KULTURA

Ortel - skupina, koncerty a informace

Komentáře

kapela je skvělá !!!! Tomášovi Ortelovi patří veliký dík !!!

Byl jsem 6.8.2022na koncertě na Měděnci, super zážitek, žádný problémy,pohoda a skvělá paní starostka,že je zve každý rok. Policie nebyla,nebyla potřeba, všichni v pohodě.

Miluju je..jsou neskuteční a písničky tak pravdivé a ze života..jsou úžasní a to,že se nebojí říct texty pravdu je prostě dokonalé.Chtelo by to víc takových nejen skupin ,ale lidí celkově.Moc ráda je poslouchám a odsuzovat je můžou jen ti,co si nedokáží uvědomit,co je sakra život a co se děje..v životě,ve státě,ve světě.Jsem ráda,že jsou lidi,kteří se nebojí a dají najevo svůj názor..a jejich popularita myslím mluví za vše.Jen tak dál 🙏👏🤗

Ortel je skvělá kapela která jde s dobou.maji u mě velký obdiv

Pro nás je kapela Ortel tou nejlepší. Tomáš je skvělý zpěvák i jako celá kapela. Máme s kapelou dobrý vztah. Moc rádi se těšíme na koncerty. Letos chceme navštívit koncert v Hradci Králové a křest nového alba v Plzni.

Prosím kdy a kde hrají letos?????

Rád si je vždy poslechnu a těším se každý rok na koncert na Mědenci.Přejeme jim co nejlepší umístění v soutěži,, Zlatý SLAVÍK".

Má skvělé, pravdivé písně. Může mi někdo říct, proč ho zablokovali na Spotifi????

Jsou fakt dost dobrá skupina.Mám rád jejich písně a souhlasím s nima.

Je to úplně jiný člověk. Svatba na Hitlerovy narozeniny v bývalém sídle SS byla určitě jen náhoda a ne Hnídkovo vyjádření sympatií k ideologii, která chtěla tu VAŠI VLAST vymazat z mapy.

Gipsy.cz by měl mlčet.Je to typ člověka co za prachy zaprodá cokoliv a jeho texty písní mají hodnotu vyschlého hovna.Ano,Tomáš Ortel kdysi působil v jisté kapela kde některé texty byly nacistické ale působil tam jen jako bubeník a pak odešel a jde si svou cestou.Ted je to doufám úplně jiný člověk a jeho texty ve skupině Ortel mluví za vše.Takže proti takovým sráčům jako je Gipsy a různá zkorumpovaná média--proti takovým je třeba bojovat.MÁ VLAST-MÁ PRAVIDLA !!!

Dobrá hudba i texty... Jen tak dál!!!

Po přečteni těchto komentářů mi nezbývá než se všemi jen souhlasit. Dodám jen přání to aby Ortel vystupoval i v Olomouci a není jen moje ale i ostaních fanoušků.

Skvělá skupina a jejich koncert jsem si opravdu užil. V sále bylo narváno a žádné excesy. Všichni zpívali s kapelou, která i s diváky byla jako jedna velká rodina. Ortel je skupina, která spojuje lidi všech věkových kategorií( mě je 70 let), protože zpívá pravdu.

Už dlouho poslouchám Ortel a moc mě mrzí že ho nehrají i v rádiích.Není tolik dobrých kapel jako ORTEL!!!

Ke skupině ORTEL mě přivedl muj přítel a jsem uplně mimo.Nečekala jsem že něco takoveho se da poslouchat.je to super.kluci pokračujte dal.Velka škoda že koncertujete tak daleko.nevadi pokusim sehnat listky přitel by byl nadšeny

Ke skupině ortel mě přivedl Můj syn písní mešita je mi 54 let a poslouchám hlavně je mají písňe s pravdivym tekstem jen tak dál a více konzertů

Jsem už sice stará babka,ale byla jsem zvědavá, co tak "hrozného" provádí ta kapela Ortel. Poslechla jsem si píseň Zůstaň mým domovem a úplně mě z toho mrzí, jak je to pravdivé. Zpěvák má moc hezký hlas. Jen tak dál chlapci, nenechte se odradit. Neděláte nic špatného, jenom nahlas říkáte, to co bychom měli říkat my všichni a hlavně ti "nahoře". Díky Vám. Vy toho slavíka určitě dostaneme - jednou, až se všem rozsvítí.

Kapela Ortel mě hodně oslovila ,jejich texty smutný ,lec pravdivý.Nasly v mém srdci místo a těším se až je uvidím na živo .Tomáš je opravdu borec 👍 už se nemůžu dočkat koncertu .Moc Vám fandím.Mam mikinu Ortel a jsem na ni patřičně hrdá .To samé roušky s logem kapely.Je super ,že jste.Za to moc díky.Vase Naty

...Jednou se narovná i pravda zlomená !
toto jsou poslední slova nové písně "Covid" od Ortelu, která v sobotu prvně zazněla na festivalu Rockové léto v Července u Litovle. Stále je spousta lidí, kteří se bojí pravdy a nechtějí ji slyšet. ORTEL je pravý opak a patří mu za toto vlastenectví velký dík...

jo dobrá skupina super vše jenom a jenom pravda rozumím tomu že řada lidí ji nemá ráda ale lidi a lidi?!!?!!? fandim jim toto je svoboda slova která se potupně vytrácí a proč????!!! vše je v lidech. jo jo jsme jenom postkomunistická zem jenom hrabat a hrabat a ostatni mne nezajímají. ubohost!!!! stačil kovid a všichni se skoro pos...i ubohost. JIRKA

Dobrý den souhlasím se všema zučasněnejma Ortel je prostě vyjmečnej a hlavně pravdivej odkaz naší doby a skvělý hlas Tomáše kterýho považuji za Karla Kryla 20 století!!!

pravda.pouze pravda,tomášem krásně podaná.navždy díky

Super hudba. Stále počúvame Oretel. Držte sa chalani! Len tak ďalej.

jsou super a pisne skvele.vse je jen v lidech

Nejlepší kapela v Česku.Smysluplná slova,která odhalují pravdu.

Skvělá kapela.

Skupinu Ortel jsem si poslechla spíše ze zvědavosti. Musím je pochválit, skvělý hlas zpěváka a dost dobré texty(a pravdivé). Nic co by mě pohoršovalo. Ač už dávno nepatřím mezi náctileté, ale mezi sátnice, písničky se mi moc líbí. Jen tak dál, více takových hudebníků, kteří se nebojí.

Strasne vam fandim a jsem rada ze kapela ortel existuje protoze kde bydlim ja je to vesnice na prostejovsku tam ortel vubec neuznavaj spis huli travu atd.

Souhlasim s Vami Verozdejvic





Souuhlas Veroz
dejvic

Na koncerty Ortelu jsem začala chodit loni na jaře, do té doby jsem znala jen tu píseň Mešita. Na jejich tvorbě nenacházím nic neonacistického či jinak nezákonného. V prosinci 2019 vyšlo nové CD Diktátor, které považuji za nejlepší ze všech, jaká dosud vydali. Je tam znát výrazné zlepšení po hudební stránce. Absolutně nechápu snahy některých lidí zakazovat pořádání koncertů Ortelu. Koncertů jsem loni navštívila několik a k žádným násilnostem tam nedošlo.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE