ZAJÍMAVOSTI

Ivo Lukačovič - rodina, podnikání a záliby zakladatele Seznamu

Komentáře

P. Lukačovič a jeho intelektuální výlevy na Twitteru... když jsem to viděl poprvé, nevěřil jsem, že je něco takového vůbec možné, vzhledem k tomu čeho tento člověk dosáhl, respektive čeho je majitelem a v jaké pozici se nachází. Úroveň jeho vystupování, hlavně tedy míra vulgarity, to je tedy opravdu něco... Ps: ale podívám li se na to, co se děje poslední roky v diskuzích na Novinkách, či odborná a profesní uroveň "redaktorů" na stejném serveru, nedivím se už vůbec ničemu.

Provozovatel portálu ale komentáře vybírá a dává na své stránky a vybrat jen ty negativní něco napovídá

Na prvním místě dezinformačních webů měl být SEZNAM,takhle nelhalo ani RUDÉ PRÁVO.Jsem rok 1958,takže vím o čem píši.

Co to může být za dobrého majitele když peníze posílá na Ukrajinu, místo aby poslal něco pro naše lidi ohrožené chudobou. Jeho redaktoři píší proto o Ukrajině vždy zkreslené informace, samozřejmě protiruské. Příspěvky od čtenářů se zde lustrují.

Seznam byl vždy pro idioty.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Otevírací doba o Velikonocích: jak bude otevřeno?

Velikonoční svátky jsou mezi lidmi velmi oblíbené a ve velkém se slaví – podívejte se, jak je otevřeno v obchodech, abyste si mohli nakoupit.

 

Jak odeslat zásilku přes Zásilkovnu a kolik to stojí

Balík druhý den u adresáta a bez papírování? 📦 Nebo vyzvednout zásilku bez front? 📦 Ano, díky rozšiřující se službě Zásilkovny: odeslání zásilky...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE