RECENZE

Jak funguje e-shop SHEIN? Recenze a vaše zkušenosti

Komentáře

Byla jsem hospitalizována, PPL mi dala od Sheinu balik za 3.500 Kč do zasilkovny. Po 5 dnech ho dali zpět jako nevyzvednuty. Balík byl ještě v autě a Depo PPL mi tvrdilo, že ho odeslali odesílateli. Nevíte jak to udělat jako opakované doručení (kontakt na PPL), nebaví se se mnou. Je mi 70 let a zaplacená částka není pro mne zanedbatelná.Dekuji

Jak prosím reklamovat nedodané jedno zboží v celém balíku? Vše krom jedněch šatů bylo dodáno není možné nikde najít to, jak reklamovat nedodání.
Moc děkuji za reakci.

Dobrý deň, kúpila som si u vás dámske kožené čižmy, sú veľmi úzke,malé, vôbec nezodpovedajú zadanej veľkosti, neviem ich ani obuť, tovar vraciam, ale neviem sa dopátrať formulára kde mám napísať číslo môjho účtu na vrátenie peňazí, platila som dobierkou. Ďakujem

Objednala jsem pánské pyžamo za 540kc a přišla místo něho mikina která nemá tu hodnotu,jak se toto řeší? Poradi někdo? Děkuji

Objednala jsem si plavky, dle rozměrů, které uvádíte u každé velikosti a přišly mi plavky,, na slona". A ještě píšete, že plavky nelze vrátit. Tak jsem přišla o 570Kč. Pěkně děkuju. Už bych si od Vás nic neobjednala, protože velikosti neodpovídají skutečnosti.

Shein naprosto bezproblemovy.zbozi do 14 dnu i drive..nikdy žádný problem..nakupuji opakovane..zbozi..jak oblečení .. nebo veci do bytu byly vzdy kvalitni..a cím vice zbozi..tim vetsi slevy...pripada mi..jestli Shein neni zamenovan s Wishem.tam je kvalita zbozi nedostatecna

Zveřejnil by prosím někdo adresu pro vrácení zboží? Nedaří se mi jí zjistit ani podle návodu. Účet pro jistotu okamžitě blokuji. Díky za pomoc.

S objednávkou jsem byla spokojená. Ovšem zneužili moji kartu. Zjistila jsem, že v dubnu a teď květnu mi z účtu zmizlo 1300,a 1700 Kč. Už jsem kartu zablokovala. Bohužel není jak někoho na sheinu kontaktovat a řešit to. Už nikdy více shein.

Dobrý den, nevíte jak dlouho vydrží něco v košíku?

NEDOPORUČUJI
Jsou to zloději. Nechají si zaplatit, zboží mi nedošlo všechno. Natož abych dostala slevu.

Nelze vrátit, štítek k vrácení nenabízí

objednavka byla zrušena a částka kterou jsem poslala mi nebyla vrácena zpět na muj účet

Nakoupila jsem již 3x . Pokaždé mi přišlo vše ,v pořádku a v datum dodání . Kvalita u všech produktů byla více než uspokojivá na shein hodně dobré. Je zapotřebí číst si recenze ,pokud udaná položka nemá recenze ,vím že to neni kvalitní nedodají to nebo že to stojí za prd . Popré určitě je lepší objednat třeba jen 2 věci za levno a podle toho se rozhodovat . :)

E-shop SHEIN JE označen od ČOI jako rizikový...

Už jsem nakoupila několikrát a jsem velmi spokojená. Zboží došlo docela rychle.

Nakupují na Shein již od začátku. Vždy bez problému. Doručení max. do pěti pracovních dnů. Je třeba měřit, pak velikosti sedí dokonale. Někdy je kvalita materiálu " horší ", ale to se dozvíte v komentářích,že je materiál více umělý. Většinou jsou v komentářích fotky z blízkosti,takže i okem vidíte materiál. Nutno mít stále na paměti,že například lehké letní šaty za 120 Kč nebudou ze lnu nebo podobně. Na Shein kupuji oblečení na doma nebo jen tak na ven. Ne do vyšší společnosti,kde je kladen důraz na použité materiály atp. Ale například na svatby a na plesy si na Shein kupuji šaty klidně. Vyjdou mě ještě o mnohem méně,než půjčení.

Příšerný obchod, banda podvodníků, zbozi nelze vůbec vratit, protože jejich "vychytaná" metoda je, ze to nezaevudují do Vašeho aktivního účtu a tak se nakup jevi jako neexistující- prostě NEKVALITNI zboží JSTE NUCENI SI PONECHAT.Nedovoláte se nikam a něčeho.NEUVERITELNÉ JEDNÁNÍ. NEDOPORUČUJI!!!

ZBOŽÍ DORAZILO DO TÝDNE A VŠE V POHODĚ.

Můžu se zeptat, jak platíte DPH. Ceny na shein už jsou s DPH nebo ne? Děkuji

Pro Markétu Javorovou: Úroveň se ti automaticky zvýší po více nákupech. Já už mám S3 a trvalo to celkem hodně dlouho, měla jsem dávno nakoupíno za částku, která podmiňuje navýšení, ale než se to překlopilo, byla to doba.

Dobrý den, nevíte prosím někdo, jak získám za nákupy ve věrnostním programu úroveň S1 a S2 už mám tři nákupy jak píšou a úroveň mám stále stejnou. Díky za pomoc

Já nakupují už půl roku, každý měsíc. Vždy ztratím kolem 2000 a mám třeba 10 položek. Vždy přišlo vše v pořádku do dvou týdnů. Nemám stim problém. Jen pár věcí je malejch . Teď už ale vím jak vše mám brát.

Prosím o radu. Nenačte mi shein. Na podpoře mi napsali že účet je v pořádku. A na routeru mi řekli ze to bylo zablokované . Když to odblokoval tak den to šlo a teď znovu to nejde . Nikdo neví proč . Funguje to pouze přez data ale přez wifinu to nenačte ani podporu. Dostanu se na hlavní stránku a to je vše. Ne načtou se obrázky. Rudiš ani server. Pouze přes mobilní data funguje ale přez wifinu to nejde a nikdo mi stim už nepomůže.

Za 6 dní od objednání balíček dorazil,vše bez problémů.

Také jsem nikde nenašla štítek na vrácení, měl by přijít do mailu. Vrácení přes PPL do Polska vyjde cca na 400 CZK. Firma vůbec nekomunikuje, poprvé mi poslali jen kopii návodu na vrácení. Určitě už od nich nic objednávat nebudu.

Ze zaplaceného zboží za 2 500kč, mi přivezli jednu věc v hodnotě dvaceti korun.

ja objednala ted po 2.Poprve balicek dorazil za tyden obleceni neco super neco horsi material ale syn byl spokojeny.Nyni jsem objednala podruhe a balicky mi rozdelili jeden dosel za 5 dni s 2 vecmi a zbylich 24 veci uz tyden pisi v preprave.Tak jsem zvedava jak to dopadne.

Objednáváme tam hodně věcí a vše došlo do 14 dnů a co se týče kvality koupila jsem u nás peněženku za 600 kč. a za měsíc se mě rozpadla a o reklamaci jsem neuspěla.

Objednala jsem u nich třikrát, potřetí balík za 5800 nepřišel. Píší, že balík předán,podepsán ať si zkontroluji schránku, práh a sousedy. Napsala jsem jim asi 5krát, odepisuje mi jejich internetový robot a nic neřeší. Je to objednávka od října. Takže, už nikdy více, jsou to podvodníci...

Já vždy byla spokojená a vždy mi vse přišlo v pořádku teď nedávno jsem objednala balíček přišel mi ale jen se dvěmi věcmi těch zbylých 10 věci je v nedohlednu platila jsem skoro 2000 doufám že to přijde ale po této zkušenosti už asi nikdy víc... Už 6 dní mi aplikace ukazuje že je balík v přepravě což mi přijde jako blbost 🙏

Objednala jsem poprve, přišla místo zimní bundy, letní a navíc měla vystřihnutý štítek za krkem a na kapse (zřejmě značka zboží) a v bundě tudíž byly díry ve velikosti 10x5cm, Už nikdy víc !!!!

Dobrý den. Jaké máte skusenosti splatbou kreditní kartou. Zboží jsem objednala prez kartu Teda poprvé takhle. Nemusím mít obavy o zneužití kreditky.Budu čekat co se bude dít. Dekuji

Za mě Shein bezkonkurenčně nejhorší obchod ever. Koupila jsem šaty a sukni, obojí přišlo v naprosto příšerné kvalitě a v neodpovídajících velikostech. Když jsem zboží chtěla vrátit, nikde jsem nenašla štítek, obchodu jsem psala dvakrát, bez odezvy. Takže mám doma zboží celkem za 700,-, které můžu vyhodit do koše. Už nikdy víc!

Nehledě na to, že jsem skoro měsíc a půl čekala, chytli mi balík na celnici, protože to jde odněkud z Číny, což jsem nevěděla a doplácela DPH. Legíny si vemete párkrát do fitka u mě 2x a rozjel se šev, takže kvalita hrůza. Už nikdy víc!!! Vyhněte se tomuto Čínskemu eshopu obloukem, nenechte se zlákat cenou.

Také jsem štítek na vrácení zboží nenašla , tak jsem si ho vyrobila sama. Tak budu doufat, že mi přijdou peníze zpět.

Zboží jsem zaplatila, pořád mi ale psali, že platba nepřišla, ve finále jsem vše zrušila, ale peníze mi dodnes nevrátili.

dobrý den, vždyť tam píší, že si můžete vytisknout štítek a dát balíček na výdejní místo pro odeslání. Žádný štítek se mi nenabízí, má někdo zkušenost se štítkem?
děkuji

Mám dobrou zkušenost....a moje nevěsta nakupuje také a také je spokojená...

Nejhorší eshop, vůbec tam nenakupujte, oblečení nic nevydrží a s vrácením peněz byl taky problém...

Ještě bych dodala, že jsem na sheinu nakoupila i několikery společenské šaty, a všechny byly ve výborné kvalitě a za super ceny a zkusila jsem objednat i boty a i s těmi jsem spokojená, nevystihla jsem u všech teda velikost, většinou byly menší,ale kvalita určitě dobrá.

Já nakupuji na sheinu už několik měsíců a vždy všechno dorazilo, většinou do 1-2 týdnů, někdy tedy až za 3 týdny. Jednou se stalo dceři, že si nestihla vyzvednout balíček, vrátil se zpět, ale po dohodě ho poslali ještě jednou bez žádného doplatku za poštovné. Stalo se jí i že přišel balíček někoho jiného, ale v tom množstí se dá pochopit. Já jsem na sheinu nakoupila už hodně oblečení i nějaké potřeby do domácnost a hodně korálků na náramky. Kvalita zboží je dobrá, někdy je oblečení z uměliny, ale odpovídá to ceně. Určitě tady budu nakupovat dál, jsem spokojená, jen vrácení je drahé, nevyplatí se to.

Po zaplacení již čekám 2 měsíce. Co více k tomu říci?

Jsem naprosto vyděšená. Recenze jsem si přečetla až dnes a včera jsem objednala. Už teď vím, že zboží nikdy nedorazí, nebo příšerné. Moje chyba. Chtěla jsem udělat radost k vánocům. Je to poprvé, kdy jsem takto naletěla. S penězi se nejspíš rozloučím, ale budu dál sledovat recenze a pokud by se podávala hromadná žaloba přidám se. A určitě budu varovat své známé.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Balando eshop cz: recenze a vaše zkušenosti z diskuzí

Hledáte recenze a zkušenosti s eshopem Balando.cz? Nebo řešíte reklamaci a hodil by se vám Balando telefonní kontakt? Objevte všechny Balando...

 

Boohoo a Booho.cz - recenze eshopu - šaty, oblečení, reklamace

Boohoo je značka oblečení z Anglie a Booho.cz známe jako e-shop se zbožím z Číny. Přečtěte si smutné recenze a zkušenosti zákazníků včetně...

 

LightInTheBox shop: recenze a zkušenosti - doprava, platba a clo

Zajímají vás recenze a zkušenosti s eshopem Lingtinthebox? Jak je to s dopravou, clem a reklamaci? Máme pro vás všechno info!

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE