KULTURA

Soutěž Na lovu na TV Nova - pravidla a epizody online

Komentáře

Již nemůžu mlčet,ty otázky, co dostává ve finále lovec, tak to jsou zodpověditelné otázky tak pro školáka ZDŠ či středoškoláka, občas se tam objeví otázka kterou lovec " neví", ale je to vždycky ke konci 2 minut při jeho obrovském náskoku, prostě jen tak z plezíru,aby to nevypadalo tak jednoduše.Otázky co dostávají soutěžící, věřím , že ani lovec by je nezodpověděl.Jel bych tam taky, ale škoda času a peněz.Je to marné,je to marné, je to marné !!!!

Zatím jsem nikde nezjistil,za jakých podmínek určuje Lovec částky,kolik je možná horní hranice částky a jak a za jakých podmínek se hraje,když určí mínusovou částku.

Onřej Sokol výborný, soutěž výborná, ale prosím vás, NAUČTE PANA MARTÍNKA doktora vševěda MLUVIT. Úžasné znalosti, ale jeho drmolení kazí dojem z prima soutěže.

Soutěž se mě líbí, ale moc mě vadí, že ten, kdo kdo si vezne nižší částku, kterou nabídne lovec, tak ve finále vyhraje stejně jako ostatní soutěžící, kteří mají na výhře vetší podíl.
To je nespravedlivé!!!!!!!!!!! vůči ostatním soutěžícím.

Může mi vedení televize a režisér vysvětlit proč lovci vystupují v jednom oblečení. Nepřipadávám to trapné. Mne ano. Mohu dostat vysvětlení přímo z vysílaného pořadu. Děkuji Mojmír Svatoň

No hlavně je ve hře poměrně dost chybných otázek. Nyní zrovna koukam na díl, kde byla tato otázka: ve kterém filmu nehrál Jiří Schmitzer
a) postřižiny
b) slavnosti sněženek
c) Vesničko má středisková

Správná odpověď byla za C)...
I zde však hrál a to policistu, vyšetřujícího přejetí Drápalíka...
Tak nevím, kde udělali soudruzi chybu...

Rád se na soutěž dívám, avšak myslím si ,že odpověď by měl vždy zveřejnit napřed lovec a potom soutěžící a na závěr by měl dostávat i vždy poslední otázku. Soutěžící nahraji např.16 políček a lovec končí políčkem 15. Proč ???

V poslední době se mi zdá, že Ondřej Sokol vede zbytečně nevkusné řeči vůči lovcům, zvláště např. k inseminaci, k říji a pod. zcela nevhodné do této soutěže.

V poslední době se mi zdá, že Ondřej Sokol vede zbytečně nevkusné řeči vůči lovcům, zvláště např. k inseminaci, k říji a pod. zcela nevhodné do této soutěže.

Co se stane když soutěžící nenahraje v té první minutě nic.

Kdo stanovuje výši výhry , kdo ji platí ? Dík

Lovec ve finálové štvanici vždycky odpoví o jednu otázku míň. Na posledním políčku už se otázka nečte a asi by měla.

Rozum do hrsti! Aby byla soutěž spravedlivá, měl by mít lovec na zodpovězení otázek max 70 sekund a ne 2 min. Jinak nemá laik šanci. Je to nespravedlivé.

Je to jejich názor ne můj. Každý má právo na svůj názor. Mně se hra líbí a chtěl bych se přihlásit a proto tak činím. Pokud se mi to povede budu rád a rád se soutěže zúčastním. Jsem slovenké národnosti a proto mi psaní v českém jazyce dělá problém. V Praze žiji už delší dobu, ale český jazyk neovládám. Mluvím slovenky. Doufám, že to není problém.

Názory pisatelů jsou jen jejich názory. Pouze jejich osobní.

Líbí se mi a chci se zúčastnit. Jsem slovenské národnosti. Již dlouho bydlím
v ČR.

Je to nejlepší soutěžní pořád, sleduji moc rád, ale přitom mi něco chybí, chtělo by to nový Lovec aby to bylo zajímavé, jinak jak sem řekl je to nejlepší soutěžní pořád 😄👍

Omlouvám se za chybný příspěvek - přímka protínající kružnici ve dvou bodech je "sečna". Tětiva je úsečka na sečné mezi uvedenými 2 body.

Dne 23.8.2022 dostal lovec v závěru mj. otázku: Jak se nazývá přímka, která protíná kružnici ve dvou bodech. Odpověděl: Tečna; odpověď byla uznána jako správná. Správně má být tětiva. Tečna se kružnice dotýká jen v jednom bodě!

Ano. V mnoha popsanych smerech nefer...délka otázek...jejich rychlost čtení...odpovidani pred dočtenim otazky...nespravedlive rozdělování vyhry....škoda...

Odpověď Ondrovi Merchovi: nové díly se točí, ale dávají cca od května ty staré...Já sám jsem soutěžil v natáčení 28.6. a v TV prý "můj" díl bude cca na přelomu září a října. Tedy tipuji, že tvoří zásobu nových dílů a třeba od 1.září? je začnou dávat.

Mě taky štve, že soutěžící ve finále, když vyhrají částku, dělí si ji procentuelně. Ale viděl jsem díl, kdy jeden soutěžící v otázkách na začátku získal jen 5 tisíc, s lovcem hrál tak, že odpovědi hádal a vycházelo mu to, tak se vrátil k týmu, další 2 soutěžící měli 90 tisíc dohromady no a ten, co získal jen 5 tisíc, ve finále dostane přes 30 tisíc, i když jen mlčel, ti další dva odpovídali sami na otázky, aby měli ve finále náskok před lovcem.

Já chci svoje díly na lovu scela zdarma !!!

Soutěž je skvělá,Ondra to dělá výborně.

Proč nejsou ve finále stejné otázky pro soutěžící a pro lovce (neměl by poslouchat otázky pro soutěžící - např. sluchátka na uší..). Bylo by to spravedlivé. Kolikrát se mi zdají otázky pro lovce snažší.

ne neskoncilo to bude to az po prazdninach

Jakto ze nejsou dalsi dily? To jako soutez skoncila? Nebo maji prestavku? Psal jsem do Novy a samozrejme mi neodpovedeli.

Nejlepsi soutez

Pravda lovec je nezna

Pravda lovec je nezna

Proc si vsichni myslite ze lovec zna otazky? Je to pekna blbost lovec je samozrejme nezna

Lovci neznají odpověď na otázky to píšou jenom ti co hatujou tu soutěž v jednom díle kalkulátor neudělal 8 polí

Tuto soutěž miluju koukam se nato každý den a doufám že jednou budu lovcem

Na lovu koukám, s výjimkou každý den ale nevím co se děje s penězi co vyhraje lovec

Mate z toho srandu , že sem lidi píší a neodpovidate na otazky. Kolik berou lovci a jak si rozdělují peníze.Nebo maj paušál a kolik natacení dělate za jeden den.

Proč nezveřejníte jak si rozdělují lovci prachy.

Kolik berou lovci , myslím že mají taktiku aby yporazili soutěžící.

Kolik berou lovci?

Furt mám dojem, že lovci mají nějakou přípravu. Je jasné, že televize nemůže vyplácet každý den 150 tis. Jak Sokol, tak lovci mají nějaké instrukce. Lovec ví kolikrát i věci, které jsou na odhad a výmluva typu - já to risknul, nebo dedukce, to je myslím nesmysl. Odhaduji, že lovec vidí otázky předem, možná i odpovědi. Jsou to jen lidi a televize nemůže riskovat, že by se někdo omylem spletl. Ve výsledku je to o tom, kdo zvládne 2.kolo a zda následně tým dokáže nahrát tolik, co lovec nedožene. Když jsme si dělal statistiku, tak si lidi odnesou nakonec více v AZ-kvízu nebo v kde domov můj, než v soutěž na Lovu. A ty otázky jsou v těch soutěžích podobně těžké. Také je zajímavé, že nejčastěji je tam pan Martínek, který obecně vypadá nejdůvěryhodněji jako hlava. Ta paní někdy dlouho přemýšlí a někdy se mi zdá, že si spíše snaží vzpomenout na to, co viděla před pár minutami. Kalkulátor se zase hodně hádá. Myslím si, že to je prostě hra a ti lovci jsou sice chytří, ale předvádí tam skvělý herecký výkon.

Hlavně nezvat do speciálů někoho, jako byly P. Nesvačilová a H. Vágnerová. U Nesvačilové se dalo předpokládat, že se bude předvádět, Vagnerová ji zřejmě chtěla trumfnout. Dvě střeva v jednom pořadu je opravdu moc.

Soutěž ovlivňuje rychlost čtení moderátora. V drtivé většině ku prospěchu lovců. Pro hráče čte Sokol pomalu, pro lovce ani nevyslovuje pořádně celá slova, aby to zrychlil. Hráči mají většinou mnohem delší otázky než lovec. Je to tedy jen a jen o moderátorovi, který ovlivňuje hru podle toho, jak se hra vyvíjí, aby byla napínavá.

14.3.2022 Prosím o odpověď, proč už se nevysílají další pokračování pořadu "Na lovu"??
Děkuji za odpověď

P.Martínkovi není rozumět. Šišlá a ještě mluví rychle. Jinak se mi soutěž líbí.

Několik otázek se týkalo výběru a odměn lovců. Kde najdu odpověď?

Podvod to fakt není. V 87. díle vyhrál můj syn 45tis. Byl sám proti Lišákovi. Holt Lišák neměl svůj den, nevěděl dost základních věcí. Ale žádný kompars tam nesedí, jak někdo zde píše. Syn se regulérně do soutěže přihlásil.

Meli byste naucit toho sebestrednyho Vseveda mluvit. Je tak dulezity,ze kdyz chce ukazat jak vse vi,tak mu neni rozumet. Strasne drmoli.Nechapu,co tam dela.Napred at se nauci srozumitelne MLUVIT!

Štve mě že moderátor ještě nedocte a lovec už odpovídá a tím nedodrží čas při hráče

Dobrý deň no som si všimla že aj zo Slovenska tam boli a vôbec tento rok 2022 niekto vyhral okrem lovca

Za mne super hra, jen že se výhra procentuálně dělí mě vadí. Výhra by měla být dle toho, kolik kdo nahrál. Jinak super podívaná.

Soutěž se mi líbí,ale kdo vybírá otázky? Nemohu se zbavit dojmu, že lovec má ty otázky jednodušší než soutěžící. A sleduji každý díl.

Podvod tam není žádný, ovšem je jasné, že televize dělá maximum pro to, aby vyhrálo co nejméně soutěžících. Zjistil jsem, že pro různé lovce se objevují odlišná témata otázek. Zřejmě, aby se strefili do toho, čemu lovec rozumí. Dále rychlost čtení a délka otázek, kdy soutěžícím čte Sokol otázky v poslední části pomaleji a jsou velmi často delší. Oproti tomu lovec velmi často dostal otázky rychleji. Když si to měřím, tak za první minutu má lovec o 3-4 otázky více. Dost nespravedlivé je i výběr lovců, kdy ten profesor je skoro neporazitelný, pak ten mladší s vousy a ta ženská jsou krapet slabší a nejslabší je ten blondák. Kolikrát je tam silná skupina, nahraje 20 otázek a profesor je porazí a pak tam je někdo slabší, který má 8 otázek a blondáka porazí. Tohle se mi nelíbí. Kvalita lovců by měla být podobná. Velmi často se totiž stává, že lovce poráží ti slabší díky lehčímu lovci. Asi spravedlnější by bylo, kdyby ve finále měli jak soutěžící, tak lovec, stejné otázky. Toho blondáka bych vykopnul a našel někoho lepšího, když už. A na závěr. Všiml jsem si, že někdy lovcům uznají drobné přeřeky v odpovědích, ale soutěžícím to opravují a berou jim body. Takže jak zde i někdo psal. Hraje se tak, aby vyhrálo co nejméně lidí a co nejméně peněz.

V 87. díle vyhrál soutěžící 45tis. Zůstal na lovce (Lišáka) sám a zvládl to. A navíc to byl velký sympaťák.

Mně se soutěž líbí,ale není mi jasné procentuální rozdělení vyhranych peněz.Jestli se zohledňuje částka, kterou si každý soutěžící vyhrál.

Ondřeji, super komentování. Akorát byste měl vědět, že v poslední fázi nahráváte lovci. UDĚLAL JSEM SI ČASOVÝ PRŮŘEZ = KADENCE SLOV ZÁVĚREČNÝCH 2 MINUT JE 1,1 : 1,0 VE PROSPĚCH LOVCŮ - TEDY CCA 2 OTÁZKY NAVÍC ZA 2 MINUTY VE PROSPĚCH LOVCE - TÍM JSTE OKRADL CCA 3X SOUTĚŽÍCÍ.....

Kolik si odnáší Lovec?

Soutěž je výborná, oceňuji jak výkony soutěžících, tak i genialitu lovců.
Vadí mi však "jalovost" některých otázek z encyklopedií, nemající pro běžného člověka žádný význam. Přitom máme každodenní kontakt s produkty
nám mnohem bližší oblasti, a tou je strojařina. Z té nejsou bohužel žádné otázky a stačilo by se jen podívat do STROJNICKÝCH TABULEK ! Myslím si , že by pak u některých lovců genialita vyprchala !

Ještě jsem neviděla že by někdo vyhrál

Soutěž na lovu je podvod.Nekoukam každý den,ale díl co jsem viděla tak tam byl nevím jestli herec,nebo nějaký najatý komparsista, kterého jsem viděla na televizi Barandov v nebezpečných vztazích a vsoudkyni Barbara nebo v soudci Alexandrovi.Takze je to všechno podvod.Vsichni hráči jsou komparsisté.Proste podvod

PRO OBYČEJNÉ LIDI TO NENÍ-TADY MUSÍTE OPRAVDU MOC VĚDĚT--HLOUPÝ LOVEC TAM NEMŮŽE BÝT --(JDE O MANNY)
DOBRÁ OTÁZKA : KOLIK Z TOHO MÁ LOVEC ,KDYŽ VŠECHNY PORAZÍ ??????????

Absolutně nesouhlasím s jakýmikoliv negativními názory. Nejlepší soutěž za dlouhá léta. Divák se alespoň může přesvědčit, jak na tom vlastně je. Kdo ví prd, tak hodnotí jako blbost a nuda. Odsejpá to, nejsou tam zbytečný prostoje jako v Milionáři. A výběr lovců? No musí to být nadprůměrně chytří lidé, aby to mělo úroveň. Tam nemůže sedět nějakej blb. Přihlásit se může kdokoliv, někteří nejsou soudní, to je jasné.

Jen bych se chtěl zeptat kdo vybírá Lovce?

Soutěž je skvělá. Nechápu tadyty konspirace. Ano, Sokol občas zadrhne, ale nemyslím si, že by to soutěžící nějak poškodilo, kolikrát se mu to stane i s lovcem. Vítězství soutěžících je hlavně o tom, kterého lovce dostanou. S vševědem je téměř nemožné vyhrát, s Lišákem je pravděpodobnost mnohem vyšší. Rozhodně jsem neměla ani jednou pocit, že by někdo znal dopředu otázky.

Je to podvod a to hlavně díky rychlosti reakce lovců. Odhaduji, že dopředu ví otázky, možná část otázek. Nevěřím tomu, že člověk, co je historik zná absolutně vše i to, co se týká filmů pro děti apod. To je nesmysl. Je to pouze o tom, zda ti soutěžicí to ví a potom v poslední části zda si dokážou nahrát tolik bodů. Navíc Sokol mluvící ve prospěch TV ještě lovcům pomáhá. je třebs si uvědomit, že kdyby tam tohle nebylo, tak si každý den někdo odnese 150 tis. a na to televize peníze nemá. Férová soutěž byl Milionář. Možná by bylo i fer, kdyby přišlo 5 soutěžících a jeden z nich byl vylosován náhodně a stal by se lovcem. Ovšem to by se Nově nevyplatilo. Co jsme tak koukal, tak výhru získá 1 ze 7 soutěžních týmů.

Soutěž je to pěkná, ale nejsou domyšlené některé detaily. Např.pokud je člověk sám, je to leckdy větší výhoda, než být ve 4. Ti lidi mají sice náskok 4 polí, ale to, že se nedomluví jim nakonec může vzít šanci na dobrý výsledek.Také jsme si všiml, že lovec dostává otázky rychleji. Myslím si, že nikdo nechce rozdávat snadno peníze a lovci mají zcela jistě nějaké bonusy za to, že vyhrají. Nevěřím, že otázky ví. Ta lovkyně se velmi často dost zasekne a ten, kdo dostane pana doktora, tak pro něj je výhra velice náročná, ač zrovna dneska to soutěžícím vyšlo.

Sokol ve finále občas zdrmolí otázky zakoktá se a tím časově poškodí soutěžící...navíc soutěžícím stihne říci méně otázek než lovci a otázky pro soutěžící bývají časově delší....takže malé šance na výhru....trošku nefér

A kdo nám odpoví na všechny tyhle otázky???

Soutěž je super. Mám k tomu dvě kritické připomínky :
1/ měření času by mělo být až po vyřčení otázky protože každá zabere jiný čas a moderátor nečte všechny stejně rychle
2/ má-li to být vědomostní soutěž pak otázky typu KDO Z HERCŮ SBÍRÁ PANENKY nebo JAK SE JMENUJE MANŽELKA HLAVNÍ POSTAVY SERIÁLU POLDA jsou neadekvátní.
Jinak O.K.

Zajímalo by mě,jak to berou soutěžící, kteří se dostanou do finále tak jako dnes paní 60000, pán 30000 a in....jenom 5000 sice vyhráli,ale in.... nezodpověděl ani jednu otázku!!!Tak jaké stejné stejné dělení!?To si chlapec pěkně vidělal za jednu jedinou otázku....

Kdo cce vyhrát peíe, ať jde raději někam jinam....

Je to vědomostní soutěž, kde lze peníze vyhrát pouze za příhodné konstelace hvězd. Zlatej gotes!!!

Je nespravedlivé proč a z jakého důvodu má Lovec náskok o jedno pole, proč to nezačíná uprostřed.Je tam málo otázek co se týká ČR. Jsme přeci češi.

Příští týden bude soutěžit můj syn. Už se těším! Soutěž vyhrají v plném počtu soutěžících.
Lovec : Dagmar Jandová.
Soutěž sleduji pravidelně a jsem s ní spokojená.

Neměli by soutěžící projít nějakým základním testem znalostí či inteligence? Tým je značně znevýhodněn připuštěním opravdu hloupých lidí. Lovec by měl odpovídat až po dočtení otázky. Jinak se ukázalo, že silný tým vyhrát může, snad to přesvědčilo zdejší negativisty.

Soutěžící "Lucinka" - to byl případ... nechápu, jak jí tam mohli pustit...

také si myslím, že nefér... dlouhé otázky může moderátor číst třeba ze dvou minut minutu a krátké jen půl minuty...různě dlouhé otázky... neměly by být stejné?

Neférová hra

Je to nespravedlivé! Vyhraje-li v prvním kole třeba 25 000 t.j 5 políček a zní-li nabídka na 60000 nebo 120000, posune se nahoru o 1 políčko na 6 odpovědí - žádná úměra. Naopak vezme-li nižší nabídku třeba 3000,nebo 500, sníží se zase jen o jedno políčko na 4 políčka. Nebo liší se to obtížností otázek, určitě né !!!

je to docela dobrá hra až na to že se tam hlásí někteří co někdy vůbec nic nevědí ,ať si uvědomějí že si dělají ostudu jinak to jde.
před diváky z celé ho česka

taky jsem tomu přišla na chuť, dívám se každý den a soutěžím s nimi, ovšem v klidu a leháru, mám ráda O. Sokola a líbí se mi to, ať se daří

Tak dnes ta paní, Niky tuším, co dokázala nahrát 17 sama a pak soutěž vyhrála, klobouk dolů

Nevěřím,že je soutěž férová.Nevěřím,že lovci nebyli seznámeni předem s otázkami,proto soutěžící nemají vůbec žádnou šanci na výhru.A o to vám asi jde.Žádná výhra ale sledovanost.Za chvíli tu sledovanost ztratíte.

Také mi vadí to, že každá otázka je jinak dlouhá, časový limit tím pozbývá smysl. Mimochodem, neuznané buráky ala arašidy mi přišlo nad rámec

Kdo určuje výši nabídky Kč lovce a jaká je maximální nabídka?

Naprosto nefér hra, např. dnes pan Sokol četl lovci finální otázky mnohem rychleji a lehčí otázky než soutěžícím. Asi že šlo o dost peněz. Hanba Nově...

Co a kdy vyhrává lovec?

Je to výborná show. Líbí se mi. Sice šance na výhru není velká, ale o tom to přece vždy není. Proto jsem se do soutěže taky přihlásila a už se těším, až si to zkusím. 🙂😁

Za mě dobrá hra!!! Nejdřív minutové "potítko" kde si musíte nahrát nějaké peníze, otázky někdy úplně nesednou, jindy naopak. Hold je to o rychlosti a musíte rychle odpovídat. Pak souboj s lovcem, kdo z koho...jestli nemáte smůlu na otázky, tak min. Těch 5 správných odpovědí, by měl být člověk, schopen zodpovědět. A nakonec týmové finále buď sám anebo ve více lidech a snažíte si udělat znovu náskok před lovcem. A když, se vám ta soutěž nelíbí, tak si přepněte třeba Soukupov neboli Barrandov:-) hold, tady se to hemží, samými chytráky, kteří všechno vědí, anebo zas nestíhají otázky, tak je ta soutěž hloupost.

Sliboval jsem si od toho vice,ale jsem dost zklaman a v tuto hodinu prepinam na zazivnejsi program.Nuda,vyhry male a skoro nedostizne,otazky na rychlost umyslne dlouhe a spise jen pro odborniky a ne pro soutezici amatery,tudiz jen dobry kseft pro Sokola a pro tzv.lovce!!

Tady má soutěžící šanci vyhrát, jako když sázíš sportku. Větší hovadinu sem neviděl.

moc hezká hra

lovec by se měl také přihlašovat ve finále,aby to bylo aspoň trochu spravedlivé...ti soutěžící by měli dostat aspoň cestovné...

Soutěž se mi líbí, sleduju ji, ale některé otázky jsou velmi těžké, které podle mě může zodpovědět jen vědec v tom oboru. To mi vadí.

V jednom z pořadů jste poškodili soutěžícího, který správně řekl, že zhlédl film. Podle Vás je správně shlédl, což ale není pravda, tento pravopis se používá v případě, že se díváte shora dolů. Ještě jsem si to kontrolovala v Pravidlech českého pravopisu.

A proč tam vlastně jsou ti soutěžící???O co soutěží???Je to trapný ...nikdo nic nevyhraje.

jako kvíz dobré,pro soutěžícího k ničemu...

Při závěrečném lovu hodně zdržuje přihlašování k odpovědi, zopakování jména a pak teprve odpověď, bez zastavení času. To mi připadá nesmyslné. Kdyby soutěžící mohli vykřikovat odpovědi bylo by to trochu vyrovnanější. Lovec odpovídá hned, takže může stihnout daleko víc odpovědí a ještě je to největší mozek. Už mě to nebaví

Viděla jsem kousek a třeští mi hlava. Zlaté Riskuj :-)

Je jasné, že se TV Nova snaží novým typem soutěžního pořadu upoutat pozornost diváků. Nicméně: Nejobjektivnější vědomostní soutěž byla soutěž "Riskuj", pokud byla na programu 2 kola po dvanácti soutěžních oborech. Pokud byla v této soutěži 2 kola po šesti otázkách, měla být v hlavičkách skutečně všeobecná zadání (např. věda, kultura, politika, atd.). Pokud se v hlavičkách objevovala témata s úzkým záběrem (např. "Osobnost Vojtěcha Hromádky"), soutěž objektiv-nost ztrácela, poněvadž dva ze tří soutěžících nemuseli vědět, kdo Vojtěch Hromádka je, třetí, kterého dané téma celoživotně zajímá, mohl na tomto tématu - dle mého názoru nezaslouženě - získat rozhodující náskok. Ve chvíli, kdy druhé (rozhodující) kolo dostalo formu, kdy soutěžící hrál "se zavázanýma očima", protože vůbec nevěděl, z jakého oboru zvolená otázka bude, i tato soutěž objektivitu ztrácela.
Milionář naopak - dle mého názoru je - spíš než vědomostní soutěž - vědomostní show. Samozřejmě by ode mně bylo nespravedlivé, kdybych tvrdil, že v tomto klání mohl získat milionovou částku hlupák. Měl jsem pocit, že ideálním soutěžícím pro tento typ pořadu je sečtělý dělník. Vím, že odpovídat doma u televize, kdy o nic nejde (bez stresu) je něco jiného než sedět v horkém křesle . Na německé stanici RTL jsem viděl, jak soutěžící získal hlavní výhru milion euro za zodpovězení otázky "který prvek se nejvíce podílí na stavbě lidského těla". Usoudil jsem, že tělo je z více než 50 % voda a jeden kyslík je těžší než dva vodíky, nicméně si musím připustit, že kdybych seděl "v horkém křesle" a šlo mi o velkou částku peněz, asi bych "do toho" nešel. Za neobjektivní pokládám, že jistému soutěžícímu tleskali diváci "ve stoje" za zodpovězení otázky na metropoli jakéhosi afrického státu v hodnotě 2,5 mil. Kč, jiný soutěžící skončil na úrovni 2. záchranného bodu, když nezodpověděl za 600 tis. Kč otázku na hlavní město spolkového státu USA (spíše bych "smeknul" před tím, kdo by znal odpověď na méně oceněnou otázku). Za "podpásovku" pokládám, když jsou za otázkami za nejnižší částky skryty dotazy na nějaké novodobě pohádky (Pokud soutěžící nemá v rodině děti, kterým tyto pohádky před spaním čte, pak pro něho tyto tak lehké být nemusí). Nicméně: Oceňuji TV Nova, že se snaží oslovit diváky s novým typem soutěžního pořadu a velmi rád budu věřit v jeho objektivitu.

Mám pocit, že je to za hodně muziky málo peněz..

Nedůvěra Čechů je jen hloupost Čechů. Nic víc. Jediný Ondřej tady z diskuze chápe, že ta soutěž je super.

Licence stanovuje pravidla a lovec otázky dopředu nezná. V žádné soutěži tomu tak není, aby někdo kromě moderátora a režie znal dopředu otázky.

Ondřej Sokol moderuje soutěž bezvadně. Lovci jsou super. Mám jen jedinou výtku ke Kvízové dámě. Je jasné, že je introvert, ale je to show o ni, může více hláškovat, nemusí se bát. :D Chápu, jsem introvert, chápu, jaké to může být, ale stačí se jen uvolnit. Ona je tou hvězdou :)

Ta soutěž je postavená naprosto skvěle. Je v tom napětí, hromada otázek, chtělo by to třebas jen základní publikum pro základní potlesk. Studio je naprosto perfektně zvládnuté (nechápu, jak dokázala Nova absolutně zmrvit Chcete být milionářem a kvůli studiu jezdit do Frankfurtu. Also Vašut.)

V Anglii, odkud to pochází je to úspěch, v Německu je to úspěch, v Americe je to úspěch. Jen tady český divák je jen omezený hlupák, co nechápe, že čím víc otázek, tím líp.

No tak stále jsem se nedozvěděla, zda LOVEC zná otázky dopředu. Zda má možnost se s nimi předem seznámit a pak odpovídat dle toho, co si zapamatoval.

Jak se pozná, kolik otázek musí soutěžící před lovcem správně zodpovědět? A co znamená nižší a vyšší nabídka v konkrétním daném případě?

Ondřej: každý má právo říct, zda se mu soutěž líbí nebo ne-je to věc vkusu a preferencí...proč se hned nazývat idiotama?

Koukám, že to tu zatím komentujou samý idioti, kteří nejsou schopný ocenit kvalitu! Za mě je to hned po Milionáři druhá nejlepší patentovaná soutěž, která se kdy v ČR objevila! Za mě tedy jednoznačně plnej počet bodů :-D

Nejhorší televizní soutěž, i v AZ kvízu vyhrajou soutěžící alespoň knihu🥴🤢, a vypadá to jako pěknej podvod👌hnuuusss

Souhlasim s kritikou a doufám,že brzy zmizí z obrazovky. Na to se nedá dívat....nuda.

s kritikou souhlasím .změnit by se mělo odpočítávání času,současný stav nahrává tomu jak je moderátor ve formě,a tím prakticky ovlivňuje celý výsledek,jinak v pořádku.

Co to je za sračkoidni hru, která je zmanipulovana a ne čistá od prvního pohledu 🤮

Takže lovci jsou tam pouze pro uspokojení vlastního ega?

Peníze nikdo nevyhrává, pokud lovec ve finále správně zodpoví dostatečný počet otázek.

Ty peníze, když vyhraje Lovec zmizí, nebo je získá on?

pěkná blbost

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary – program a hosté

57. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary začíná 30. června 2023. Těšte se na nabitý program, oslavy a celebrity. A kde koupit vstupenky...

 

Seriál Co ste hasiči - celé díly online zdarma + herci

Na TV Nova odstartoval nový seriál Co ste hasiči. Podívejte se, kde se na všechny díly podívat zdarma, koho uvidíte mezi herci a mnohem víc.

 

Soutěž Blesk Trhák - jak se zaregistrovat + výhry

Blesk opět spustil hru Trhák. Jak se zúčastnit? ⚡ Kolik peněz se dá vyhrát? Jak uplatnit výherní kupony? Odpovědi na tyto i další otázky najdete...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE