NÁVODY

Má Skylink výpadek? Co dělat při nefunkčních programech

Komentáře

Dobrý den Nefunguje mi tv live ukazuje se chyba W 810 co to znamená děkuji za odpověď

Chyba přehrávání. Obsah nelze přehrát (C815). Co to znamená

Mám stejnou zkušenost jakou uvádějí komentáře uživatelů výše. V poslední době se to seká hodně často. Potom hraje jen Nova a Prima.Kvalita této služby jde do háje a poplatek se stále zvyšuje...

Již druhý den nejede programy primy, píše,že je kanál uzamčena požaduje zadání VIP

Nejede apka na televizi, ani na mobilu

Potvrzuji, Skylink Live nejde už od brzkého rána.

Dnes od rána nefunguje skylink na žádném zařízení (tv, mobil ani tablet)

Netreba mi odpovedat. Medzicasom miLive Tv Skylinku nabehlo. Dakujem V.

Neustále výpadky programů den o dne horší a horší.Co se spojit a nahlásit špatnou službu skylinku na ČOI.To přece není možné jejich špatné a drahé služby přehlížet.

Nemôžem sa prihlásiť. Zadám správné číslo karty, ala nahlási mi, že sú nesprávné.

ani na jedne TV nejde ani jeden ze skylink programu. nemecke programy funguji. zadny signal z astry 23.5 zkouseno na 3ruznych parabolach. co je stim skylinkem, cim dal drazsi a sluzba katastrofa.

Dne 16.11.2022 od ca 15 hod dosud (15:30) výpadek služeb SkylinkLiveTv. Nelze se přihlásit na adresu "https://livetv.skylink.cz/default.aspx", prohlížeč napíše hlášku "tento web je nedostupný". Při tom internet plně funguje, rychlost připojení je vyhovující a všechny další mnou používané webové adresy, programy a aplikace plně fungují. Na zákaznické lince Skylinku nic nevědí, dostal jsem jen info "předáme váš požadavek na techniky a ti se vám ozvou". Obdobná situace s výpadky služeb Skylink a Sklyikn LiveTv se opakuje několikrát týdně.
Poskytovatel služeb by se měl zamyslet. Asi odejdu k O2TV.

Posledních 14 se již 5x stalo, že kolem 12:00 hod vypadne kompletně příjem satelitního vysílání. Na obrazovce je hláška "Není signál - zkontrolujte připojení antény (K524). Připojen zkontrolováno a nic. Po cca 10 minutách to vše naskočí znova do provozu nebo případně pomůže odpojení satelitního přijímače (Kaon MZ-52) ze sítě a zpětné zapnutí.

Vypadává knihovna. Chybná URL obsahu (K528). Co to znamená? Děkuji

Skylink nejhorší poskytovatel. ČT 1 - díváte se na program, naráz glitch a zvuk o 10 s jinde než obraz. Opakovaně furt, a nebo ještě lépe programy nelze vůbec přehrát a hodí to jen chybovost hlásku kterou stejně skylink nemá nikde popsanou co ji způsobilo. Další např. Nova, díváte se na film a co 15s se obraz sekne ukáže se reklama co byla před filmem cca na 2s a film se přehrává dál. Rozhodně tuto službu nedoporučuji. A ne WiFi a internetem to není, tento problém je skylink a nebo ten levně placený it specialista.

Služba čím ďalej horšia,presne ako píšu ostatní.Ponúka filmov stále dookola sa opakujúca,plno reklám,už ma to prestáva túto baviť pozerať na to isté dookola

Naprosto otřesné každou chvíli bez signálu, a to i když bouri 10km od nás. Čin dál horší za ty prachy si to můžete strčit do ....zruším to a hotovo

Skylink poruchy - hrůza - neobjednávat

nejde pouze prima a nova

Poslední cca 2 měsíce se po zapnutí Skylink nerozjede a vyskočí hláška NENI PRIPOJEN INTERNET. Přitom YouTube na ten samy internet normálně jede. Rada od Skylink zní: restartujte Skylink do továrního nastavení. Ale jak to mam udelat, když mi Skylink vubec nenaskoci a to mam LG NANO 6 měsíců starý. Anebo sledují program a najednou je černá obrazovka bez zvuku. Musím přepnou na jiný kanál a vrátit se k pokračování sledování. Opravdu Skylink je čím dál horší. Vysvětlení, že dělají opravy softvaru přes den neberu. Mohou opravovat v noci od 1 do 5 hodiny ranní. Jejich podpora nestojí za nic. Nikam se nedá poslat video s nahranými problémy. Rovněž zruseni služby PRETACENI VPRED u všem PRIM považuji za podraz ( bez snížení ceny služby ).

Dtto,vz komentare vyse. V srpnu mi konci rocni poplatek a prechazim jinam. Naprosto trapna sluzba a to mam nejdrazsi paket.

Poslední dobou ani nemusí být žádné atmosférické poruchy. Koukáme třeba na Seznam.cz, ale zpět na jiné programy musime vypnout a zapnout přijímač, protože se stále objevuje hláška Neznámá služba. U standardní nabidky... Už to připomíná loterii. A zrušení plus 1 stanic mi taky vadí.

Hrozný, hrozný, hrozný!!! Přesně jak píše p. Miroslav, jen se zatáhne, padne lehký letní deštík, je Skylink bez signálu a člověk kouká na černou televizi!! Nedoporučuji pořizování, přemýšlím o odstoupení...

Jen se zatáhne obloha,žádné přeháňky a už není signál,jde jen rebel,čt24,a ještě pár programů,ty hlavní jako čt,nova,prima a další programy bez signálu.Nevím proč se to děje.

Poslední dobou má Skylink výpadky poměrně často. Respektive se programy "sekají". To jsme u jiných poskytovatelů nikdy nezažili. Například právě teď už se trápíme zhruba dvacet minut.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Co je ČT sport Plus a kde sledovat v TV a online + program

Živé sportovní přenosy zdarma, to je 🧨 ČT sport Plus. Podívejte se, jak online vysílání naladit i jaký je program ČT Sport+ pro MS v hokeji...

 

Jak stahovat z Sledujserialy zdarma a sledovat seriály online

SledujSerialy CZ - originál seriály s dabingem i titulky, písničky a knihy online nebo ke stažení? Víme, kde můžete sledovat ihned a bez...

 

Kde sledovat Sport 1 a Sport 2 v TV a online + program

Na kanálech Sport1 a Sport2 najdete ✔️ třeba hokejovou ligu mistrů nebo evropské fotbalové ⚽ poháry. Přečtěte si, kde Sport1 a Sport2 sledovat.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE