RECENZE

Online second hand Vinted - recenze a přihlášení

Komentáře

NEDOPORUČUJI!!!
Vinted byl pro mě super půl roku ale dnes mi bezdůvodně zablokovali účet z jejich důvodu který mi napsali byl že prodávám padelky a opravdu to tak není!!! I když jsem psala a posílala jim důkazy že můj předmět je originál neuznali mi to odpovídal mi jen robot hrozné jednání a po výpisu z účtu jsem zjistila že jsem v prodeji na Vinted spíše prodělala!!! Radši si peníze budu šetřit a pak nakoupit věci v originál obchodě a prodám svoje oblečení snad někde jinde.

NEODPORUCUJI!

Platite si ochranu kupujicich, ale domoci se vraceni penez je nemozne. Dle fora s tim ma mnoho lidi spatne zkusenosti. Mne Zasilkovna ztratila balik, mam to od nich jiz nekolikrat potvrzene, odkazali me na to, abych to resila primo s Vinted, ti by dle jejich podminek meli ihned vratit penize, coz se nedeje. Od Vinted dostavam pouze automaticke odpovedi, ve kterych jsou popsane porad dokola ty same kroky a chteji po mne informace, jez jsem jim uz poskytla. Vinted se neda kontaktovat jinak nez pres jejich formulare, odkud chodi automaticke odpovedi, nemaji nikde emailovy ani telefonni kontakt.

Muzete se zkusit nejak domluvit a prodavat a kupovat "po staru" a sami si pojistit balicky. Jinak zbytecne priplacite za sluzbu, ktera je na nic.

Jsem další zklamaný uživatel Vintedu. Paní mi stornovala nákup přes tlačítko koupit. Peníze se již odečetly, jak z mé Vinted peněženky, tak z účtu. Čekala jsem, kdy se peníze vrátí zpět na účty. Bohužel jsem se nedočkala. Urgovala jsem tedy Vinted. Jelikož se jim nepodařilo ověřit totožnost prodávající (chtěli poslat foto OP a paní odmítla), já již nikdy neuvidím své peníze. Sice vůbec nechápu jak totožnost cizí paní souvisí s mými penězi. Žila jsem v domnění, že když nakupuji přes tlačítko koupit, tak nakupuji bezpečně. Hold jsem se mýlila. Za mne jedno velké zklamání, které mě donutilo opustit tuto platformu a porozhlídnout se jinde.

Bohužel se přidávám k nespokojeným "klientům". Dřív jsem nakupovala i prodávala, vše fungovalo ke spokojenosti obou stran. Po zavedení novinek jsem překousla jejich provize s vidinou jakési ochrany při problémech a díky možnosti levnější dopravy. Ale co se přidalo Polsko a Slovensko, postrádá podle mě Vinted opravdu pro české lidi smysl a myslím, že bude velký odliv. Za české ceny v zahraničí prakticky neprodáme a české zákaznice a zákazníci se zas v zahlcení zahraniční nabídkou, nedostanou k té naší. Vinted podle mě moc dobře ví, proč není možné filtrovat podle zemí. Komunikovat a obchodovat se SK mi nevadí. Tam mé zkušenosti špatné nejsou. Ale Polsko...to je tragédie! Domluva přes překladač není vždy o tom, o čem bych si přála. Ceny mají sice fajn, ale absolutně neuvádí vady, naopak uvádějí úplně jiné velikosti a to i při požádání o přeměření. Např. šaty, které měly být 38/40 došly 34, očividně nerozlišují různé druhy číslování, které je na štítku a vyberou cokoli. U nich to možná nevadí, u nás si myslím dost! Boty měly mít stélku 26cm a došly boty 27cm. A tak bych mohla pokračovat i dle zkušeností ostatních. Katastrofa! Bývalo to fajn místo pro nákup i prodej, tomu je ale bohužel konec :-( Ochrana kupujících jsou vyhozené peníze! Nikdo vás neochrání, problémy nikdo neřeší. Na reklamace polští prodejci nereagují. Jsou si vědomi toho, že jim tak maximálně můžete poslat věc zpět a oni vám peníze. Často tedy budete v mínusu díky dopravě do Polska, kterou musíte uhradit a věci mít žádné nebudete. Takto jsem si to tedy opravdu nepředstavovala! :-(

Vinted podporuje nacyzmus i nenávist. Není divu je český, v sekací by nikdo neměl mluvit o politice ale Vinted je opak podporuje zloba a nenávist k jiným národnostem.
Jsou arogantní jen tak sami se rozhodli že mohou vám týkat proč se obtěžovali s nějakým oslovením.
A žádná ochrana kupující tam není ani nebyla, tak zvaná partavinted jsou doopravdy arogantní šmejdi kterym chybí Lidskost.
Pořád dokola otravují jakou bych jim dal známku.Potom co jsem zahlédla deskusi na fóru pro válku v Ukrajině přečetla tu špínu kteří z sebe dostali bylo mi zlé napsala koment ten byl rychle odstran označeny za nevhodny. Vinted pronr hulvátů arogantní sprostě a podporují zlodějům a český nacyzmus.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Balando eshop cz: recenze a vaše zkušenosti z diskuzí

Hledáte recenze a zkušenosti s eshopem Balando.cz? Nebo řešíte reklamaci a hodil by se vám Balando telefonní kontakt? Objevte všechny Balando...

 

Dny Marianne - seznam obchodů, slevové kupóny a aplikace

Podívejte se, kdy a kde probíhají 🧡 Dny Marianne 🧡 v roce 2024 a jak můžete získat slevové kupony a další dárky.

 

Slušivá móda na Orsay e-shopu v Česku končí

Víte, kam pro elegantní, ženskou, stylovou a nadčasovou módu? 👗 Rozhodně do Orsay eshopu! 👈

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE