RECENZE

Fruugo.cz není e-shop: Recenze a zkušenosti

Komentáře

Doporučuji prohledat allegro a další obchody. Stejný výrobek najdete o 50% levnější než na Fruugo, které je jen tržiště.
Nedoporučuji

Obchod super tak akorad pro vyhození peněz už nikdy balíček objednan už 15.12 a Garance byla dodání do Vánoc a je 18.1.nikde nic a není se na koho obrátit ani komu napsat aby se. to vyřešilo to mě opravdu zklamali dítě stále čeká svou hru a nic

Sú to obyčajný zlodeji

Fruugo podvodna firma ani po polroku tovar nedošiel nedovolate sa k nim ešte drzosť chcu vedieť ako ste s fruugom spokojní ani poniaze ani tovar ani kontakt HAJZLI

Snad nejhorší platforma obchodu co může být...zásilky chodí nekompletní a nikoho se nedá dovolat... vyplňování online dotazů vždy napíše error a nelze s nimi nijak komunikovat...já nakupoval přímo u obchodu Shenzhen Naierjin Technology.Jednou mi odpověděli že dopošlou chybějící část objednávky a od té doby ticho a nic nepřišlo..už je to 2 měsíce.fruugo už nikdy ... raději Aliexpress nebo Wish tam to aspoň funguje na 1.

13.11.2023 jsem udělal dvě objednávky oficiálního licencovaného produktu NHL (Pittsburgh Penguins - kraťasy, pantofle) za výrazně nižší cenu než u nás. Obchodník ICED-OUT Německo, dnes 20.11.2023 vše dorazilo - kvalita perfektní, odpovídá oficiálnímu licencovanému produktu a velikost také OK, dodání přesně týden. Během procesu objednávek jsem byl pravidelně informován o stavu, včetně sledovacích čísel zásilek. Takže nemám co vytknout, vše OK

Balicek nedorazil, po predpokladane dobe doruceni jsem urgovala a napsali, ze je nekde na celnici. Vyplnila jsem celni prohlaseni a kdyz jsem po tydnu zjistovala, kde teda balicek je, tak je napsany, ze je odeslan zpet odesilateli. A jak mam teda zadat o penize, kdyz ani nevim, jestli se jim ten balicek vratil nebo je nekde ztraceny? Je to naprosto priserny obchod. Balicek nikde, prachy v haji a neni nikdo, k kym by se to dalo resit.

Naprosto nedoporučuji. Nechal jsem se zlákat cenou, ale zboží dorazilo jiné,ne to, co jsem objednal, naprostý šunt. I zadarmo, je u nich všechno drahé!

Obbjednal jsem si cívky se strunou do sekačky. Zaplatil jsem 680Kč, objednávka je u Fruuga vedená v ceně 319kČ, zboí mělo být dodané 21. 5 2023, pak oznámili změnu v dodání na konec června, teď je začátek září, zboí je vedeno jako dodané a já nemám dosud nic. Jsou to podvodníci.

Hledala jsem značkovou mikinu která se normálně prodáavá za 10k a tak jsem si ji vyhledala na google a vyskočila mi ta mikina na fruugo. Ze začátku jsem si řekla že ta stránka nemuže být hrozná když prodávají i všechno s například značkou nike. Nenapadlo mě se podívat na recenze jako například tady nebo někde jinde kde je jich opravdu hodně negativních. Pokud bych je viděla před tím než jsem to objednala tak to určitě neojednám. Myslela jsem si že to bude něco podobného jako shein. Objednala jsem si teda 3 mikiny od jedné firmy na fruugu a jedna mikna stála nějákých 200 a doprava 500 na jednu mikinu. A pak ještě jednu mikinu od jiné firmy která to měla podobně že výrobek byl levný a doprava drahá. Přišlo mi to tak po měsící ale jenom ty tři mikiny protože ty firmy to posílají zvlášt. Došlo to uplně na jinou adresu než byla zadána i když to vezla česká pošta tak to fruugo tu adresu dalo jinou. Ale když mi přijde shein v tom plastovim obalu tak to je vždycky potrhané s malémi děrkami. Ale toto bylo čisté bez potrhání. I ty mikiny pak byli v obalu ale ted k výrobku. Ten materiál byl horší než na sheinu a to na sheinu je některá kvalita oblečení hrozná alo takhle hroznou kvalitu jsem v životě neviděla a asi ani taková na sheinu není. Je to hrozné ta kvalita ty barvy a ještě to tak divně smrdělo. A ta druhá mkina od té jiné firmy asi už nikdy nepřijde. Je to opravu hrozné.

Podvod, zboží nepřišlo, komunikace žádná, peníze fuč.......

Update:
Platba už dorazila.

Nic neobjednávejte. Zboží nedorazilo ani za 5 měsíců, podle aplikace to vypadalo, že je měsíc v ČR, ale žádná informace o doručení, po měsíci v aplikaci informace , že je zboží vráceno dodavateli. Teď mi tři týdny opakovaně tvrdí, že peníze už mi poslali na účet, jen tedy ne asi na můj, mně nic nepřišlo.

Dnes mi přišlo místo houpačky za 4000 korun sádrový odlitek motoru.
Neobjednávat tam nic.

Ještě k předchozímu. Na heureka.cz (ad.) nenalezeno nic, jakoby přesně tuhle hračku prodávali jen na Fruugo. Podobně pracuje i rivalenti.cz, také tržiště, tentokrát z Dubaje. Proběhl tam jen 1 nákup. Hračka přišla po více jak měsíci, ale nová a přesně ta, která bylo inzerována. Ani zde nebyla přesně ta samá hračka nalezena.

Prvně jsem objednal hračku, kterou si dítě vybralo, na jaře 2022. Balík přišel po necelém měsíci, naštěstí obsahoval přesně to, co bylo inzerováno a zboží bylo nové. Pak si dítě objednalo podobnou hračku před loňskými Vánocemi. Zboží přišlo v polovině letošního ledna, opět nové a přesně to inzerované. Prvně jsem Fruugo neznal, po 14 dnech čekání jsem to nevydržel, recenze jasně napovídaly. Při 2. nákupu jsem ve spěchu přehlédl název obchodu, tak jsem dítěti vysvětlil, že dárek přijde nejspíš až po Vánocích. Včera chtělo další hračku, to už jsem řekl, že u Fruugo již nikdy, a to ne na základě svých 2 nákupů, ale kvůli drtivé většině recenzí. Mně to připadá, že jinde se přesně toto zboží nedá ani koupit, google.cz (a podobné) i heureka.cz (a podobné) našly odkazy jen na fruugo.cz a ještě někam do Asie.

Dobrý den, 15.8.2022 jsem objednal zboží za 4.000,- a do dnes 2/23 nemám nic.Komunikace je slabá. Už od prosince 22 mi slibují vrátit peníze vždy do pěti dnů no a nic. ROZHODNĚ SI DEJTE POZOR !!!!

Nic neobjednávejte,protože nic nedostanete.

Objednala jsem si z této firmy přípravky už v prosinci a zaplatila doteď nemám nic ani peníze ani přípravky. Nemůže se nikam napsat nikdo neodpoví.Balicek byl v Praze a když jsem tam volala už tam není. Kde je to nikdo neví myslím že neuvidím ani balíček ani vrácení peněz. Fruugo. cz radši nemá nějaký kontakt aby je nikdo neotravoval jsou to podvodníci. Měla by po nich jít Čoika ☹️

Objednala jsem lampičky za 1800 k Vánocům 2022.Možná dorazí💩. Spíš určitě. Příště si to ho...objednám.Kdou u této firmy cokoli objedná bude stejný blb jako já.

Jsou to hovada zlodejsky

Zboží za 800 Kč vůbec nedorazilo. Podle sledování zásilky už ho mám měsíc doma. Tímto je pro ně reklamace vyřízena. Nulová komunikace, žádný kontakt, žádná odpovědná osoba. Nechápu, proč tyto podvodníky ještě v ČR nezakázali!

Neměla jsem dosud žádný problém s nákupem přes internet a vždy vše proběhlo v pořádku = rychlost, komunikace, dodání. Ovšem, až na tuto obchodní výjimku s www.fruugo.cz. Objednávka byla zadána v polovině 12/2022 a dosud jsem zásilku neobdržela. Komunikace žádná. Moje chyba, že jsem si nepřečetla recenzi před samotným nákupem. V žádném případě nedoporučuji nakupovat přes tuto společnost!

Nic nepřijde, neobjednávejte! Není se následně koho dovolat. Nechápu, že už to nemá ČOI.

Já čekám na svoje zboží 1 měsíc a nic jsou to podvodníci. A parchanti

Objednané zboží nedorazilo, komunikace nulová. Neobjednávat!!!

Objednal jsem si za 409 Kč ventilátor na kamna. Pravda, bylo to podezřele levné. Přišla mi však jen vrtulka, která mi není k ničemu; její "hodnota" je max. 100 Kč.

Objednal som ventilator na krb celkom 5 kusou a došly iba vrtule.

ani moje objednávka / tričko za 550 kč/ ze dne 7.12.2022 stále nedorazila, komunikace nula, jen přes nějaký formulář.

Zboží mě došlo přesně na datum doručení jenže problém byl v tom že došlo úplně něco jinýho ... Takže pokud chcete držák na mobil objednejte si mikinu

objednala jsem si mop, který se pohybem na tyči skládá a tímto ždíme. Hned po 5 minutách se mop rozložil a neždíme. Katastrofa , nedoporučuji tento obchod.

Absolutní tragédie, objednal jsem hodinky.Dva měsíce se nic nedělo,žádná reakce na dotazy,kde je zboží nebo jestli budou vráceny peníze.. Celkem napsáno 58 stížností, teprve po 4 měsících zboží došlo bez jakékoliv omluvy nebo vyjádření.. Samozřejmě stav v jakém došlo byl tragický.. Krabice s hodinkami potrisnena nějakým olejem a bylo vidět,že již hodinky někdo používal i když se mělo jednat o nové zboží.. Nic tam prosím NEKUPUJTE!!! USETRITE SI PENIZE I NERVY!!!

Uz měsíc čekáme na dres pro syna. Ukazuje mi to, ze zbozi je 2 tydny v CR, ale kdovi. Tim to ale konci. Komunikace nulova!!! Uz se zacinam smirovat s tím, ze jsem se nechala okrast 1000

Tak jsem také jeden z řady co si nepřečetl recenze..Parfém už asi nedorazí..smůla..Jsem hlupák.
Jsou to podvodníci číslo jedna!

Začínám se obávat že jsem také naletěla na podvodníky škoda že hračka pro vnuka asi fakht nedorazí

PODVOD! PODVOD! PODVOD! zbozi neprislo, penize nikdo nevratil a nikdo nekomunikuje.

Čekám od května 2022 na balíček. Na e-mail mi reagovali sice obratem, ale s tím, že mi můžou zboží doručit klidně až rok od uhrazení. Na svém si trvali i přes to, že u původní objednávky bylo uvedeno, že to může trvat 1 až 3 měsíce. Myslím si, že už mi žádné zboží nedoručí a přišla jsem o 6 stovek, za který jsem mohla jít na nějaký fajn jídlo :D

Zboží mi bylo nakonec doručeno, ale s měsíčním zpožděním od data slibovaného doručení a to za stálého připomínání, na které nikdo nereagoval. Tento portál je velice nešikovně vytvořen, protože se nemůžete nikomu nikam dovolat nebo dopsat.

Zásilka nepřišla. Na kontaktování nereagují.

Objednala jsem plastový betlem na zahradu. Tragedie, přišlo pár kusů z papírového kartonu, nemohla jsem uvěřit.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Balando eshop cz: recenze a vaše zkušenosti z diskuzí

Hledáte recenze a zkušenosti s eshopem Balando.cz? Nebo řešíte reklamaci a hodil by se vám Balando telefonní kontakt? Objevte všechny Balando...

 

Boohoo a Booho.cz - recenze eshopu - šaty, oblečení, reklamace

Boohoo je značka oblečení z Anglie a Booho.cz známe jako e-shop se zbožím z Číny. Přečtěte si smutné recenze a zkušenosti zákazníků včetně...

 

Jak dopadla recenze 4home?

4home je e-shop s potřebami do domácnosti, jako jsou bytový textil, vybavení do kuchyně, úklidové prostředky a mnoho dalšího. Proč nakoupit zrovna na 4home? Na to se podívala recenze z Ecoblog.cz.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE