ONLINE

SP biatlon Nové Město na Moravě: Program, vstupenky, výsledky

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Bylo by asi dobře lépe zorganizovat parkování. Kdo to tam nezná, dostane se do kolony, která vyjela ven z města, hodinu popojžděla po polňačkách, aby se znova vrátila do NMNM a teprve dojela na parkoviště na louce asi 2,5 km od vstupu. Díky tomu jsme nestihli start prvního závodu. Tribuna přeplněná, jako by se prodalo víc vstupenek, než je míst.

Mistroství světa v biatlonu s v Novém Městě na Moravě poprvé konalo od 6. do 17. února 2013. Jednalo se o vůbec první mistroství světa v biatlonu konaném v České republice.

Toušek, když něco píšeš, tak si to po sobě alespoň přečtu. Nejen že máš chyby v textu, ale píšeš i nesmysly "Biatlonové mistrovství světa se už v Novém Městě na Moravě konalo také v roce 2023"....hanba.

Jak se vyřešilo stravování návštěvníků, když pan Hamza vyjádřil nefunkční restaurací a chystá se veliká návštěvnost

Vždy se těšíme já lyžování mám moc ráda přejí děvčatům a chlapcům hodně úspěchů

Biatlon je dobrý port

Už s tým tady neotravujte, bude tu akorát bordel a kupa ožralých cizinců, kteří neví jak se mají chovat...

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Chance akční kód: Jak využít Chance Vegas bonus code

Akční bonus kód do online casina je to pravé „zaklínadlo“. Jak fungují akční promo kódy v Chance Vegas a jak je správně zadávat? Poradíme.

 

Sledujte derby Sparta vs. Slavia v online livestreamu ZDARMA

Fotbalové Česko vyhlíží největší zápas u nás. Je tu 310. derby ⚽ mezi Spartou a Slavií. Zjistěte, ☝️ kde duel těchto dvou rivalů sledovat živě.

 

Chance Vegas: Jak na přihlášení a registraci

Chance Vegas patří mezi největší legální česká online casina. Poradíme, jak se správně registrovat a získat bonusy pro nové hráče.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE