POLITIKA

Budeme topit pouze na 18 stupňů? Jaké je znění nové vyhlášky

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Plně souhlasim s Jakubem, jak to mám udělat, když byt je propojen. To by chtělo, aby to opět nějaká chytrá hlava vymyslela 🤣😂🤣😂na toto není slov.

Děkuji moc za přehlednou tabulku. Jen by mě některý s těch bláznů co tohle udělal poradit. V hlavní místnosti můžu mít 18 stupňů, na chodbě 15 a v koupelně 19. Jak to mám asi podle těch chytráků udělat. Jediné topení co mám tak je v hlavní místnosti které vytápí nejen kuchyň ale i koupelnu do které se jde přes chodbu. To to teplo mám v krabičkách přenášet přes chodbu do koupelny abych měl v koupelně teplo a nevytápěl chodbu?

To,jsme demokracie?

Misto, aby se starali, jak byt nezavisli na Rusku, tak to chteji hodit na ovcany. No 18 a 19 stupnu, to je jeste lahoda. V Rumunsku za Causeska se topilo na 15 stupnu. Fakt. Nekecam. Ja jsem zvykly chodit v boxerkach a tricku a jako dedek jsem zvykly na 26 stupnu. Tak nevim, zda plati mene vodky teple spodky nebo sedet v kozichu (umelem) a lemtat vodku. Ale kontrola do bytu? Budu chodit otvirat s Katanou v ruce:).

To chci vidět jak se Ti siláci kteří chtějí dávat pěstí a topit si na 40 budou bránit když se většina národa nechala dobrovolně zavírat doma, rouškovala se a nechala si do těl vstřikovat pokusné roztoky ..

ale jo at prijdou nejdriv chytne kontrola ranu pesti doprovozenou peknymi slovy az bude na zemi trosku na nem zatancuju no a co zbude sezere pes .... neni kontrolor neni problem! kazdej nadava jak za komunistu bylo strasne a co je kurva tohle ?! ze chteji kontrolovat jak si doma topim JA ZA TEN PLYN KURVA PLATIM !!!! a kdyz si to zaplatim ( a ze to jsou uz nekrestanske penize ) tak si vytopim byt treba na 40 stupnu budu li chtit !

To můžou zkusit mě kontrolovat teplotu.Je vyprovodím s klackem v ruce.Lidi tohle si snad nenecháme líbit.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Co chystá Česká televize (2022) - Podzimní program

Kromě očekávané 3. série Případů 1. oddělení má Česká televize na podzim připraveno několik dalších seriálů. Těšit se můžete jak na krimi a...

 

Příspěvek 5000 Kč na dítě - formulář, žádost a pravidla

Vláda oznámila příspěvek na dítě ve výši 5000 Kč. Zjistěte podrobnosti i co je k jeho získání a žádání potřeba.

 

Otevření Primarku v Brně a Bratislavě, bude i eshop online?

Po pražském Primarku se chystá otevření také brněnské a bratislavské pobočky. Zajímá vás, kdy se Primark Brno otevře a zda se spustí i eshop?

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE