POLITIKA

Politické hnutí Přísaha Roberta Šlachty a Tomáše Sochra

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

Komentáře

Fandím hnutí PŘÍSAHA a přeji přes 10% ve volbách...MY TO DOKÁŽEME !!!

také jsem nadšen, že bývalý člen útvaru pro organizování zločinu za peníze usa jde do voleb. PROBERTE SE.

Držím palce, konečně se našel někdo, kdo bude chtít spravedlnost a ne lži.

Dobrý den, vůbec jsem neměla tušení, že nějaké hnutí Přísaha existuje. Narazila jsem na to úplnou náhodou a po přečtení všech příspěvků jsem nadšená. Konečně je tady někdo, komu se dá věřit. Letos určitě jdu k volbám a už vím komu dát hlas. Určitě Vám pane Šlachto a Vašemu hnutí. Moc děkuji za naději, že by se mohlo něco změnit.

Dobrý den,od té naší krásné revoluce jsme toho zažili spoustu viďte? Třicet let! Kam se naše společnost posunula? Jací jsme? Čtyřicet let nás formoval režim! Nyní máme vše ve svých rukou a jistě se z nás stali lepší lidé? Vidte :-)) ach ach. Lidé bez zasad a morálních hodnot, takovým způsobem žijeme a chápeme demokracii. Víme co to slovo znamená? A zasloužíme si ji vůbec? Pane Williame Wallace to jsou otázky pro vás. dějiny se sice opakují, ale obávám se že dnes to asi nebude...??? Hodně štěstí

Pane Schlachta
Z Ceska Repobliky jsem odejela jako velmi mlada Holka s virou ze se tam brzy nadobro vratim
Nez jsem se seznamila via Internet s vasim Hnutim tak jsem se z kazde navstevy Ceska vacela smutna "Domu"
Jana
Ted uz ne. Dik vasi odvaze a nasazeni za spravnou vec. .

Jdu do toho! Volím Vás a tím i Vaše brášky, musí být jako Vy, Vaše maminka i táta na Vás všechny musí, prostě musí být hrdí a mají na co!!! A to, co jste si "dovolil" na prosťáčka Nečase a tu jeho důru, dva duševní mrzáčci, co se vedou za ručičky... Něco tak trapného se už snad opakovat nebude. Jsem v předčasném (kráceném) důchodu, zbytku života si chci užít, skoro 40 let jako státní zanedbanec, ufff, chtěl jsem napsat zaměstnanec:)), čas mám, pokud mohu něco pro Vás udělat v okrese F-M, ozvěte se, třeba zprostředkovaně:)))

Mgr. Robert Šlachta je čestný, přímý a velmi pracovitý člověk. Nesmírně si ho vážím, má moji stoprocentní podporu a můj hlas.

Pane Šlachto ,máte můj respekt a důvěru! Přeji Vám 100% ůspěch!

Dobrý den , rád bych k vám vstoupil, kde mohu sehnat přihlášku?
Prosím o odpověď na e mail lubomir.tej@seznam.cz

Držím pěsti a přeji úspěch ve volbách. Na "spasitele" čekáme a pomůžeme.

Konečně má cenu někoho volit

Těším se, až se provalí, jak a kdo vydělal na covidománii, až se provalí všechny nezákonnosti současné vlády, kterými jsme trpěli a ještě trpíme a které vytvářejí skupinu občanů 2. kategorie jenom proto, že nechtějí do sebe nechat aplikovat experimentální a nouzovou vakcínu. Věřím, že s tím by pan Šlachta mohl něco udělat. Držím mu palce.

Ano, je to velmi nadějné. Pan Šlachta ví, co obnáší jít do politiky, a myslím e dlouhodobě připravoval. A program bude doufám reálný a stručný, nikoli desítky stran obecných klišé a líbivých, leč nesplnitelných slibů. "postavit Česko na nohy" nelze ihned a ve všech oblastech. Tož hodně sil a zdravého rozumu, přidávám se k fandům Přísahy.

Věřím Vám a budu Vaše hnutí volit. Mnoho lidí o existenci Vašeho hnutí vůbec neví, prosím, udělejte s tím něco. Hodně zdraví, štěstí, odvahy a pevné nervy.

Rozhodl jsem se změnit preference ve prospěch Vaší strany.Schází mi ale informace o programu a hlavně osobnější styk s lídry strany v Ostravě případně kdy budete mít zde mítinky /setkání s občany/

Pro neprivilegovaného, tzv. "obyčejného", již tolikrát zklamaného člověka", začínají být volby problémem - není koho volit, komu věřit! Nežli dáti hlas kterékoliv ze současných stran, to raději nejít k volbám! Za daného politického marasmu spojuji s hnutím Přísaha jedinou naději, že v politice bude subjekt, kterému nejde jen o plná koryta. Budu volit hnutí Přísaha!

Super, pecka, držím palce! Máte i můj hlas

Doufám že se mu to podaří vyčistit ten Audijášuv chlív,má plnou moji podporu.

Konečně snad se dočkáme toho kdo konečně zavede pořádek v našem státě a zatočí s těmi řvouny z ODS TOP,Pirátů kteří mají máslo na hlavě a všechno umí.Přeji panu Šlachtovi úspěch

Už se moc těším jak je v politice rozmetáte. Neustále Vám fandím.Jen takových lidí víc. Měli byste mít větší reklamu.....někdo ani neví, že tato strana existuje a přitom by Vás určitě volili. Kde můžu tak to rozšiřuji.Držím pěsti, aby jste měli co nejvíce hlasů.

Tuto stranu podpořím

Chtěla bych znát program vaší strany. Moc ráda vám po přečtení programu dám hlas. Bohužel program jsem nenašla.

Moc si pana Šlachty vážím a má moji plnou podporu. Ráda mu dám hlas ve volbách do poslanecké sněmovny.

Čekám,někoho jako je on.

Pane Roberte, moc Vám fandím a jste novou nadějí pro tento prohnilý stát. Určitě Vás budu volit. Hlavně Vám přeju zdraví a optimismus.

Název přísaha je hodně silné slovo. Často bylo používáno k napálení hlupáků. Jednou z věcí, které hodně lidem chybí je začít něčemu věřit. Je čas dát slovům pravý význam a cestu. Rád dám hlas pro Přísahu.

Už v uplynulé době jsem Vás obdivovala, jak se dokážete zakousnout a nepustit. Věřím, že se Vám podaří prorazit a nezměnit se a určitě Vás budu volit a pokud bych mohla přispět, ráda pomůžu, protože čestný člověk, jako jste Vy, si zaslouží podporu. Buďte ale na sebe také opatrný, nejsou kolem Vás jen lidé, kteří si přejí změnu a bohužel jsou i zákeřní. To ale Vy už znáte. Držím Vám palce a nedejte se.

Panu Šlachtovi fandím jen mě mrzí jeho spojení s Vítem Bártou z bývalou VV stranou. Všichni víme jak to dopadlo. Byl to hnus s Radkem Jonem.

Naprosto nezbytné pro fungující stát, ale. Jak zajistit kvalifikované rozhodování? Viděli jsme lékaře, co tvrdili že covid je chřipečka a měli spoustu námitek k hygienickým opatřením. Kvalifikace není pozice v organizaci a navrch máme spoustu aktivních blbců.

Už po precteni knihy 30 let......jsem byla rozhodnuta Vas volit.Jste nejvěrohodnější kandidát pro novou politiku v tomto státě !

Pane Roberte - moc a moc vám držím palce a fandím vám mohla bych být věkem vaše matka doposud jsem nebyla nikdy v žádné politické straně ale do té vaší vstoupím a budu vás ze všech sil podporovat. Přeji vám pevné zdraví a ať vám vydrží rovná páteř,kterou bezpochyby máte mezi těmi polit.hyenami to budete mít těžké! VYDRŽTE!!

Pane Šlachto, jste naší nadějí. Já a všichni mí blízcí budeme Přísahu volit!
Je mi smutno z toho neřádu, který u nás panuje, věřím Vám a budu Vás podporovat.

Nabízím součinnost při tvorbě volebního programu hnutí pro Parlamentní volby 2021. Státnice z marketingu. Netuším jak vás přímo kontaktovat. Vždy mi do toho vleze nějaká reklama!

Zdravím Roberte, chtěl bych znát Tvůj názor na reparační dluh Německa ve výši 15000 miliard stanovený Postupimskou dohodou a Pařížskou konferencí. Jaký postoj k tomuto problému bude mít hnutí Přísaha a s jakým názorem půjde do voleb. Jiné státy Němci již odškodnili a jen naše současná vláda dělá mrtvého brouka. Dluh činí 1,5 milionu na občana ČR. Co s tím ?

Dobrý den,jsem staršího vydání a jsem tak,jako většina slušných lidí v této zemi již dlouhodobě frustrován z toho,co se v mé zemi děje.Pane Šlachta věřím vám a budu Přísahu podporovat do nastávajících voleb.Mám i nápady,jak v této složité době Přísaze enormě zvýšit zákonným způsobem markantně preference u všech občanů zemí Moravy,Čech a Slezka.Nechci aby můj nápad zneužila některá ze všech současných profláknutých politických stran.Stavím na vyšších morálních hodnotách. Ozvěte se

už dokázal, že pro korupci si dojde i na úřad vlády pro milenku premiéra.

panuslachtoviverim

Zatím každá ze stran, či hnutí vždy preferovala, že bude její prioritou boj proti korupci a neznám ani jednu z nich jak současných, tak bývalých, které by naopak korupci nepropadly. Věřím však, že toto hnutí se nezpronevěří svému programu a vezme ten boj proti korupci a za obnovení spravedlnosti v našem státě opravdově. Byl jsem volitelem hnutí ANO, které mne zklamalo, protože pokračuje v nastoleném trendu a už ji žádná korupce nezajímá, a spravedlnost je pro ni "španělskou vesnicí". Určitě budu toto hnutí volit, uvítal bych však, pokud se tohoto mého komentáře z Vašeho hnutí někdo všimne zaslání nějakého kontaktu pro vzájemnou komunikaci (třeba E-mail) Děkuji

Jsem ráda, že pan Šlachta "chce" vstoupit do politiky. Je na čase, aby tam byl další slušný člověk. Přidala bych ráda podpis, ale nevím kde????? Čím víc nás bude tím lépe, naše povinnost je dostat toto Hnutí do politiky, hlavně do sněmovny.

Pan Robert Šlachata má na to vše "koule". hlavně s odvahou a silou dotažení věcí .

Fandím Vám, četl jsem Vaši knihu a chtěl bych nyní alespoň podpisem podpořit Váš vstup do politiky. Jak to mohu korespondenčně udělat ? e-mail: mrrubikon@seznam.cz

prosím pošlete mi adresu v Praze, kde bych mohla podepsat vaše listiny ke kandidatuře

Pane Šlachta, věřím Vám i Vaším kolegům máte můj hlas a s tou bandou v politice se hold musíte poprat, zvítězit nad nimi, nebojte se jsme s Váma.

Jsem s vámi a budu vás volit pane Šlachta , prototože jste solidní člověk a doufám, že pokud se dostanete, nezničí vás ta banda zkorumpovaná. Hodně štěstí

Konečně něco nového a slušného, jdu do toho a rád se budu registrovat.

Přeji pěkný den, rádi se zapojíme, rádi hnutí podpoříme, ale nemáme kontakt kam.
Laďa, Brno

Nebudete to hrát na dvě strany jako u SOUKUPA?!

Drzim palce a preji mu, aby si udrzel pevne nervy a snad se jeho hnuti Prisaha podari ziskat co
nejvice hlasu.V to verim a pokud maji lide jeste trochu rozumu, budou ho volit aby se v teto republice
zacalo poctivym lidem zit tak, jak si zaslouzi a jakakoliv strana,pocinaje Piraty pres CSSD, ODS atd.,
kterym jde pouze o pohodlny zivot nadprumerne placeneho politika zustala pouze sedou vzpominkou.
Vazeni spoluobcane, probudte se a volte spravne,vzdyt uz je cas, jinak uz z tohoto politickeho
bahna nikdo republiku nedostane.
Hlasy mych pratel jsou jiste.
Pane Slachta, preji Vasemu hnuti ty nejlepsi volebni vysledky.

Fandim a zajima mne moznost komunikace jako forma podpory a presentace hnuti.

Kniha pana Šlachty mě velmi zaujala a budu jeho stranu volit. Držím moc palce,ale nebudete to mít lehké.Přeji hodně pevné nervy,ale nepodceňuje své protivníky.Vstupuje se svými kolegy do jámy lvové,tak buďte hodně ostražití,protože se může stát,že ani léta u policie,odvaha vám nebude stačit. Přeji štěstí,pevné nervy.

SNAD KONEČNĚ NĚJAKE PLUS.

P.ŠLACHTO,VĚŘÍM UŽ JEDINĚ VÁM,PENÍZE HÝBOU SVĚTEM, CO LIDSTVO EXISTUJE, ALE NESTOUDNOST POLITIKŮ,POHRDÁNÍ, JAK S POSMĚCHEWM ŘÍKAJÍ, OBYČEJNÝMI LIDMI, TO UŽ ČLOVĚK SE SOC.CÍTĚNÍM NEMŮŽE BEZ TICHÝCH VULGARIZMŮ VYDRŽET.MLUVÍ JAZYKEM PRAŽSKÉ PRVOREPUBLIKOVÉ GALERKY A TAKY SE TAK CHOVAJÍ.TÁŽI SE,KAM JE AŽ MOŽNÉ ZAJÍT,NEJSME PŘECE NÁROD TUPÝCH PRIMITÍVŮ.MÁTE STATISÍCE PŘÍZNIVCŮ, VAŠE SKROMNOST A LIDSTVÍ NENÍ PŘETVÁŘKA. JEN DO TOHO.

Věřím p.Šlachtovi a má moji podporu. Po přečtení jeho knihy vím , komu mám dát o volbách svůj hlas.

Dejme mu šanci. To, se děje nyní, resp. naše politická reprezentace, je něco otřesného. Ano, s covidem si těžko někdo poradí, ale přece nejde jen o covid. Tu hroší kůži a nabubřelost Faltýnků, Minářů, Nejedlých, Zemanů, Babišů atd. se snad podaří již poslat tam kam patří. A bohužel si nemyslím, že duhoví a volnomyslenkařští Piráti jako reprezentanti budou lepší. Bohužel se k nim přidal i pan Rakušan, což mě velice překvapilo a zklamalo. Takže dejme mu šanci, horší to určitě nebude, naopak.

Každý den sedám ke štafli a namáčím štětec do barvy Naděje.
Tou nadějí pro tento národ lidí poctivých, tvůrčích a nezkorumpovaných
jste Vy Roberte Šlachto a Váš tým Statečných

Pane Šlachta, držím pěsti a už teď máte můj hlas. I kdyby mi Babiš posílat každý měsíc rouškovné, není mu to nic platné. Už můj otec mě učil, že všichni máme stejnou pusu a stejný otvor na opačné straně. Nesnáším papaláše, protekci a jiná podobná svinstva. Přeji vám pevné nervy a miliony hlasů v podzimních volbách. Ať se daří

Máte mou plnou podporu a jste jediný komu už dnes věřím ,že uděláte pořádek . Chci se stát Vaším členem. Děkují ,že jste. Pevné nervy....

Je vás málo slyšet pane Šlachta.Budu vás podporovat seč mi síly stačí.
Tak ať se daří.

Jestli je pravda to,co se píše v knize, tak panu Šlachtovi držím palce a podpořím ho ve volbách. Měli by to udělat všichni poctiví lidé v tomto státě.

Panu Šlachtovi držím pěsti nebojte se těch starých zkorumpovaných mohykánů lidé stojí za Vámi a budou Vás volit.

Panu Šlachtovi držím palce, ale myslím si, že mohykáni ho sežerou. Přesto ho ve volbách podpořím :)

Jsem moc rád, že se pan Šlachta dokáže postavit proti skorumpovanemu systému, který vládne v naší zemi a ovlivňuje život nás všech aniž bychom si to mnohdy vážně uvědomovali. Proto má pan Šlachta mou plnou podporu a dám mu ve volbách svůj hlas.

po přečtení knihy jsem dospěl k přesvědčení že pan Šlachta je člověk který tady udělá pořádek a konečně se podaří ty špatné dostat tam kam patří.ve volbách má můj hlas a přeji mu aby nás bylo co nejvíc.

Fandím panu Šlechtovi a jeho hnutí Přísaha.Nebylo by špatné,ba naopak,kdyby jeho Přísaha podpořila paní Lenku Bradáčovou na kandidátku nové prezidentky ČR.Už bych se nemusela po letech stydět za prezidenta mé země.

Již delší dobu sleduji činnost pana Šlachty, obdivuji ho. Přála jsem se s ním setkat a to se mi podařilo při prezentaci jeho knihy v Městské knihovně v Pelhřimově. Věřím mu a do voleb jdu s ním. Lidi otevřete oči a přidejte se také. Konečně někdo, kdo se jich nebojí.

Mnohým komentátorům vadí název hnutí "Přísaha". Jeden novinář dokonce řekl na youtube streamu, že ho slovo přísaha děsí. Jsme divný národ, kde zejména novinářům jsou slova jako je přísaha, čest, vlastenectví, úcta ke státním symbolům proti mysli a přispívají k tomu, že pro jejich čtenáře ta slova ztrácí smysl. Pana Holce z info.cz děsí slovo přísaha. Nějak zapomněl, že naši předci nejen že přísahali, ale nasazovali svůj život proto, aby i pan Holec dnes mohl žít.

Robert Šlachta, jak jsem měla možnost poznat, je člověk kterého zajímají názory druhých, necháva prostor k diskuzím, rád zodpoví dotazy a vyslechne si připomínky. Je pro mě člověk, který si stojí za tím co řekne, má veliký rozhled a spoustu zkušeností.Má mou naprostou důvěru a můj hlas.

Myslím si a věřím, že právě tento člověk je pro nás hodně důležitý a že změní naší budoucnost k lepšímu. Je čestný a přímí.

Pan Šlachta byl a je slušný člověk, SRDCAŘ.Jsem rád, že chce do politiky. Chtěl bych do jeho Hnutí.

S panem Šlachtou jsem si dopisovala přes Fb v soukromých zprávách zajímal mě jeho názor na kauzu -Bečva,postupně jsme si psali ,vždy si našel čas mi odepsat za to si ho moc vážím .Nabídla jsem mu svou pomoc v kampani a byla jsem vybrána do Týmu dobrovolníků ,spnilo se mi přání 28.1 2021 jsem se na auto-besedě v Pasohlávkách osobně setkala s panem Šlachtou lídrem občanského hnutí PŘÍSAHA ,je to čestný ,poctivý a odvážný vlastenec,V říjnových volbách mu vhodím svůj hlas do urny .Jsem velmi ráda ,že se rozhodl vstoupit do politiky a já věřím ,že se do Poslanecké sněmovny dostane .Přeji mu mnoho štěstí .

Mgr. Robert Šlachta je čestný, přímý a velmi pracovitý člověk. Nesmírně si ho vážím, má moji stoprocentní podporu a můj hlas. Naprosto se ztotožňuji s jeho postoji politickými, společenskými i lidskými Hrdě se hlásím k jeho hnutí Přísaha.

Kamarád Robert Šlachta se rozhodl založit politické hnutí, se kterým se rozhodl vstoupit na politickou scénu. Dne 27.ledna 2021 toto své rozhodnutí oznámil na svolané tiskové konferenci na kterou dle mého názoru nedorazilo dost médií, ačkoli měli pozvánku. Zejména mě to mrzí u ČT, která by jako veřejno-právní televize měla o tomto počinu informovat, bohužel neinformovala. Robert Šlachta tedy vstoupil do politiky a bude se ucházet v podzimních volbách o vstup s hnutím PŘÍSAHA do poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Vím, mnozí si myslíte, že dává dokupy vysloužilé policajty a že to bude "hnutí starých fízlů", ale tomu nevěřte. PŘÍSAHA je zcela otevřené hnutí všech zodpovědných a slušných lidí, kteří chtějí změnu a Robert je této změny garantem. Víte, Robert je slušný, čestný a poctivý chlap, za kterého bych dal klidně i ruku do ohně. Osobně ho znám od roku 2004, kdy přišel z Brna do Prahy jako náměstek na Národní prodidrogovou centrálu k Jiřímu Komorousovi. Poznal jsem ho i při společné práci, kdy jejich útvar spolupracoval s naším týmem z "pražské mordparty" na vyšetřování případu vraždy… Mohu zodpovědně říci, že Robert je profesionál a co dělá, dělá naplno, takže jeho osobní klip kterým započal svojí politickou kariéru na tiskové konferenci k hnutí PŘÍSAHA je pravdivý.
Pokud bude hnutí PŘÍSAHA politicky silné a bude se moci zapojit do obrodného procesu tak věřím, že spousta lidí bude mít starosti a sposta darebáků a jak Robert řiká "zlojedů" bude zpocena i mezi zadními půlkami. Věřím, že se mu odpolitizovat policii a udělá z ní konečně fungující organizaci. Rozváže ruce vyšetřovatelům i operativcům a budou moci konečně vykonávat svojí práci, věnovat se konečně ekonomickým kauzám a ne jen “kompotářům“ co vykrádají sklepy a podobnou majetkovou trestnou činnost. Konečně se prověří státní zakázky, tunelování a malá domů ze státního rozpočtu, odkud nemilosrdně vysávají miliardy z naší společné kasy, tedy ze státního rozpočtu. Nemyslete si, že zastřelením kmotra Františka Mrázka v roce 2006 skončilo období prorůstání organizovaného zločinu do politiky. Jen blbec si myslí, že tomu už tak není. Není umění vlítnout do banky s pistolí a vybrat kasu, to umí kdejaký blbec, umění je dojít si do banky v obleku s kufříkem v ruce a odcházet s plným peněz. Ještě se Vám klaní a otevírají dveře, tomu by už konečně měl být konec a já věřím, že je v moci mého kamaráda tohoto a nejen tohoto cíle dosáhnout.

Jistě, všichni ho mají zafixovaného jako bijce a neřízeného partyzána z ÚOOZ, který překračoval své pravomoci, “fízloval“ lidi, kam vstoupila jeho noha vypadla mu z podrážky štěnice, nebo montoval odposlech kam se mu zlíbilo. Ale tomu tak není, to mohou říkat pouze slabomyslní lidé a rádoby novináři, kteří nemají ani ponětí o vyšetřování zločinu, nemají ponětí o operativní práci na vyhledávání a dokumentování trestné činnosti. Jejich znalosti jsou pouze omezené na detektivní filmy a seriály, kterými nás krmí každá televizní stanice a skutečného zločince viděli jen u soudu. Nebudu popisovat, že byl mockrát a mockrát prověřován GIBS a nic. Prostě na něj nic nemají a zaručené zprávy dezinformátorů o jeho propojení s albánským gangem v Brně na drogovou scénu jsou jen pohádky Boženy Němcové. Do dnešního dne jsem neviděl a ani nebyl předložen jediný relevantní důkaz o Šlachtově zneužívání pravomoci, trestné činnosti… prostě nic. Vím, že oznámením o politických ambicích hnutí PŘÍSAHA si někteří novináři strhnou ostře ořezané tužky, aby napsali ten nejpoutavější dehonestující článek co je Robert Šlachta zač. Co si vůbec dovoluje takový člověk jít do politiky, on, který “ve třech letech zničil na pískovišti bábovičku a tahal děvčátko za vlasy“ a pod.

Robert Šlachta má mou plnou důvěru a hnutí PŘÍSAHA má jednoznačně můj hlas v podzimních parlamentních volbách

Držím palce ale čt.budr tvrě protí je pod kontrolou ods a top 09

Pan Šlachta neví do jaké žumpy jde,snad není až tak naivní.
Držím mu palce až bulvár začne škodit.Opozice hledat v dávné minulosti.
Legislativa EU mnohé nedovolí.
Přeji mu získat většinu v PS a třeba i ústaní.
To by byl aspoň mazec.Konec přetahování,nekonečné napadání,vymezování.

Pane kolego, po celou dobu Vaší činnosti u policie i později u CS, jsem se snažil získat maximum informací k Vaší osobě. Dnes mohu říci, že můj hlas a hlas mých přátel máte zajištěn. Jen mi stále chybí přehled o Vašich předpokládaných aktivitách na veřejnosti. S díky J.CH.

Tak a nyní nastala ta správná volba a jsem ochotna jít k volbám a Vás pane Šlachta budu volit. Sleduji vaši práci již 25 let, četla jsem vaši knihu a jsem přesvědčena o Vaši spravedlnosti - všem stejným metrem.

Jsem s panem Šlachtou a jdu s ním bojovat. Jak budu mít možnost se zaregistrovat jdu do toho.

Jsem ráda, že pan Šlachata jde do politiky a vstupuji do jeho hnutí

Zajímá mě jen program a garance jeho plnění!!!!!!!!! 1. Co s referendem. 2. Co s vystoupením z EU, 3. Co vystoupením s NATO (ČR armáda v roce 39 a 68 k ničemu). 4. Co s nepotřebnou armádou??? 5. Co s migrací . Jak řešit romskou problematiku a vzdělávání. Boj proti korupci je bezpředmětný, protože se v ČR nikdy, opakuji nikdy nevyřeší. Naprosto zbytečná práce!!!!

Myslím, že takového člověka je třeba podpořit! Už je na čase, aby se
objevil někdo, kdo by tu udělal pořádek. Nebude to ale mít jednoduché.
Jen těžko se dnes hledají poctiví lidé.
Rád bych se zapojil, ale nenašel jsen dosud kontakt na hnutí.

jsem rád, že se pan Šlachta rozhodl vstoupit do politiky s jeho hnutí konečně vymete v ČR všechny zlořády i s jejich aktérama

těším se na představení programu- hlavně daně

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE