KULTURA

Sledujte ČeskoSlovensko má talent už teď na Primě

Komentáře

Dobrý den chci zkusit odpovědět na otázku.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn

Když čtu tuto diskusi je mi špatně z těch hatu

Remy Martin měl akrobatické vystoupení na hudbu z filmu Schindlerův seznam a ne jak řekla paní Mo'rová z filmu Pianista.

Nevím jak vy podle mě se to Dominice Titkove moc nepovedlo hlasovala jsem pro Remiho podle mě to měl vyhrát ale Diamonts taky dobrý. napiš jak to vidíš ty ;-)

Myslím si, že by mohli soutěž nějak vylepšit… je to rok co rok stejné = hrozné vystoupení, průměrné a pak úžasné. Jediná změna je u moderátorů a více černého humoru Prachaře. Navíc mě vadí hodně zpěváků (na to je Superstar, X-factor atd.), dala bych prostor lidem, co mají talent na věci, na co neni speciální soutěž.

Z těch Diamonds jsem se ještě teď nevzpamatoval,,,čučím na to každý den

vau tam chci a prosím tak tohu nechte je to jen talent tak toho nechte

Zpěváci do tehle soutěže vůbec nepatří myslím si že mají spoustu jinych soutěží soutěžit by měli třeba akrobati nebo malíři apod.

Myslím, že toto je nejhorší ČSMT v historií. Vše řeší porota, která se ani neumí normálně chovat, zejména Morova je totální propadák celé soutěže. Kdysi byly alespoň semifinálové kolá a teď pouze finále?

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Seriál Pálava – herci, natáčení, děj a recenze (2022)

S televizí Prima se vydáme na cestu do jižní Moravy, do prosluněné vinařské oblasti Pálava. Stejný název nese i seriál a první díl uvidíte 29....

 

Jak jdou Marvel filmy po sobě a v jakém pořadí je sledovat

Pravděpodobně každý z nás již někdy viděl některý z Marvel filmů, či seriálů. Nicméně pro mnoho z nás jsou časové osy tohoto světa superhrdinů...

 

HBO Max Česko - filmy, program a ceny

Zajímá vás, kdy se HBO Max dostane do České republiky? Jaká bude filmová nabídka a kolik za službu zaplatíte? Vše o HBO Max se dočtete v článku.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE