ZAJÍMAVOSTI

Zázračný nápoj MAGU pro zdravé zažívání i odvykání alkoholu

Komentáře

Nevím co tu měli za problém ostatní, ale mě když volal pán z Magu nic mi nevnucoval, řekl hele můžeme vám to doručit v pátek, bude to 12 lahviček, máte už s tím zkušenosti a vše mi vysvětlil. Nic mi nevnucoval, ale jelikož sem se přihlásil že to chci vyzkoušet já sám je jasné že mi nabídne že mi to doručí z toho opravdu překvapený nejsem jako někdo tady kdo se prvně přihlásí k odběru a pak je překvapen že mu produkt opravdu někdo nabídne. Lahvičky dorazili až na to že teda krabice se skoro rozpadla na jedné straně tak vše v pohodě. Chuťově mi to fakt chutná a cena mi nedělá problém. To že za to chtěj víc než když si to vyrobíte doma. wow, když si postavíte barák taky vás to vyjde levnějc ale nikomu to radši neříkejte nebo si lidi začnou stavět baráky sami. O automatickém odběru jsem byl telefonicky informován a dokonce i emailem, možnost zrušení automatického odběru jsem v účtu taktéž našel stejně jako možnost si nakombinovat lahvičky v balení tak jak mi vyhovuje pokud nějakou příchut rád nemám nebo naopak nějakou mám raději více mohu si ji tedy nakombinovat. Za mě tedy spokojenost, dostal sem to co sem chtěl a až na to že je to dražší tak jsem opravdu spokojený

O účinky nápoje jsem se zajímala, nicméně po vyplnění emailu mi nehorázně hnusným způsobem byl telefonicky vnucován výrobek.

MAGU miluju, odebírám pravidelně už bezmála jeden rok. Moc mi to pomohlo.

Objednal jsem si MAGU na zkoušku a ihned mi nastavili automatický odběr, aniž by mne o tom informovali. Je to celý podvod a klamavé jednání.

Objednala jsem 1.varku a co me šokovalo, ze mi automaticky v mým účtu nastavili další odběr, aniž by mi o tom řekli a navíc odběr sama v systému zrušit nemůžete. Přijde mi to velmi neprofesionální . A předražený.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jak na nákup potravin online na Rohlíku, Košíku a Tesco online

Nákupy potravin po internetu jsou stále oblíbenější. ✅ Podívejte se na nabídku obchodů s rozvozem i v době koronavirové pandemie.

 

Máta – oblíbená léčivá bylinka nejen pro letní osvěžení

Máte máty plnou zahrádku nebo květináč a nevíte co s ní? Podívejte se spolu s námi na co všechno se hodí, jaké má účinky a jak ji nejlépe...

 

8 zaručených tipů jak se zbavit bolesti břicha

Začínáte pociťovat bolest břicha kolem pupku nebo vás trápí nafouklé břicho? Pojďte se podívat, jak tuhle nepříjemnost vyřešit!

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE