl nového seriálu Anatomie života jsem sledoval celý, ale musel jsem se přemáhat - dějově až dětinské, herecky slabé - víc dílů vidět nemusím.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE