ZAJÍMAVOSTI

Jak stahovat z Sledujserialy zdarma a sledovat seriály online

Komentáře

ahoj

Pobavilo mě hodnocení, že reklamy jsou v normě. Tolik vyskakovacího odpadu a malware nevidím ani na zahraničních webech s videi. Nenažranost provozovatelů je neuvěřitelná. U některých anime jsou titulky přes google translator a autor paskvilu si tam dá ještě odkaz na donate, abychom packala podpořili. Často na té stránce roste zatížení procesoru. Nově opět s novou doménou jsou blokovány adblocky, které předtím fungovaly, takže si k tomu, co jsem napsal výš, domyšlete další dvě prdele vyskakovacího odpadu a potencionálního rizika pro vaše pc. Stránku používám jen, jako kartotéku seriálů, co se vysílá, ale sleduju to jinde. Tyhle nenažrance krmit nebudu.

Nudím se a proto chci se dívat na seriál 😃

Zapomněli jste zmínit, že kradou titulky od překladatelů anime, aniž bych se jich zeptali a tím dochází k tomu, že motivace překladatelů značně ubývá. Není to moc příjemné.

Nejde se mi tam zaregistrovat

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nefunguje Freefilm.to a Serial.to. Kde sledovat filmy online?

Od listopadu 2021 nefungují portály FreeFilm.to a FreeSerial.to. Proč? A kde jinde je možné sledovat filmy a seriály online a zdarma?

 

Bombuj TV - sledujte filmy a seriály online zdarma

Bombuj TV nabízí online filmy a seriály zdarma ke zhlédnutí, přičemž tahákem jsou žhavé novinky. Sledování však obnáší i svá úskalí...

 

CZ Torrent nefunguje. Kde stahovat filmy?

CZ Torrent, jako služba pro stahování filmů, nefunguje. Konkrétní důvod, proč tomu tak je, známý není. Mohlo jít o trestný čin?

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE