RECENZE

Test: menstruační kalhotky – jak vybrat ty nejlepší?

Komentáře

Johanna:
Mě je 37 a moc dobře si na Lydie pamatuji. Do základky jsem musela mít 2 za sebou...to byla cihla. Také si pamatuji na paní, která tenkrát u nás zazvonila a po bytech chodila ukazovat a nabizet vložky Always. Jj, to byla doba 🙄

Já mám menstruační kalhotky české výroby Repetky a nemohu si je vynachválit. Jsou skvělé, mají výbornou savost, na omak moc příjemné a nejsou tak předražené, jak některé ostatní.

Tenhle článek je pouze článek za účelem vytvoření sledovanosti na tomhle webu a možnosti umístit do něj případně reklamu, pokládat tady tedy jakékoliv dotazy je bezpředmětné. Jinak když už ty lidi tady jsou tak rada, pokud se chcete cítit stále ve vlhku, mít na povrchu kalhotek kousky sliznice atd. tak volte kalhotky, v opačném případě jedině kalíšek.

Dneska je Perties za polovinu na https://perties.cz/

Prý "pokud je vám přes 30, byly vaše první vložky Lydie" - tak to spíš "pokud je vám přes 50", ne? :D

Mezi značkami je velký rozdíl. Já jsem si nejprve koupila Snuggs, avšak po dvou práních se mi začaly roztahovat gumičky. Nevydrželi mi ani 3 hodiny bez přetečení. Četla jsem výborné recenze na Perties a tak jsem to zkusila – jsou výborné – kvalitní a vydrží celý den.

Dobrý den, máme třetí značku menstruačních kalhotek nyní Perties a opravdu doporučujeme,cena je vyšší a stojí za to .Jsou krásné ,fun- kční ,pohodlné a opravdu vydrží i při velmi silné menstruaci,protože mají savé jádro přes celou zadní stranu kalhotek.Kalhotky Snugss se nám vytahaly po krátké době,kalhotky Maluna vypadají velmi lacině a kvalita také nic moc.Pokud se budete rozhodovat o pořízení menstruačních kalhotek ,tak opravdu neváhejte a zkuste Perties.
Edita

A podle čeho si mám kalhotky vybrat? Je mezi těmi značkami nějaký rozdíl?

Já mám zkušenost s kalhotkami perties.cz a musím říct, že je to nejlepší věc, kterou kdy kdo vymyslel.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Příznaky těhotenství a vývoj dítěte týden po týdnu

Jste těhotná poprvé nebo i poněkolikátě? Podívejte se na vývoj vašeho dítěte, ale také vašeho těla týden po týdnu.

 

Jak přežít PMS díky přírodní léčbě

Taky každý měsíc zažíváte peklo zvané PMS? ⛔ Nejste v tom sama! Nechte si poradit, jak příznaky premenstruačního syndromu přírodní cestou...

 

Jak zpozdit menstruaci – léky, antikoncepce a bylinky

Čeká vás vytoužená dovolená nebo schůzka s tím pravý, ale zrovna se blíží vaše dny? Poradíme vám účinné metody, jak oddálit menstruaci.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE