RECENZE

Temu – recenze: Výhodný nákup, nebo podvod?

Komentáře

Za mně vše v pořádku. Už několik objednávek jsem obdržela včas. Jedná se opozdila, za to jsem dostala "odškodné" 100kč automatickou slevu na další objednávku. Mám ráda miniaturní sošky a korálky z kamene, nerezu nebo mosazné figurky. Občas obrovské brože od Temu lepim na kameny nebo kousky dřeva. Za málo peněz hodně muziky.

Na Temu objednávám pravidelně, Na jednu objednávku max do 500Kč. Reklamace na malé částky bez problému. Je potřeba to konkrétní zboží zadat více ve vyhledávači - obrovské rozdíly cen. Dobré je využít úpravu ceny pokud se sníží u vaší objednávky, vrátí vám rozdíl. Platím platební kartou na kterou si přepošlu obnos peněz na jednu objednávku.

Tak já poprvé a neposled...balíček se ztratil ..zaplaceno byť jen 430Kc..teď budu čekat jestli mi penize vrátí.. už nikdy vic..

Tak já poprvé a neposled...balíček se ztratil ..zaplaceno byť jen 430Kc..teď budu čekat jestli mi odnože vrátí.. už nikdy vic..

Z TEMU jsem obj. 5x a jednu věc z obj. Jsem chtěla vrátit, měla jsem zboží / vždy se jednalo o oblečení /,
Peníze mi vždy vrátili do 5 dnů na ůčet , jednalo se o malé částky do 100 Kč. Platbu jsem vždy provedla
přes Apple Pay, nikdy bych údaje o kartě nedávala, jinak spokojenost…

Aniž bych se někdy registrovala na Temu nebo nekdy něco objednávala, byly mi zthnuty peníze z účtu TEMU.COM.

Mám s Temu jen dobré zkušenosti, jen boty mi od nich nesedí, tak je nekupuji. Pokud beru v potaz, že nakupuji na velkém tržišti, tak nemůžu očekávat originál výrobky za jejich nízké ceny. Vrácení zboží je velmi jednoduché. Kliknete na objednávku, ze které chcete něco vrátit, zvolíte, že chcete z té objednávky vracet zboží a zakliknete konkrétní zboží a potvrdíte. Do mailu vám příjde cedulka, kterou nalepíte na zabalené zboží a donesete na pobočku DPD (přes jinou se to vrátit nedá), tady zboží odevzdáte, udáte svůj mobil a hotovo. Nepotřebujete žádnou adresu tam ani zpět. Dají vám na výběr, zda chcete vrátit peníze na účet za 2-3 týdny nebo okamžitě na váš kredit na Temu. Také vám napíší, zda chctějí zboží vrátit nebo ne. V obou případě vám peníze vrátí.

LIDI DÁVEJTE SI FAK POZOR!!! Před Vánoci jsem objednávala z Temu pár věcí. Došlo vše v pořádku za 11 dní. Byla jsem nadšená, ale.... za měsíc na to mi z účtu odešly dvě platby paypalem aniž bych něco platila. PayPal nemám. Takže jasný podvod. Ještě že mi chodí upozornění na odchozí platby, protože potvrzení na platbu ze smartbanky mi vůbec nepřišlo. Prostě jen odešly platby a nazdar... naštěstí se jednalo dohromady jen o 690,- Kč Okamžitě jsem zablokovala kartu a vše řešila následně s bankou.

LIDI DÁVEJTE SI FAK POZOR!!! Před Vánoci jsem objednávala z Temu pár věcí. Došlo vše v pořádku za 11 dní. Byla jsem nadšená, ale.... za měsíc na to mi z účtu odešly dvě platby paypalem aniž bych něco platila. PayPal nemám. Takže jasný podvod. Ještě že mi chodí upozornění na odchozí platby, protože potvrzení na platbu ze smartbanky mi vůbec nepřišlo. Prostě jen odešly platby a nazdar... Okamžitě jsem zablokovala kartu a vše řešila následně s bankou.

Spokojenost 4,8* z 5*, první tři zásilky na pobočku za rohem a nyní mi to vozí kurýr zásilkovny až domů. Kvalita odpovídá ceně před slevou. Jediná reklamace, SD karta nefunkční, nechtěli ji vrátit, ale peníze vrátily na kredit, v další objednávce přišla karta funkční. Všechny platby v pořádku, komunikace v pořádku, dodání zakázek do 10 dnů.

Zkusil jsem koupit pár drobností před třemi týdny. Nyní začali volat neznámí lidé, s ne úplně dobrou češtinou a nabízet mi různé investice. Takže už nikdy nic nekoupím, kartu jsem zablokoval.

Či se týká vrácení zboží, kontaktovala jsem ve svém Temu účtu podporu, Ti mi na email zaslali štítek a balíček jsem vrátila na ukládacím a výdejním místě v okolí ..bez problémů a zdarma

Nakupují pravidelně již od léta 2023, bez jediného problémů, v případě reklamaci peníze zpět ještě tyž den popř druhý, věci kvalitní a funkční nemůžu si stěžovat o proti WISH ještě o level výše ..doporučuji 🍀

Dobrý den. Objednané zboží, mi mělo být doručeno ke mě domů, na moji doručovací adresu - avšak obdržel jsem oznámení, že si objednané zboží, MÁM vyzvednout na výdejním místě a když jsem se pokoušel telefonicky zajistit doručení na moji sjednanou adresu, tak nikdo za nic nemůže, že se to takto dělá atp. bla bla bla. Podle mě jsou to podvodníci, kteří něco naslibují a pak to nedodrží a jeví naprostý nezájem o zákazníka - a to jsem si zásilku ještě nevyzvednul a dle recenzí / stížností jiných zákazníků, se mám asi na co těšit. Jaroslav P.S. Je jasné, že si u nich už nikdy nic neobjednám a o jejich “kvalitách” poučím další lidi.

3x nakoupeno - vše dorazilo během deseti dnů do blízké zásilkovny.Zboží odpovídalo popisu a bylo funkční (elektronika, nářadí, kuchyňské "vychytávky")
Za mě 5 hvězdiček.

Jsem spokojený, jen se mi nelíbí způsob platby kartou. Když jsem platil druhý a další balíčky, peníze si z karty vzali ihned, bez mojeho potvrzení v aplikaci banky.
Jinak, platbu kartou internetem mám vypnutou, zapínám jen pro to konkrétní zaplacení, pak okamžitě tu možnost placení kartou vypínám.

Objednala jsem si balíček který sice přišel ale zmizely mi hotovost na účtu.Ted to řeším s bankou.Davejte si pozor,neuvadejte svoje číslo karty.Ja to udělala jednou a teď toho lituji.

Varuji všechny hlupáky co na Temu jakož i na Sheinu či jiných tržištích nakupují, že není důležité zda zde něco koupíte či ne ale že jim při registraci dobrovolně předáte řadu svých citlivých údajů které jsou pro ně daleko důležitější než vaše směšná útrata. tyto informace pak s obrovským ziskem prodávají dalším stranám, které díky tomu o vás vědí vše a dovedou je zneužít. Po čase tak můžete čekat problémy.

Nakupuji tam, naprostá spokojenost, vždy došlo včas a ve slušné kvalitě. Porovnáním s tuzemským eshopem, ušetřeno zhruba 70% u něčeho méně u něčeho více.

Jaká je prosím adresa pro vrácení zboží,není nikde uvedena,ani při objednávce.Email:marie.stverackova@gmail.com
Předem děkuji za odpověď.

Já jsem před Vánocemi objednal zboží v devíti objedbávkách tak každou do dvou a půl tisíce a všechny přišly. Byly to většinou dárky pro přátele a protože to byly dárky jako peněženky, hrníčky na kávu, dárkové propisky a pera , koženkové dámské kabelky, tabatěrky a podobně, tak asi bylo všechno v pořádku. Jen teď jsem koupil polobotky a potřeboval bych je vrátit, jsou mi trochu větší, ale nevím, jak se to vrací, tak to asi nechám tak a pětistovku oželím. Zdenda

Také mi vadí , že společnost inzeruje dopravu zdarma a pak zboží musím vyzvednout na pobočce zásilkovny , ale té nejvzdálenější !Jsem důchodkyně , špatně se pohybuji ,takže objednávky z domova a přivezení balíku až domů mi vyhovuje

POHODA,VŠE V POŘÁDKU...ZATÍM

Jednou větou, odporné.
A další větou nebo větami. Lituji lidi, kteří se nechají nachytat. Je to stejný internetový obchod typu Mollio, Modivo, zboží z Číny, na které čekáte i měsíce, někdy ani nedorazí, bojovat o vrácení peněz je scifi. Zboží vypadá na obrázku hezky, takové, které u nás není k dostání. Ale přijde vám např. po čtvrt roce bunda a tenisky, které skončily v popelnici. Bunda jako z papíru, tenisky o tři č. menší bez tkaniček, vím o čem mluvím, manžel se nechal napálit a já to řešila z ČOI. Katastrofa. Lidi, čtěte recenze, odolejte hyenám.

Zatím 3 objednávky celkem v hodnotě 2500. Přišlo do 1-2 týdnů. Vše v pořádku. Temu průběžně informuje na email, kde je objednávka. Neobjednávám ale oblečení nebo elektroniku. Kartu nemám uloženou (asi měsíc jsem ji tam měla uloženou, nic se nestalo), heslo na jejich stránce jsem si vytvořila silné. Zatím vše v pohodě. Ceny 50% nižší, poštovné nula.

Koupila jsem si jen takovou kravinu za tři stovky. Je to víc než měsíc, nic mi nepřišlo. Ani potvrzovazí e-mail, nic. Kdybych měla platbu strženou z účtu, myslela bch si, že se mi to jen zdálo... Takže za mě: už nikdy více!

Za mě nespokojenost!když už zadam adresu nevím proč to mám v boxu v zasilkovne.

Na platbu kartou si dejte u této společnosti velký pozor! Peníze za nedoručené zboží a zboží vrácené mi byly na účet vráceny, ale obratem prostřednictvím mojí karty vykradený z účtu ve prospěch společnosti NOMHELP.CO,NAXXAR;MLT
Kartu jsem ve spolupráci s bankou zablokovala, odchozí platby reklamovala, ale rozhodně jde o podvod ze strany TEMU !!!

Šílený… ze čtyř dorazil jeden balíček. Kvalita šílená, ale to jsem čekal. Pokud chcete levné šunty, tak si skočte do tržnice.

S TEMU maximální spokojenost. Koupila jsem v jedné zásilce 3 výrobky. Jeden mi nevyhovoval, dle pokynů jsem ho zaslala zpět aniž bych platila poštovné. Do čtrnácti dnů jsem měla peníze zpět na účtu. Už jsem tam nakupovala několikrát.

Mně vadí, že i když vyloženě napíšu, že chci poslat na adresu domů, pošlou to do nejbližší zásilkovny a hotovo. Jenže já mám nemocné nohy, nedojdu tam a ani nemám nikoho, kdo by mi to vyzvedl. Se zásilkovnou moc řeč nebyla, prý mi to dovézt nemohou, když už je to jednou v zásilkovně.Prý to pošlou zpět odesilateli. Nejhorší, že to bylo (a nebylo toho málo) zaplacené a jak prachy z Temu vyrazím zpět, to vážně nevím...

Velice pěkně napsaná recenze, díky vám jsem si ušetřil peníze a zklamání a raději objednal u regulérního prodejce. Předtím jsem o této platformě nikdy neslyšel. Velmi děkuji, hodnotný článek.

Mě místo dvou položek za 1000,- připsali 3xgumu pod koberec, která byla objednaná pouze jednou.Dohadovala jsem se s nimi dlouho, stále robot na druhé straně tvrdil, že je vše v pořádku.Tim pádem ale jejich sleva byla nulová. Původní cenu zboží Vám neřeknou, takže mě to vyšlo mnohem dráž. Peníze vrátili a kde je balík, netuším. Napsala jsem že ho nechci, ale už by měl být v ČR. Podle mne je to zlodějna.A vůbec netuším co bude dál a je mi to jedno.U nich už nikdy.

Já jsem s TEMU spokojen. Měl jsem už mnoho objednávek a vždy přišlo přesně to co jsem si objednal. Už asi z šesti objednávek jsem zboží vracel, pro jeho nefunkčnost nebo jednou jsem si objednal obuv a velikost neseděla. Jenom právě tu obuv jsem vracel a peníze mi vrátili na účet druhý den. Ostatní zboží, které jsem chtěl vracet jsem si měl ponechat a peníze mi byly vraceny. Při vracení peněz si můžete vybrat zda peníze chcete vrátit na účet nebo je nechat na Temu jako zůstatek kreditu. Proto jsem třeba měl zboží vybráno za 220 Kč, což je prodejní minimum, ale platil jsem jen 80 kč protože za vrácený řezný kotouč, který jsem si mohl mimichodem ponechat, jsem měl kredit 140 Kč. S vrácením zboží nemají žádný problém.

Objednal sem si tři věci,z toho mi poslali dvě jiné než sem si objednal.Při pokusu o komunikaci jsem se ničeho nedovolal.Prostě nekomunikují.Můj názor je,žw je to banda podvodníků.Už si od nich nic neobjednám.

Zboží jsem objednal, zaplatil a na stránkách jsem si přečetl že jsem i obdržel. Nic ale nedorazilo. Na reklamaci jsem si popovídal s umělou inteligencí "Z". Velmi sofistikované. Jinak podvod.

Zatím vše ok, jen mě překvapilo že o když jsem nezaškrtla uložit údaje o kartě, sami si peníze strhli. Čekám na třetí balíček. I jedné mikiny strašně úzké rukávy ale nevracim.

Všechny tři zásilky byly v pořádku. Došly do 10 dnů. Za mne spokojenost, určitě mi to hodně ušetřilo.

Balíček dorazil na jinou adresu, přitom ale v potvrzovacím mailu byla moje adresa uvedená správně. Nedovedla jsem je přesvědčit, aby mi to poslali, kam mají. Takže podle mě podvodníci. Nebo alespoň mě okradli.

Balíček přišel velice brzy, ale úplně něco jiného a pro mne nepoužitelné. Ihned jsem nafotila a poslala k vrácení peněz, zda je vrátí nevím.

To stejné zboží jsem našel na Ali za polovinu

Objednávky 2x v pořádku,3x Zásilkovou vráceno ,prý nejasná adresa, do týdne jsem měla peníze na účtu.Dodané zboží funkční.zatím spokojenost.

Třetí zásilka a došla opět v pořádku. Žádné clo. Je potřeba uvažovat, co koupit a co asi ne, na něčem se dají ušetřit stokoruny, až tisíce, na jiném ne. Kvalita odpovídá ceně.

Stejný nerezový držáček na houbičky do dřezu. Na Temu za 8 Kč a náš e-shop za 59 Kč za kus.

5 objednávek a vše v pohodě. Samozřejmě je třeba zvážit co objednat. Cena super. Ani nepočítám kolik jsem ušetřil

Také již jsem hodně věcí objednala. Vždy došlo ve slíbené době, dobře zabalené v pevné folii. Vždy bylo vše funkční. I žárovky přišly v pořádku. Za mě, spokojenost...

Já jsem s Temu spokojená. Vždycky prišlo co mělo, identické s přiloženými obrázky. Rychlé dodání, zatím jsem nedostatky neobjevila

ok

Skoro tři týdny čekám na dvě zaplacené zásilky, už si dále nic objednávat n ebudu, Jindřich

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fruugo.cz není e-shop: Recenze a zkušenosti

Nakoupit, nebo se vyhnout obloukem? Přečtěte si názory a zkušenosti zákazníků webu fruugo.cz.

 

Balando eshop cz: recenze a vaše zkušenosti z diskuzí

Hledáte recenze a zkušenosti s eshopem Balando.cz? Nebo řešíte reklamaci a hodil by se vám Balando telefonní kontakt? Objevte všechny Balando...

 

Rivalenti e-shop: Zkušenosti, doba dodání a vrácení peněz

Vyhnout se, nebo nakoupit v Rivalenti? Po přečtení našeho článku budete znát už jasnou odpověď.✅

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE