KULTURA

Seriál Pálava – herci, natáčení, děj a recenze (2022)

Komentáře

pro alberta:druhá řada seriálu pálava nebude,kromě vás se to nikomu nelíbí,jen si to tu přečtěte jak ho tu ostatní hejtujou,jen si přečtěte recenze na csfd,sotva jsem si dobré zprávy oblíbil tak mi ho vezmou

pro alberta:druhá řada pálavy nebude,stejně jako končí dobré zprávy

Mě se líbí a těším se na druhou řadu

místo pálavy budou dávat černé vdovy

První dva díly byly opravdu hrůza. Teď už se to rozjelo a líbí se mi to.

pro juraje:tak to jste jedinej komu se to líbí,všichni to tu hejtují a nazývají odpadem,jen si to přečtěte názory ostatních,kromě vás se to nikomu nelíbí,lidem se človk nezavděčí.

Nám sa ten seriál páči, je pokojný, reálny, bez extrémnych úletov. Ako normály život. Dáva mi pocit, že to ešte nie je také zlé v tom našom obyčajnom svete, že stále existuje priateľstvo, úcta, slušnosť a snaha urobiť pre ľudí okolo nás niečo dobré. Škoda, že to končí, ale aj za to, čo sme videli ďakujeme

pro jana:nebojte se pálava 7 listopadu skončí,definitivně a když se vám to nelíbí tak to nesledujte,já to taky nesleduju,radši sleduju specialisty,to má sledovanost

pro jana:nenechám se urážet:můžu si říkat co chci!!!,máte pravdu pane jane,místo pálavy měli dávat půlnoční zpověd,nebo sedm schodů k moci,nejsem žádnej troll!!!!!,tohle si vyprošuju!!!!!

Spacemane, ty seš buď placený Vicanův troll anebo seš maličko jednodušší. Četl jsi, kolika lidem se to nelíbilo? A tvoje reakce - tak se nedívejte a nekritizujte. Je svoboda slova a diskuze je o tom, aby se lidé vyjádřili k danému tématu. A to jim nezakážeš, ani kdyby ses posral. Mimochodem, já se taky těšil na volné pokračování Vinařů, ale takovou ubohost a slabotu jsem nečekal. Po 6. díle jsem to definitivně zabalil, protože nehodlám marnit svůj volný čas, kterého mám už tak málo, sledováním takové kraviny.

pro zdenka:máte pravdu,svatou pravdu,místo pálavy měli dávat seriál bojíte se tmy?,to byl super seroš,nebo měli dávat místo pálavy půlnoční zpověd,sedm schodů k moci,zákony vlka nebo krimi seriál pod hladinou.

Perfektní. Konečně pohodový relaxační serial i s krásnou krajinou. Herecky zde exceluje Pavla Dostálová. Myslím, že má před sebou velkou hereckou budoucnost s mnoha úspěchy.

Opravdu to je slabé. Je otřesné, čím se Moraváci hodlají ještě propagovat. Všichni vykalení, vtipy jak z mongolského filmu a Nesvačilová tragicka, ostatně jako všichni. S takovým scénářem by nic nedokázal žádný slušný herec. Kolečko upadl na hlavičku z "přetlaku" nápadů.

místo pálavy měli vysílat seriál bojíte se tmy?

kdy bude tv prima vysílat půlnoční zpověd?,sliby chyby.

ne 3 listopadu ale 7 listopadu pálava skončí.

pro honzu a kristinu:tak tak,máte pravdu,svatou pravdu,místo pálavy měli dávat seriály půlnoční zpověd,pod hladinou,zákony vlka,sedm schodů k moci,pálava 3.listopadu skončí.

Hrozně sem se těšila ,ale velké zklamaní ,proč to přirovnávají k Vinařům když to nemá nic společného .Jen nechápu proč tam je Hřebec když ve
Vinařích se žení ,kde má manželku ,tady děláte s něho svobodného .No má to hodně daleko do vinařů ! Příště nelákat lidi že je to super .

Vinaři super bobule super ale tohle je hodně slabší. Herecké obsazení je hodně dobrý jen škoda že to je totální slatanina

Po dlhej dobe super oddychový seriál plný krásnej krajiny príjemných hercov a scenár ktorí je bez násilia podlých intríg...skrátka super na relax.
Ďakujem

taky by mohli začít dávat krimi seriál zákony vlka,kéž by něco z těch seriálů dávali až seriál pálava skončí.

místo pálavy měli začít vysílat seriály půlnoční zpověd,pod hladinou a sedm schodů k moci.

Po třetím dílu - je to čím dál tím horší. Neskutečně ubohé. Chudáci herci, snad si aspoň užili dovolenou.

Producent se nejmenuje Vicar, ale Vican. To se dá ještě svést na překlep, ale napsat slovo vyplývá s měkkým i to je úroveň pomocné školy.

.. jseš blbej nebo z Prahy? .. z Prahy .. no, to je mi tě líto😂😂😂 .. hmmm, já jsem tedy taky z Prahy,tak mě nebijte,Pálava se pomalu rozjíždí stejně jako vloni Osada, kterou ze začátku taky mnozí kritizovali, a já z ní byla nadšená, tak uvidíme ..

seriál pálava je lepší než výměna manželek a svatba na první pohled.

a co ti kteří seriál kritizujou čekali?,jak by to v seriálu pálava mělo vypadat?,co by tam chtěli vidět?

pro všechny co kritizujou seriál pálava:tak se nedívejte,nikdo vás nenutí,seriál pálava je lepší než novácká výměna manželek

Nechápu co diváci očekávali...snad nějakou hlubokou,smysluplnou a dějové složitou strukturu??? Pálava je seriál pro pobavení u kterého člověk nemusí přemýšlet nad hloubku děje a to si myslím, splňuje dokonale.Uprimne...slozitych a překombinovanych věci je v naší televizi myslím celkem dost.Pro mne Pálava účel splnila jednozna vně...já jsem se pobavila a vůbec jsem nemusela přemýšlet o složitosti děje a o to jde především odpočinout si a pobavit se nebo snad neee..?


Denisa Nesvačilová = hvězda seriálu a hvězda která rozzáří srdce všech mužů - co chlapi nemám pravdu

Jarine neurážej Mácháč.

pro PaRo:když se vám seriál nelíbí tak se nedívejte,nikdo vás nenutí,kritizovat to umí každej ale pochválit to ne co,seriál pálava je lepší než výměna manželek.

velke zklamani, nuda, hloupe dialogy, zadny dej, od 20.min se ocekavani zmenilo v utrpeni, ze horsi uz to bylo, ale lepsi neprislo…
panove, co se Vam prihodilo? Toto se fakt nepovedlo(( ale vubec!!

komu se seriál pálava nelíbí at se nedívá

pro jesitmer:když se vám to nelíbí tak na to nečumte!

Velké zklamání.

každejkdo kritizuje tak at se zamyslí nad tím co by natočil za seriál on?

Proč se ti cajzli serou do Jižní Moravy? Nerozumí vínu, Brňákům ani Moravákům.
tak ať si točí pivní seriály z Prahe.

pro karla:kritizovat to je strašně snadný,to umí každej ale pochválit to ne to ne,zamyslete se nad sebou taky pane karle,jestli to umíte,já to neumim každej nemůže umět všechno,kritizovat a hanit to umí každej ale chválit to je umění,já chválit umim.

pro karla,zamýšlet se nebudu,nemám to v povaze,za svými názory si stojím

zamejšlet se nebudu,neumim to.

Pro spacemana. Diskuse je o tom aby lidé vyjádřili své pocity a dojmy. Ne o tom, že smí psát příspěvky pouze ten kdo souhlasí. To jsme tady měli před rokem 1989. A pokud jsou ti kterým se to líbilo podobného ražení jako vy, tak se nedivím. Pročtěte si kolika lidem v této diskusi se to líbilo a kolika ne a zamyslete se pokud to dokážete.

Pro spacemana. Diskuse je o tom aby lidé vyjádřili své pocity a dojmy. Ne o tom, že smí psát příspěvky pouze ten kdo souhlasí. To jsme tady měli před rokem 1989. A pokud jsou ti kterým se to líbilo podobného ražení jako vy, tak se nedivím. Pročtěte si kolika lidem v této diskusi se to líbilo a kolika ne a zamyslete se pokud to dokážete.

Prima píše, že to byl velký úspěch, protože se dívala tisíce diváků. Ano, také jsem se díval protože, jako všichni jsem byl zvědavý na něco nového a vychvalovaného. A už se no to dívat nebudu. První díl jsem přehršel a čekal něco. Druhý díl jsem Dokoupil asi do poloviny a usnul. Škoda, že jsem nekoukal na Speciality. Pálava byla hrozná, hrozná, hrozná a o ničem.

kdo kritizuje at na to nečumí a at drží hubu,komu se to nelíbí at drží hubu!!!!!,kritizovat a hejtovat umí každej.

Strasne nudne obrovske zklamani uz nebudu sledovat

komu se to nelíbí at na to nečumí a nekritizuje!!!!!,než kritizovat to at každej drží hubu,každej kdo tady kritizuje at drží hubu!!!!!,všichni kdo chtějí kritizovat at drží hubu navždy!!!!!,než hodnotit negativně tak to at každej drží hubu!!!!!,at všichni kdo tady kritizují drží zobák!!!!!

Nesvačilka si bohužel podepsala morální ortel. Ať záležet do díry. Hnus.

Neskonale hloupé jednoduché nudné nekoukatelne. Prostě úplně pitomé, stejně jako herci neherci, pitomé narážky a dvojsmysly. Jestliže toto mělo být volné pokračování Vinařů, měly tyto peníze jít na nemocné děti a nevyhazovat je za tuto slátanina.

Děs, trapnost,ztráta času. Jen nechápu, kdo takovou "sra..u" k natáčení schválil. A to prý Prima nemá peníze a nutí diváky ztrácet čas navíc sledováním trapných reklam. NIKDY VÍCE!

Co to proboha je??shit

Naprostý odpad, taková blbost o ničem…herci katastrofa, příběh naprostý nesmyl a hudba hrůza!!

Velké zklamání!! Je to o ničem. Koukat na to, jak sázej strom 45 minut.. hrozný.. a herecké obsazení je bohužel taky dost slabý.

Hodnoťte seriál a neurážejte Denisu Nesvačilovou ona nemůže za to že se panu režisérovi líbí víc než ten jeho ušatec

Těch mordů už je všude moc toto je plážovka , super

Moc pěkné , krásná krajina , vše barevné , veselé , super oddechovka

Opravdu velká slabota...nedalo se

To se ani nedalo dokoukat, slatanina nejhorsiho kalibru.....

Ubohost. Čekala jsem víc, všude se to propagovalo jak to je skvěle ale opak je pravdou. Trapné, ubohé, nudné. Výběr herců a herecké výkony na dvě věci a tragicky, blbé $existické kecy a narážky. -100/10 ztráta času PS: tu zrzavou š*ětku už nemá cenu ani komentovat ( a říkat o ní nádherná k breku než k smíchu )

Propadák s tou zrzavou štětkou

Děs a ubohost...raději to nevysilejte.... zamyslete se nad sebou...

Proč Pálava tuhle hrůzu a nudu jste mohli natočit na Mácháči.

Zatím,1.dil o ničem..

Nechala jsem si utéci Specialisty na Nově a zvědavě čekala na nový seriál. Po odehraných 45 minutách musím říci, že je to slabé,slabé,slabé. Cítím velké zklamání. Škoda

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ostrov pokušení – účastníci a díly online na TV Prima Show

Ostrov pokušení: test lásky 4 párů, kde se partneři rozdělí a užívají si exotiky Karibiku a společnosti 24 krasavců a modelek. Jak to dopadne?...

 

MasterChef Česko na TV Nova online: Nové díly a kdo vypadl

7. ročník oblíbené kuchařské TV show MasterChef Česko 2023 odstartoval 23. 8. Přečtěte si, kdo vypadl a kde můžete nové díly sledovat online.

 

Svatba na první pohled – recenze a kompletní epizody online ke...

9. 12. 2021 Svatba na první pohled: jak páry žijí dnes? 👰🤵 Vánoční speciál je tady! A páry spolu skotačí v Alpách.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE