ZAJÍMAVOSTI

Aeronet CZ, Sputniknews, CZ24, Novarepublika, AC24 zablokovány

Komentáře

Škoda že zablokovali sputnik. Docela by mne zajímalo jakou mentální akrobacii musí Rusové předvádět, aby obhájili invazi. A nejvíc, jak komentují to že se jim moc nedaří 😅🤣

V současné situaci, kdy je masově omezena svoboda slova, nemyslím, že bych mohl následující volby do zastupitelstev, do parlamentu ani volbu prezidenta uznat za svobodné a tudíž ani za platné.

Nevidím budoucnost našeho státu příliš růžovou. Jako německou kolonií už jsme byli - a opět jsme. Za čas s úřední němčinou. Nebo po chystaném spojení Ukrajiny s Polskem do jednoho federativního uspořádání, kam to patrně natlačí hoši ze zámoří poté, co skončí momentální válka.... také nic moc vyhlídky pro malého souseda poté co se definitivne rozpadne EU....
A nebo v ohni občanských válek islamistů s křesťany do dvou, třech desetiletích, i když u nás rozhodující základny mít nebudou, - tak nevím.

Jako poctivý občan České republiky plně souhlasím s názorem předních českých masmédií a speciálních služeb ..i když mluví úplné nesmysly. Je to pro naší dobro.

Cenzura je tu od toho, aby chránila lži pětikolky před pravdou. Loutkové vlády jsou všechny stejné.

Doufám, že všichni pravověrní Aeroneťáci puknou vzteky. Co si myslíte, že je možno v demokracii psát cokoliv, co chorý mozek vymyslí? I demokracie má zuby.
Léta vám vyplachovali mozek, spousta z vás zemřela kvůli neproočkovaností a s vámi to ani nehnulo. Žádná s těch lží, kterými vás krmil, se nepotvrdila-chemtrails, sentinely v očkování, ponorky v krvi, žiletky v krvi, spiknutí zednářů, židozednářů,... .
Četli jste to a ani jste nepostřehli, jak vás to kazí a ovlivňuje. Stali jste se produkty nenávist k rozdílným rasám a náboženstvím a národům. Měli jste pocit, že jste objevili pravdu a konceptuálně přemýšlíte. A při tom jste jenom papouškovali prokremelskou propagandu. Stali jste se tak de facto spoluviníky ve lži. Nyní je potřeba vás navrátit do reality a to i přes váš odpor. Čeká vás probuzení ze zlého snu a věřte , že po čase pocítíte úlevu a bude vám lépe.

Za války byli na rádiích nálepky
Poslouchání radia Londýn je trestné viz :
https://www.fronta.cz/pics_upload/dotaz/4900/4892/ - zari.jpg
a je to stejné.

A na Slovensku este horsie

po tom co jste to zapli (vypli) ..tak nesleduji ani mainstream. A nejsem sam. Na zvraceni je tobeztak uz posledni dva roky - rizena hysterie. Kdo chce info poradi si i bez lharu z Ceske televize, radijournalu, nebo novinek. Cele je to odporny akt zvule. A nic.cz vejde taky do dejin...aby se zamestnanci stydeli.. a chodili do prace s pytlikama na hlave :-D

Politruci,kteří v 50 letech sepisovali petice za popravu Horákové za války udávali sousedy za poslech zahraničního rozhlasu dnes pracují v CZ.NIX.
Gratuluji soudruzi.,

Čeští kolaboranti si stěžují, že je omezována propaganda fašistického státu, který jejich zemi označuje za nepřítele.

Cenzura jako za jakékoliv totality. Za Hitlera se nesměl poslouchat Londýn, aby se náhodou lidé nedozvěděli pravdu. Za komunistů se nesmělo poslouchat RFE a Hlas Ameriky, abychom se náhodou nedozvěděli pravdu, dneska nesmíme číst ani poslouchat Ruská média ze stejného důvodu. Takže vlastně jenom jiná verze totality. Ale my se tu pravdu stejně dozvíme.

Bohužel, historie se (po spirále) vrací. Tedy rok 1948, nastolení bolševické diktatury. Přese všechno zaklínání slovy o demokracii, která už delší dobu kulhá na jednu nohu a brodí se bahnem, ve kterém jsou i volební výsledky ovlivněny množstvím správně investovaných peněz. Ovšem na rozdíl od mnohých, toho třetího, co se tam vzadu směje, vidím schovaného v různých evropských enklávách. Postupně nenápadně sílícího, připraveného v pravý čas vyskočit na obranu toho jediného správného boha, kterého značná část evropské společnosti ještě za svého nechce přijmout, ohánějíce se jakousi biblí, místo koránem.

už tam není

Je to tady opět po 30-ti letech - nová totalita, nová cenzura, jediný možný globalistický světonázor, který se propaguje všemi směry podplaceným mainstreamem a totalitářsko-protektorátní Fialovou vládou, a světe div se - spousta jednodušších lidiček,aniž by si vůbec dali věci v současné geopolitice dohromady, tak se nechá zmást a přiklání se k těmto novodobým totalitářským lžím a jednostranně odsuzuje RF. I přestože je viditelné, jak prolhaný Západ v čele s USA a GB dlouhodobě škodí Rusku, tak i Číně, protože tyto země jim velmi vadí v jejich imperiální snaze ovládnout svět a zneužívat za účelem mamonu všechny přírodní i lidské zdroje.Převrat na Ukrajině osnovalo USA v r.2014 za 5.000.000.000 $, aby si nasadili do Kyjeva proamerické slouhy a neofašisty, kteří budou v proxy režimu škodit svému sousedu RF.O tom ale dnes nesmí padnout ani slovo! Podívejte se třeba na toto, dokud je to na netu: https://www.facebook.com/rastislav.pacotattoo/vide - os/345082004186131

cenzura jak za komanče! nic jiného!

Biska je pobočka CIA,dnes už každý s rozumem pocopil.

Jediný dezinformator je seznam

Jakým právem občanské sdružení rozhoduje coje správné a co ne pro občany republiky? Nejsou ve vedení sdruženi agenti BIS? Nebo sdružení je kryci název pro činnost BIS? Chci mít možnost volného a nekontovatelného přístupu na všechny weby. Honza

https://www.euro.cz/udalosti/ze-slouzim-ruskym-zaj - mum-s-tim-jsem-absolutne-v-pohode-rika-cesky-zprav - odaj-agentury-sputnik

EU se snaží nám vnutit svůj pohled na věc která tu trvá 8let a nikdo so ji nevšiml až do teď. Vypne všechny weby, všechny televize, naservíruje nám informace, které když trochu lépe hledáte, jsou trošičku i více poupravené tak, abychom nepochybovali kdo je zlý a kdo dobrý. Obrazové materiály berou z dob které nesouvisí s válkou, ale s jinou katastrofou, ze 13 hrdinů se stalo 82 zajatých, herní simulátory se staly důkazem hrdinství atd atd. V každém případě jsem rád, že normálně uvažujících je více a budu hledat další cesty jak se dostat k informacím z obou stran. Vzpomínáte jak si naši rodiče ladili svobodnou evropu a po revoluci měli za to, že tyhle časy se nevrátí? Tak je to zpět, ale karta se obrátila... a vyhrožují nám předem kriminálem, nemůžete nic říci, evropa chce být jednotná, tak vystřílí ty co mají jiný názor.. ano takhle nějak to fungovalo donedávna na Donbase. Vy máte jiný názor a jste navíc polorusové, nebo celorusové, tak Vám pobijeme.

Kdo nazývá vypnutí válečné propagandy nepřítele totalitní cenzurou je:
a) kolaborant
b) idiot

Těch cenzurovaných webů ze strany liberálně bolševických totalitářů bude daleko víc. Minimálně ivcrn.cz v seznamu chybí.

Ta cenzura je horší jak za komančů.
Ale to je důkazem, že tahle zkorumpovaná vláda proamerických loutek se bojí lidu ještě více jak komunisti.
Všem, kteří jste tento tupý pěti-slepenec volili - gratuluji a můžete si nafackovat.

Pan Cute bude jistě příznivce TOPky... Ta taky bojuje stále minulé války. Pan Kryl nebyl proti rudochům, ale proti TOTALITĚ. (a v jeho době ji u nás představovali ti rudí...) Dnes ji představují fialoví a zelení - tedy ti, co nyní ze své zlovůle a arogantní nadřazenosti zajistili pro své zrůdné reje likvidaci svých odpůrců. Obávám se, že konflikt na Ukrajině (který mmch. pomáhali vznítit) je jen zástěrkou. Už mají "pandemický zákon" teď zavřeli alternativní média (která už dávno před tím onálepkovali jako dezinformační - protože házeli vidle do jejich propagandy) a jistě už mají připravený nějaký náhubkový zákon

Z oficiálních povolených médií: "Skupina Romů u Kachovky na jihu Ukrajiny okradla ruské vojáky o tank". Tomu říkám dvě mouchy jednou ranou, k cenzuře tu máme propagandu jak vyšitou :-)

Takže všechny weby které byly označeny za dezinformační a za pár měsíců se jejich dezinformace staly pravdou... Vzhůru do tatality soudruzi!

No...pan Cute se předvedl....jak se dalo čekat....nepokryté výhrůžky, nadávky....Přitom, pane Cute, řeč byla o svobodě slova a názoru, nikdo z nás nemluvil o podpoře té, či oné strany...je to i vaše svoboda, o kterou přicházíte...a pokud tohle projde, i vy se jednou budete bát promluvit...pokud ovšem nepatříte mezi ty, co jen věrně papouškují názor vrchnosti v touze se zavděčit....ale tito užiteční bývají potom první na ráně...když už nejsou potřeba....cítím z vás tak trošku vrchnostenský...podlézavý...fanatismus

Na tohle tu čekáme 30 let, konečně konec těm všudepřítomným lžím, bezpečí ČR si musíme chránit. Trestat dle našich zákonů tyhle Hitlertinovo neonacistické služky. Tahle odporná pavučina lží psychopatů konečně zmizí. Blázni se musí izolovat. I demokracie má své hranice dané našimi zákony, které překračují. Hlavně se tu netvařte jako Češi, kremrole si prostě pobrečí a budou hledat jinou cestu. Sympatizuje tu někdo s Hitlertinem? Zavřít až zčernáte...Vyhostit všechny ty vyžírky co u nás zadarmo studují! Kryla si vůbec neberte do úst. Stál vždycky proti rudochům a stál by tam po 68 i dnes a psal by na vás zrádce pamflety. Jak si tohle ta rudá skvadra může vúbec dovolit zneužívat jeho jméno?!

Třetí cesty není, prohlásil kdysi Michail Gorbačov. Na a máme ji zde, jako vymalovanou.

Je to tady zase. Zvykají si na nové možnosti.. nejdřív nám zakázali chodit ven a teď cenzura. Všechno pro blaho lidu.

Údajně po konzultacích s bezpečnostními složkami státu a na základě doporučení Vlády ČR blokuje sdružení CZ.NIC vybrané dezinformační weby, které ohrožují naši národní bezpečnost... V souvislosti s tím je dobré si připomenout právo na svobodu projevu (svobodu slova), které je zakotveno jako lidské právo v Čl.19 Všeobecné deklarace lidských práv a svobod a v Mezinárodním paktu o občanských a politických právech, a to jako právo mít názory, a to bez překážek, a že každý by měl mít právo na svobodu vyjadřování. Rozum mi nebere, že se naše stávající vláda, bezpečnostní složky státu a sdružení CZ.NIC pasuje do role jakéhosi "superrozhodce", který na sebe vezme odpovědnost rozhodovat, co ke čtení je a co už není. Vůbec nechci hodnotit úroveň některých serverů a jejich prestiž, ale o to ani v tuto chvíli nejde, jde o jasný signál, který nás dostává na listinu zemí jako Čína, Kuba, Irán... a z toho mne mrazí. Je to náš další krok k projektu "Zlatý štít".
Takže děkuji loutkám globalizace...,
...děkuji, děkuji za bolest,
jež učí mne se tázat.
Děkuji, děkuji za nezdar:
jenž naučí mne píli,
bych mohl, bych mohl přinést dar,
byť nezbývalo síly.
Děkuji, děkuji, děkuji...

Nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale navždy budu bránit, abyste je říkat mohl./ Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale budu do smrti bránit vaše právo to říkat./ Pane abbé, nenávidím to, co píšete, avšak položím život za to, abyste to mohl dál psát. A to je přesně ono.....Vrchnost, zpitomělá mocí, uchyluje se k cenzuře...a to jekomunismus nebo fašismus v nejhrubší podobě. Lidé si mají názor dělat sami na základě informací. Jakýkoli názor a jakýchkoli informací, to je nezadatelné právo svobody. A také základní právo člověka. Tak tedy jsme pro vládnoucí moc opět přestali být lidmi...

A tak to má být - my víme nejlépe, co si máte myslet !!!

Tohle je ta svopboda slova? Tohle je ta demokracie, kterou jsme chtěli? Tohle chcete? Já ne! srdmdesátdva

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Máte výpadek elektřiny? Podívejte se, kde jsou aktuálně odstávky

Ocitli jste se bez elektřiny a potřebujete zjistit, jak dlouho bude trvat oprava? ⚡ Máte nárok na kompenzaci? Odpovědi najdete v článku.

 

Nefunguje Freefilm.to a Serial.to. Kde sledovat filmy online?

Od listopadu 2021 nefungují portály FreeFilm.to a FreeSerial.to. Proč? A kde jinde je možné sledovat filmy a seriály online a zdarma?

 

Má O2 dnes výpadek? Nefunguje TV, internet nebo mobilní signál?

Nefunguje vám aktuálně O2? Potřebujete zjistit, zda jde o výpadek sítě, nebo je chyba někde u vás? Informace o výpadcích a daleko víc najdete v...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE