ZAJÍMAVOSTI

Kde sledovat kanály Nova Sport 5 a 6 a jaký je program

Komentáře

Za vším hledej peníze. Jděte už do hajzlu, když i komunisti tu formuli dávali

Souhlasím se všemi. A není to jen o penězích, ale i o stálých změnách, které ani nejde podchytit. Skylink napřed psal, ze budou přenosy i z Nova Sport 6. Ale nakonec nejsou…

pořád jenom zdražování celý život sleduji motosport a a teď taková podpásovka a ještě na satelitu nejede Servus kde se dala sledovat GP i když německy je mi 79 let a takový dárek od Skylinku jsem nečekal jste hyjený i když to zvíře urazím udavte se.

to tou moto gp pěkně posrali buzeranti buzerantští

Několik let je motogp na nova sport 1 a voyo a teď pouze na nova sport 6 a ještě k tomu to nemůžou sledovat všichni???!!! Nehorazny bordel a nechápu proč se to přesunulo!! Absolutní nemysl!!!

Ať se jdou všichni nenažraný poskytovatelé Nova Sportu vysrat, půjdu raději ven než jim cpát tak nehorázné poplatky.

Je to rána pod pás pro fanoušky motorismu. Zbývá fotbal, hokej, box, golf tenis a puškoběhy. Je mi 72 a takovýhle podraz jsem nečekal. Je mi to líto, končím. Už nemám sílu něco měnit, instalovat, zavádět. I když bych si na to rád našetřil. Jsem v situaci, kdy můžu mít jenom Skylink, ostatní ne. Takže sbohem motorky, ať se závody daří!

Naco si platím Voyo, když Nova 5 a 6 pouze pro SK???????? Děláte si z lidí prdel????

Vážení, za mě neuctivost a bezohlednost vůči divákům kteří milují F1 i Moto GP.

Ať jde celá tv nova do řiti!!!

Moto GP na nová sport 6, to je bordel. A tedy jen na O2

Nenažraný bílý límečky co si myslí, že všechno znají a budou se zákazníkem pořád vyjebávat. Přestávám sledovat cokoliv má v názvu NOVA. Váš již nedivák. Sbohem.

momentálně je asi nejlepší nabídka Telly, kde je za 300 Kč Nova sport 5 i 6 v jednom balíčku a sledování je možné na dvou zařízeních naráz

Hanba televize Nová
Takhle zbavit diváky F1!

Tak tohle je opravdu to nejhorší pro české fanoušky motorového sportu. Jsem
neskutečně zklamán. Diletantismus a beznadějná neschopnost.

Taky jsem Vodafone TV uživatel .
Bohuzel prijdu o komentáře v CZ s SK jazyce. Nabidka F1tv com je 60 usd / rok !!! 30 usd / rok !!! kdyz vam staci jen záznamy a ne on-line,

Super, děkujeme Nově za zabití F1.
Po letech sledování mám smůlu.Operátor Vodafon nenabízí a nebudu neustále měnit operátora.
To jste totálně pohnojili.

To, že jste socky a nebudete něco platit ale nikoho nezajímá.

po letech sledovani F1 na Sport 1 a 2 koncim. Neustale zmeny a extra balicky. koupil jsem si novou TV Hisense kde mam v nabidce ANTIK TV. Sport 1 a 2 tam dostupny byl. Nova sport 5 tam zatim neni a asi ani nebude. tak Vam pekne dekuji a strcte si to nekam. Radsi si zaplatim F1 TV, bez komentare se obejdu.

co k tomu dodat, NOVA si pili konar na ktorom sedi ... neviem co brani tomu, aby motoGP zostalo na Novasport 1 ako bolo, pripadne aby Nova sport 6 bol dostupny za rovnakych podmienok ako Nova sport 1. Rovnako ma mrzi aj to, co urobili s F1, ale to nejak prezijem, preafektovany komentator, ktoreho si prevzali z slovenskej stopy Sport 2 HD, ma moc nezaujima.

Sleduju léta na Skylin Sport 1 a 2,chcete jen lidi nasrat, neustále změny směřující ke zdražování!!§§😫😫Končím se všemi placenými službami jako je sat nebo iptv,kašlu na vaše neustále drzejší požadavky o placení.Běžte do .....!!!!!

Jedině F1Tv, 100 Kč mésičně

Super, děkujeme Nově za zabití F1. Po desítkách let sledování končím nebudu si kupovat další balíček a podporovat tuhle tv. Zlatý Sport HD 1a2. Tohle Nova totálně pohnojila

Přestávám platit, strčte si to někam.

zabíjíte F1 i MotoGP

Copak asi udělá Vodafone??Doposud jsem sledovala F1 i motoGP zdarma v nabídce 110 progr.za 290,-.Bojim,bojím😪

Placená televize O2 TV přestane nabízet zákazníkům tarif O2 TV Sport Plus orientovaný zejména na sportovní fanoušky. Místo něho bude možné si pořídit vyšší variantu, verzi O2 TV Sport Premium. Zájemce si bude muset stovku připlatit, místo dosavadních 299 korun, tedy 399 Kč. Možnost využití původního tarifu končí 27. února a od 28. dojde k převedení na vyšší tarif.

Vážení,
sledoval jsem F1 i když byla dříve vysílána až po 22té hod ze záznamu,a tak jsem si koupil TV programy kde se dalo F1 sledovat.Proto mi je líto,že si budu muset ve své věku(76 let),znovu změnit balíček programů(samozřejmě za vyšší cenu),nebo s lítostí přestat nadále fandit tomuto sportu v přímém přenosu.Pokud by byly NovaSport 5 a NovaSport 6 nabízeny nekodované,bylo by to určitě s povděkem přijato od mnoha dalších diváků-fandů F1.
Předem Vám děkuji za odpověď.
Váš divák Milan

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 7: Výsledky Soukup vs. Bejr a další zápasy

Přečtěte si, jaké jsou šance na úspěch Jaromíra Soukupa v zápase s kulturistou Alešem Bejrem a kde turnaj Clash of the Stars 7 sledovat.

 

Kalendář Moto GP 2024 - program závodů, zajímavosti

Každý fanoušek motorsportu určitě zná Moto GP neboli Mistrovství světa silničních motocyklů ⚡. Pojďme si vše blíže představit a podívat se na...

 

Kde sledovat sport živě - online i televizní přenosy

Vysílání sportovních soutěží je dnes roztříštěno mezi mnoho různých televizních stanic. ⚽ Podívejte se, kde najdete přenos z vašeho oblíbeného...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE