KULTURA

Na vlnách Jadranu (Prima): Obsazení, recenze a díly zdarma

Komentáře

PRO TOHO KDO NA CSFD RADÍ DĚVČATŮM ABY NEPSALI KRIMI A ABY DĚLALI A MÁ NÁZOR CO TAKHLE NĚJAKÉ DOMÁCÍ PRÁCE NEBO ZAHRÁDKA TAK AT JDE DĚLAT DOMÁCÍ PRÁCE SÁM!,AT JDE ZAHRÁDKAŘIT SÁM!,TEN CO TO DĚVČATŮM RADÍ TAK AT DRŽÍ HUBU!,AT ZAVŘE TU SVOJÍ NEVYMÁCHANOU DRŽKU!,SCÉNÁRISTKY DĚLALI JEN SVOJÍ PRÁCI,TEN CO NAPSAL NA CSFD DĚVČATŮM CO TAKHLE DOMÁCÍ PRÁCE NEBO ZAHRÁDKA TAK AT SI SVÉ RADY NECHÁ PRO SEBE!,TEN PATŘÍ DO VÝMĚNY MANŽELEK!

KOMU SE TO NELÍBÍ TAK AT NA TO NEČUMÍ!,TEN KDO TO NAZÝVÁ ODPAD A KRITIZUJE TO TAK TEN PATŘÍ DO VÝMĚNY MANŽELEK,SOUDKYNĚ BARBARY,SOUDCE ALEXANDRA A NEBEZPEČNÝCH VZTAHŮ,AT VŠICHNI KDO TO KRITIZUJÍ AT PŘEPNOU JINAM,KRITIZOVAT TO JDE VŠEM,ODPAD JSOU VŠICHNI TI KTEŘÍ TO HEJTUJÍ,AT VŠICHNI PUKNOU ZÁVISTÍ,AT SE ZALKNOU!,AT KAŽDEJ UŽIVATEL NA CSFD KTEREJ TOMU ŘÍKÁ ODPAD AT MLUVÍ ZA SEBE!,POCHVÁLIT NEUMÍ NIKDO,JEN KRITIZOVAT!

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Seriál ZOO na Primě – herci, recenze, celé epizody online

Rodinný seriál ZOO na TV Prima. Láska, vztahy a intriky v krásném prostředí zoologické zahrady. Sledujte díly online i předem.

 

Internetová televize Sweet TV –⁠ recenze: Cena, balíčky, aplikace

Služba Sweet TV je nováčkem mezi již zavedenými internetovými televizemi. Nabízí velký výběr TV stanic a nechybí ani archiv se spoustou filmů ✅

 

Pod hladinou: Krimiseriál z prostředí policejních potápěčů (Prima)

Krimiseriál Pod hladinou vás zavede do prostředí slapské přehrady mezi policejní potápěče. Případy místní poříční policie sledujte každou středu...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE