NÁVODY

Bonky.cz: Jak e-shop funguje a proč má negativní recenze?

Komentáře

Objednala jsem dárek k vánocům pro vnučku 4.12.2022 a zaplatila kartou. V únoru 2023 po urgenci přišla zpráva, že je zboží na cestě. Po další urgenci v říjnu 2023 prý zahajují reklamaci. Po další urgenci nyní v prosinci 2023, dlouhosáhlé vysvětlení, že za nic nemohou s doporučením obrátit se na prodejce?? Takže dárek nebude ani k letošním vánocům. Jsou to podvodníci. Bohužel jsem si recenzi přečetla pozdě.

Zboží nepřišlo ani po 2 letech!

Skandální eshop. Podala jsem na policii i na COI. Čoika mi sdělila, že s tím nemohou nic dělat. Stejně zkušenosti jako ostatní. Nic nekupujte nic neplaťte jsou to podvodníci. Škoda, že je nelze blokovat na internetu.

Objednané zboží z 24.8.2022 ještě nedorazilo, budu žádat vrácení peněz, ale moc v to nedoufám.

Zakoupené zboží prosinec 2022, dodnes nedorazilo, jen několik e-mailů, že je na cestě. Vyplněn formulář na vrácení peněz, je to již 2x zákonných 30 dnů a nic. Jsou to zloději a stát je měl dávno zrušit a zavřít majitele.

Objednáno a zaplaceno v prosinci 22, ještě nic nepřišlo, komunikace žádná. Divím se že přislušné orgány nezakročí a nezavřou tento krám.

Objednala jsem si šaty pro vnučku 2.9.2022. Dodnes mi nic nepřišlo, jen reakce na emaily o době doručení až 365 dní. Dnes jsem vyplnila reklamační formulář, tak uvidíme.S penězi jsem se už rozloučila.

Objednala jsem zboží 13.12.2022. Do dnešního dne nedorazilo. Obrátila jsem se na ně e-mailem, ale po prvních třech odpovědích bylo zřejmé, že odpovědi jsou automaticky generovány a točí se stále dokola s malými obměnami. Odpovědi jsou typu, že je zboží na cestě a bude doručeno .... vždy mění počty dnů a nebo je to velmi mrzí, ale stává se, že zboží je v mizivém procentu zakázek doručeno později a může to trvat až 180 dní.... blablabla atd. Zkusila jsem reklamaci také přes jejich formulář. Už jsou to 2 měsíce, samozřejmě žádná odpověď. Co se týče telefonického kontaktu na Bonky, tak tam se dočkáte pouze automatu, takže zcela zbytečné. Banka mi odmítla úhradu vrátit s odůvodněním, že jsem dala příkaz k úhradě. V případě úhrady kartou by refundace možná byla. V současné chvíli mám už 45 jejich úžasných stále dokola se opakujících emailových odpovědí s příslibem dodání zboží. S penězi jsem se již rozloučila a tuto zkušenost beru jako placenou lekci za moji naivitu a hloupost. Po této zkušenosti objednávám už jen u obchodů, které mám prověřené a především, kde mi někdo ŽIVÝ zvedne telefon a kdo má někde nějaké skutečně existující "kamenné" sídlo se skutečnými lidmi. On-line technologie bohužel nahrává podvodníkům, kteří umí lidskou naivitu beztrestně využít, a to ve všech oborech.

Zboží z Bonky.cz nepřišlo ani po 7. měsících

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Globus e-shop - registrace a jak nakupovat online

Nejste si jistí, jestli má Globus eshop a jak nakupování v něm funguje?✏️Chcete vědět, jestli vám nákup z e-shopu dovezou až domů?☑️Máme pro vás...

 

E-shop Billa – jak nakupovat online?

Chcete vědět, jak se dá v Bille nakoupit z pohodlí domova přes internet? Jste si jistí, že čerpáte všechny výhody Billa Bonus clubu? Přečtěte si...

 

E-shop Pepco – jak se registrovat a jak nakupovat přes internet

V obchodech Pepco si můžete za nízké ceny zútulnit svou domácnost! ❤️ Pepco má už více než 2000 prodejen po celé Evropě. Kdy spustí také e-shop?...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE