KULTURA

Komediální seriál Dobré ráno, Brno! na České televizi

Komentáře

No velká trapárna a ubohost..., holt z Brna no... 🤪

🤣🤣🤣 nemá chybu palec hore👍

Pokleslá zábava v koncentrované či destilované podobě.

Mně se velice líbily díly 4 a 5, 1 - 3 trochu méně a díl 6 zatím nejméně. Ale je možné, že až šestku zhlédnu víckrát, najdu více pozitiv.

Serial jsem videla, tedy jeho dostupne dily. Bohuzel me nezaujal. Nevadi mi vulgarni vyjadrovani, ale obsahove je to o nicem. Nezasmala jsem se od srdce ani jednou. A to jsem z Brna.

Po dlouhé době nejlepší seriál. Téměř žádné slabé místo. Pan "inžinýr" nade mnou by se měl místo psaní raději občas zasmát. Ideálně sám sobě. Bez toho se neposune dál.

Včera jsem viděla se svým synem (dospělým :-)) 4 díly a docela jsme se u toho nasmáli. Mně přijde seriál na odreagování fajn. Tyto seriály psané s nadsázkou mně moc baví, humor pana Prušinovského mám ráda. A přestože mám moc ráda i Brno- hrdě se k tomu, že jsem z Moravy hlásím, seriál mě neuráží.

Na potupu Brna se peníze vždycky najdou. Češi do Brna nejezdí a mají o něm přímo děsivé představy. Kam se ta Morava ze své slávy v Rakousku- Uhersku dostala je k pláči. Lidé na Moravě jsou žádaní pouze jako plátci daní.
Jsem zvědavá, kdy se bude měnit ÚSTAVA a zmizí z ní článek, že stát tvoří historická území Čechy, Morava a Slezsko.

Nejsem žadný expert, ale lepší než trapné kriminálky co se vysílají od rána do večera a od večera do rána. První díl byl zvláštní, chápu někoho může pohoršit. Uvidíme co bude v pokračování.








souhlasím

Hrůza a děs

Vážení, po prvních cca deseti minutách jsem musel přepínat, na tento seriál se nedalo dívat. Jsem z Moravy, přímo z Brna, jsem spisovatel a jde mě i vygůglit, a na každém člověku i dílu se snažím nacházet to dobré a pozitivní. Ale kdybyste slyšeli názor několika lidí, s nimiž jsem dnes jel v šalině, ten byste si vy tvůrci něčeho takového nedali zarámovat a nebyli dnes zdaleka jediní. Ono to vypadá, že čím jsou dnes ženy sprostší, tím lépe, atd., je to potřeba prezentovat v TV a ukazovat mladé generaci. No, kam jsme to za 30 let dotáhli, tam nyní jsme. Předpokládám, že se brzy dozvíme, že tento projekt trhal divácké rekordy. Nebo si snad někdo myslí, že toto je pro Brno dobrá reklama? Tedy si zase počkám, až budou Četnické humoresky, ty Brnu i Moravě reklamu udělaly, tady je reklama také, ale patrně negativní. Rád Vám popřeji množství pěkných a kvalitních projektů, které budou pro občany skutečným přínosem. A za sebe nechápu, čím toto "takédílo" mohlo někoho nadchnout. Srdečné pozdravy

Ing. M.A.Fryščok

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Seriál Místo zločinu České Budějovice na ČT (2023)

Česká televize uvedla novou třetí řadu úspěšné kriminální série Místo zločinu. Tentokrát diváky zve do Českých Budějovic...

 

Seriál Král Šumavy: Fantom temného kraje [2022] na Voyo

Na streamovací platformu Voyo míří první seriálové zpracování příběhů nepolapitelné legendy šumavských hvozdů Josefa Hasila. Podívejte se, co...

 

Reality show Praha - den & noc na Voyo (2022)

Hraná reality show Praha - den a noc od TV Nova spojuje dva televizní žánry, kde se mísí fikce s realitou. Podívejte se na všechny díly na Voyo.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE