RECENZE

Elamba shop: Rizikový e-shop, recenze, varování ČOI

Komentáře

Taky jsem naletěla... zkušenost za 770,- Kč. Stejný scénář. Poslali úplně jiné věci, špinavé, nenositelné. Nevím co s tím.

Bohužel jsem další z těch, které důvěřivě objednaly a teď jen smutně zirám. Oblečení naprosto jiné....tedy pokud se tomu dá říct oblečení. Peníze mají v kapse a my jsme holt tvrdě poučeni 🥴

Také jsem náležela za 1210 Kč a v balíčku nesmyslné věci nic z toho nejde použít objednala jsem si poté dámské oblečení a přišlo mi pánská trika podvlíkačky pánské dětské trika a jedno hnusnější než druhé nepoužitelné.Penize ozelim ale šmejdi to jsou

Dnes jsem přebrala zásilku a zhrozila jsem se co jsem tam objevila za smrad,lituji že že jsem si tento e-shop dřív nevěřila.

Dopadla jsem úplně stejně. Přišlo naprosto nepoužitelné zboží, na mail nereagují a vrátit balíček není kam. Peníze oželím, i když mi jich je líto. Víc mi vadí, že podvádějí dál další důvěřivce.

Dnes, též zaplaceno 1190Kc, malé Sekáčove HADRY.Na vyhození.NEKUPOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Recenze jsem nečetla, až po otevření balíčku.Preji hezký den.

také jsem naletěla , přišlo úplně něco jiného , škoda,že jsem to nečetla dřív - peníze fuč

Bohužel stejná zkušenost přišla jsem o 900Kc nedá se nic dělat, když jsem blbá.

Dneska jsem též obdržela balíček celkem 6ks,zaplatila 1290,- Kč.V balíčku místo 4 triček,letních šatů a plesových šatů bylo úplně jiných 6 položek (svetry,trička,topy,tílka) tak velikosti sotva S. Teď přemýšlím jak to vůbec vrátit,vyreklamovat a dostat peníze zpět.

Aha, no tak super, přišla jsem o 860 Kč. Objednala jsem si čtvery šaty, přišly tři svetříky - totální hadry nesmyslných barev, na e-mail žádná reakce.

Taky sem naletela úplně stejně musí je už konečně někdo zastavit taky sem přišla o 1000 kc

Přesně, tak jak píšete všichni ostatní. Škoda, že jsem si tyto komentáře nepřečetla dříve. Objednala jsem si šaty, plavky. 6 kousků za 1200, -. A přišly mi hrozný silonový trika. Vůbec nevím co teď!?

Dnes jsem také dostala balíček, zaplatila 1075,- Kč a nemám, to co jsem si objednala... je to k pláči, co můžeme dělat? Je tu nás dost, které podvedli. Může někdo poradit anebo pomoct? Jak se v takové situaci zachovat? Přece nemohou beztrestně okrádat lidi... také jsem nevěděla o této stránce a neznala tyto recenze :(

Tak opět stejný scénář...zásilka zboží neodpovídá ani množstvím, já mám 3 ks. namísto 4 kusů, jiná velikost i sortiment......katastrofa a proto radím - nepřebírejte zásilku od ELAMBY!

Nejradši bych si nafackovala, škoda, že jsem si nepřečetla tyhle recenze dřív, než jsem převzala balíček a zaplatila 860 Kč. Místo šatů, halenky a kalhot mi přišly bombarďáky pro stařenku a 2 hadry tvářící se jako halenky.
Strašný PODVOD.

Nikdo neodpovídá na emaily,je to bordel.

Stejný komentář, jako spousta předešlých.Objednala jsem si dvoje společenské šaty, legíny a džínovou košili.Přišly mi tři věci, děs a běs, velikost na obra, sukně, nějaký hacafrak a bílé bermudy, ty celkem jdou, ale na někoho silnějšího.
Zkrátka jsem taky nalítla, mám na sebe vztek, že jsem se neoídila po tomto eshopu dříve.No co už, peníze zpět nedostanu a vracet to nebudu, jestě bych platila mastné poštovné.Paní Marii vzkaz, nic nepřebírejte,nic se nestane, vy ušetříte!!!

Objednala jsem trička a šaty. To co přišlo mě rozesmálo. Děs a hrůza. Úplně jiné zboží, hrozný materiál, vypadá to jako nošené. A místo čtyřech kusů přišly jen tři. Jediné co sedělo byla cena dobírky.

Taky jsem obdržela a zaplatila balíček, byly v něm hadry na vyhození, po objednaném zboží ani památka, nemám to kde reklamovat ani kam vrátit zpět

Bohuzel jsem si precetla recenze pozde.Objednane saty na dobirku,dodana 3 priserna tricka.Bez faktury,s nemoznosti reklamovat a poslat veci zpet.

Právě jsem dostala balík a jen čumím co mám teď dělat abych své peníze dostala zpět

Taky jsem objednala dva overaly a dvoje šaty a jsem úplně vedle z toho co mě poslali to je něco strašného.A nevím vůbec jak to vrátit nebo jak to řešit.

Tak jsem objednala, ale až teď četla recenze ...Co se stane když nepřevezmu balíček na dobírku? Můžou po mě chtít nějaké peníze ? Díky za odpověď halatkova@seznam.cz

Take jsme s tetou objednali každá po 4ks na dobírku, naštěstí jsem si všimla této stránky s negativními zkušenostmi , takže nebudeme vybírat a balíček necháme poslat zpět.

Právě jsem dostala baliček ve kterém měli být troje šaty ale po otevření jsem zůstala s otevřenou pusou,byly tam nějaké miny trička které se ani nehodí jako hadr na podlahu .A vůbec nevím jak to vrátit a jak dostat 960korun zpět.

Tak jsem si objednala celkem 8 kousků a těšila se. Nicméně dnes jsem si ověřovala jestli to není trochu divné za ty ceny s kamarádkou a dozvěděla se, že jsou to podvodníci. Zboží mám na dobírku a ještě mě nedošlo. Co se stane když ho nepřevezmu?

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kupte rychle CZ: Recenze, reklamace a vrácení zboží

Podívali jsme se na to🔎, proč stížností a nespokojených zákazníků internetového obchodu Kupte rychle stále přibývá.

 

Jak funguje e-shop SHEIN? Recenze a vaše zkušenosti

Podívala jsem se na zoubek e-shopu SHEIN. Jak dopadl? Čtete dál...

 

Fruugo.cz není e-shop: Recenze a zkušenosti

Nakoupit, nebo se vyhnout obloukem? Přečtěte si názory a zkušenosti zákazníků webu fruugo.cz.

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE