ZAJÍMAVOSTI

Proč končí web ulozto.cz a jaké jsou alternativy

Komentáře

Můj otec mi zakazoval stáhnout hudbu z BiffHard, protože bych mohl zavirovat počítač.:-( Která náhrada může být bez virů?

Filmy me az tak nestvou. Primarne jsem mel Ulozto jako zdroj knizek. Ctu tolik eknih (hlavne v mobilu), ze kdybych mel kazdou knihu kupovat,zeru jen rohliky a spim pod mostem. Alternativu jsem nenasel, na Ulozto se dalo najit tak 80 % vsech knih, co jsem kdy hledal

Alebo nech mi tie súbori z ulož to obnoví pán Brusel nejde o nerví len ale o to že tam bolí aj veci o bezpečnosty zaujímavosti všetko treba dojebať namiesto katekorizovania časti na obmedzenie dojebať treba celé ulož to pravdá.

Milé ulož to presuňte mi súbori ľudové spravodajstvo na iné úložiska keď už nemám prístup ani fotkám svojho mŕtveho otca na iné sk a CZ úložiska ktoré majú názoru ľudové spravodajstvo.

A co víc. Ulož to slibovalo těm, kdo nebudou mít zájem o pouhé soukromé úložiště zrušení účtu a vrácení nevyčerpaného kreditu v Kč. Dvakrát jsem je žádal o zrušení účtu jimi určeným postupem a výsledkem bylo to, že nic nezrušili a nevrátili ani halíř. Akorát jsem dostal maily, že mi omezí poskytnutý prostor. Prostě musí urvat i pár korun, protože jim je jasné, že o pouhé úložiště nebude žádný zájem, natož aby za to někdo platil.

myslel jsem si že ulozto neco plati kdyz chce poplatek za stahovani

Jestli to tak půjde dal tá české umění půjde do háje.CD je mrtvé v TV plno reklam s americkou stupidní kulturou na to se nedá dívat a všechno předplacené to by se člověk nedoplatil.Jediné je ještě YouTube a Spotify až toto se zpoplatní tak budem v půlnočním království s rouškou kapitalismu s lidskou tváří pardon demokracie.

Prozradím vám jedno tajemství. Nic není zadarmo. Tvorba filmů a hudby stojí peníze. Když je budou všichni krást, tak nebudou vznikat.

Příspěvek na autorské poplatky z vybraného hardware, datových nosičů či dokonce z papíru do tiskáren byl zdůvodňován možností stahování souborů z internetu. Není na čase, aby i zde došlo k omezení vybíraní částky výpalného našimi volenými zástupci lidu?

Ja si ty filmy klidně koupim, kdyby co distributor nedělal nový dabing. Na Uložto šlo najít původní znění filmů jako Dobrý, zlý, ošklivý, Ace Ventura, nebo Vánoční prázdniny, Dobyvatelé ztracené archy, Big Lebowski apod. To jsou 20-25 let starý verze. Ty předabovaný sračky nemají žádnou cenu

na webshare je pekny prd

Webshare.cz vypada docela fajn, imo zatim nejpresnejsi nahrada..

Tak může se toho někdo zhostit a udělat náhradu za Uloz.to? Jebu seriály a filmy, ale možnost sdílet a stahovat věci, které nespadají pod autorský zákon je totalitní... sorry pičo

Co se týče mnou stahovaných souborů, tak samozřejmě velikostně vítězí filmy/seriály, ale z ulozto se dala stáhnout i pěkná hromada knih či jiných textů/souborů (i již autorsky nechráněné!), tudíž nechápu, proč by nemohlo ulozto fungovat jen jako platforma, kde každý sdílející by byl zodpovědný (i finančně) za sdílený obsah v případě autorsky chráněných děl.

Weby které by podle vás měly fungovat jako náhrady pro uložto jsou náhrady jen z malé části a to z pouze z té filmové. Ne každý ovšem využíval uložto pouze kvůli filmům - troufám si tvrdit že naopak většina lidí ho využívala i ke stahování různých programů, cracků, her, či třeba čestin. A z tohoto hlediska tu žádný takovýto jiný český portál nemáme, tedy alespoň zatím.

Myslim ze nejakou dobu bude fungovat jako nahrada samotny YouTube, kde se jiz dnes daji sehant ceske serialy, filmy a mluvene slovo. Otazka je na jak dlouho.
A az i to zmizi, je tu stale Torrent. Momentalne na nem nic ceskeho nenajdete, prave proto, ze existuji alternativy. Ale az vsechny tyto alternativy zmizi, ocekava ze se tam zacne objevovat i cesky obsah.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

CZ Torrent nefunguje. Kde stahovat filmy?

CZ Torrent, jako služba pro stahování filmů, nefunguje. Konkrétní důvod, proč tomu tak je, známý není. Mohlo jít o trestný čin?

 

eDisk - stahování filmů a seriálů zdarma

Stahujte zdarma bez registrace filmy, seriály, mp3, hudbu a sdílejte soubory s přáteli na eDisk.cz. 📽️

 

Filmplanet: Co dělat, když nefunguje a na co pozor?

Na Filmplanet to sice najdete řadu filmů a seriálů, které můžete sledovat online a zdarma, nicméně užívání tohoto portálu s sebou nese i svá...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE