KULTURA

Seriál Kukačky 2 na ČT - recenze, herci a celé epizody online

Komentáře

Dívám se i na Kukačky 2, jednička se mi moc líbila. Tady mám dojem, že se některé situace opakují víc než je vhodné: např. téměř stále rozhozená maminka Jakuba: stále se topí v nějakých problémech, krizích.
Moc se mi líbí rodina, kde hrají rodiče Sabina Remundová a František Novotný. Sabina je symbol mámy, jaké by měly mámy být, František jí zdatně sekunduje.

naprosto skvělí seriál jen to čekání na další díl bylo nekonečné a ti kluci super a samozřejmě všichni co se podíleli

Velmi pekny serial a ako to zvladli herci, hlboka poklona. Som rada, ze som ho mohla sledovat. Gratulujem.

Seriál se povedl. Škoda, že skončil. Perfektní herecké výkony a zároveň i velké díky všem, kteří se podíleli.

Jak ohodnotit tento seriál ? 1*************************
Opravdu se vám všem povedl.Děkujeme.Těšíme se na pokračování.

serial je skvěly,ale 13 díl mě velmi zklamal,divné ukončení,doufám,že se chystá další řada a jich bude více,má režizér na ,aby se dostal,až do dospělosti vyměněných dětí,budu věřit že ano,jinak naprostá bomba,je to skvělé a dá se říct,že pravdivé,i dnes se takové věci dějí. pane režizére děkujeme !!!

Skvělý seriál.Výtečné výkony herců, především obou kluků.Konečně něco,na co se člověk může těšit.Díky všem a jen tak dál!!

Seriál je vÿborny demonology, vyborne vykony hercov, úplne super je S. Remundová. Krásne je am technicky urobeny a nasvieteny. Klibúk dole

Skvělý seriál, úžasné herecké výkony všech. Obdivuji Vás, jak se dokážete vžít do své role a postavy a podat takový výkon. Těším se na každý pátek a pondělí, kdy se díly opakují. Potěšilo mě, že televize oznámila další sérii tohoto seriálu. Děkuji.

Úžasný seriál. Vždy se na něj moc těším.

Dobrý den, seriál Kukačky je konečně příběh ze života běžných lidí, kde vidíme velkou lásku rodičů k dětem co není vidět na jiných televizích, kde vidíme jenom samé násilí,intriky, sex a nic co by nám něco pěkného dalo.

Seriál Kukačky je naprosto dokonalý. Do toho nejposledněšího detailu - například stoh červených triček ve skříni na pozadí scény... Jsem učitelka, učím už téměř 30let a v době inkluze poznávám ve své praxi povahy autistů a jejich rodičů a denně nahlížím na životy dětí a jejich rodin. Hluboce se skláním nad hereckými výkony obou malých chlapců, ale taky VŠECH ostatních herců. Každý člověk tam má své místo, svoji povahu, svůj způsob uvažování, svůj příběh a nakonec všechno souvisí se vším, nikdo není prvoplánově kladný ani záporný. Mám pocit, že pozoruji zcela opravdový nehraný příběh a moc se na každý díl těším. Těším se na každý pátek večer. Dám si červené víno a jdu do kina (do obýváku). Po dlouhé době má smysl se dívat na televizi. Děkuji.

Seriál Kukačky,mohl by být dobrým seriálem,protože,má docela dobrý děj,ale je tak mizerně zpracován, že prakticky divák stále tápe a neví oč skoro jde. Tento seriál řadím mezi nejhorší seriály co jsem kdy viděl.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

O mě se neboj - nový seriál na Nově - o čem je, herci a režie

Na obrazovce TV Nova se koncem loňského roku objevil romantický seriál O mě se neboj. Všechny informace najdete zde.

 

Seriál Král Šumavy: Fantom temného kraje [2022] na Voyo

Na streamovací platformu Voyo míří první seriálové zpracování příběhů nepolapitelné legendy šumavských hvozdů Josefa Hasila. Podívejte se, co...

 

Vyšehrad fylm: Fotbalista Lavický dobývá Voyo

Mimořádný úspěch seriálového fotbalisty Lavického byl pro tvůrce impulzem k vytvoření celovečerního filmu, který z potenciálu zvráceného,...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE