RECENZE

LightInTheBox shop: recenze a zkušenosti - doprava, platba a clo

Komentáře

Nejprve jsem kupovala tapiserie na zeď. Ty jsou krásné a kvalitní, vzhled odpovídá fotkám.
Podruhé jsem kupovala oblečení. To mi ve většině případech nesedělo, materiály byly jiné než jsem předpokládala (horší) a špatná kvalita.
Asi hodně záleží, co se kupuje. Oblečení už si tu kupovat rozhodně nebudu.
V obou případech byla platba i doručení naprosto v pořádku.

Podvodný e shop!!!
Zboží z nekvalitního materiálu, vrácení do Číny stojí víc, než samotný produkt.

Objednávka po poměrně dlouhé době dorazila. Objednávala jsem tričko. Materiál je dobrý, ale není ušité tak, jako na fotce. Když jsem to napsala do hodnocení, tak ho nezveřejnili.

Bohužel jsem si přečetla recenze až po zaplacení objednávky, měl mi přijít email o přijetí objednávky a nic. Nemůžu najít vůbec žádný kontakt,a tak se začínám smiřovat s tím, že jsem skoro 900,- Kč vyhodila z okna. Kdyby měl někdo jakýkoli kontakt, prosím pošlete do diskuse. Díky. DM.

ROZHODNĚ NENEKUPOVAT!!!
Objednala jsem si dle fotografie krásné šaty, po cca třech týdnech (s tím jsem počítala) dorazil doslova odporný hadr, který má s fotografií šatů společnou jen základní barvu, vzor je také úplně jiný! Tak příšernou věc bych na sebe v životě nikdy neoblékla, styděla bych se něco takového dát i na charitu. Materiál - skutečně otřesná umělina. Naštěstí jsem platila přes PayPal, hned jsem je informovala. Nyní probíhá komunikace paralerně s otřesným E-shopem a s Paypal. Ze strany prodejce - Light in the box - zatím přicházejí nabídky na částečnou refundaci, první e-mail: 30%, Nedala jsem se, přišel druhý e-mail kde to zkoušejí se 70%. Samozřejmě nesouhlasím a požaduji refundaci celé částky. Uvidím jaká bude jejich odověď. PayPal mi radí ještě vyčkat, pokud se budou opět vytáčet, peníze jim strhnou a vrátí mi je zpět. Ale ten čas a energii vynaloženou na zjednání nápravy Vám nezaplatí, ani jinak nenahradí nikdo.
Proto rozhodně NIKDY NEKUPUJTE NA E_SHOPU LIGHT IN THE BOX LIMITED!!!

Podvod.Zboží naprosto neodpovídá popisu a fotografiím,o kvalitě se nedá vůbec hovořit.V tržnici lze nakoupit daleko kvalitnější zboží.Triko a dvoje kraťasy šly rovnou do kontejneru na textil.Před tímto přeprodejcem důrazně VARUJI!!

Objednala jsem si šaty, nedorazil po 6hodinách mail o zaplacení. Hledala jsem ve spamu, nic. Takže čekám, zda se bude něco dít.Potom napíši...

objednávku jsem riskla.. zboží dodali do 14 dnů, komunikace byla v pořádku včetně možnosti sledování procesu doručení. Plavky, které jsem si objednala odpovídaly velikosti i vzhledu na obrázku, kvalita materiálu i zpracování slušná za rozumný peníze. Za mě spokojenost až na to, že daleko radši nakupuju u místních dodavatelů, pro tentokrát to vem čert..plavky se jim povedly :)

Objednala jsem si dvoje šaty-odpovídají nafocenému obrázku, cena také odpovídá, takže pro mě super. Rušila jsem objednávku, protože jsem objednala jedny šaty 2x- vrácení peněz na můj účet během dvou dnů. Mohu doporučit, jsem spokojená.

V únoru objednáno a zaplaceno. Květen stále nic akorát v mínusu o 860kč. Prostě zloději.

Ceny +
Dodání -

Objednaná samolepící koženka v černé barvě na opravu nábytku. Dodání chvilku trvalo (cca 6 týdnů), ale trochu jsem s tím u takového e-shopu počítala.
Bohužel dorazila v barvě bordové. NEDOPORUČUJI !!!

22.1.23 objednána krásná mikina XL za 600 Kč + doprava. 21.2.23 dorazil umělohmotný hadr ve velikosti XXXXXL. Sice bez cla, ale hadr, který by byl velký i slonovi. Lightinthebox nikdy více.

Objednala jsem si bundy a mikiny. Zipy nefunkční,hned se začíná zmolkovatet,vydrží maximum 1 týden.
Nespokojenost,už nikdy vice

Obědnala sem si a nepřišel mi žádnej email jak to slybovali nevim jak se snima spojit nemají ani telefoní číslo ani emailovou adresu a zboží nikde nevím prostě nic hlavně že chtějí peníze předem

Podle fotky objednány hezké šaty. Dorazil však podivně vypadající HADR. Naprosto nepoužitelné. Levný materiál, prakticky žádný střih, velikost úplně mimo. Vrácení na čínskou stranu stojí 10-40 USD a refundace ceny bez záruky. Popelnice je ovšem zdarma. Draze zaplacená zkušenost.

Dobrý den, doprava je jasná doručuje UPS, DHL a ČESKÁ POŠTA! kupoval jsem bezdrátový set klávesnice a myš s posvícením berevným a s dobíjecími bateriemi 14.prosince 2022 a přišlo to 6.ledna 2023 mě to přiveyla ČESKÁ POŠTA žádný poplatek po mě nechtěli! Není to eschop je to pouze s prostředkovatel obchodu! Výběr je velmi pestrý! Takhle poctivého provozovatele jsem viděl poprvé! Funkční odkaz sledovaní zásilky! Naprostá spokojenost!

Objednal jsem si tričko... NEDOPORUČUJI !!!

Objednal jsem si zboží, platba předem a nelze to zaplatit přes PayPal, už to je špatně, ale budiž. Zboží dorazilo až někdy za 2 měsíce, takže sakra dlouhá doba.
I to bych zkousnul, ale to že zboží, které dorazilo, má ke zboží, nafocenému na webu, hodně daleko, to mě dorazilo !!!
Na webu je zboží profesionálně nafocené, ale realita je úplně jiná, jiné barvy na potisku trička, slabý a ne příliš kvalitní materiál ! Prostě hadřík za 890 Kč, který nakonec nemá ani nášivku, na které se normálně uvádějí teploty a způsob praní, o značce výrobce nemůže být vůbec řeč ! Takže když to shrnu, je to hadr, ušitý bůhvíkde, bůhví z čeho, možná se to dá prát, možná taky né a kvalita provedení je tedy naprostý propadák !!!!! Takže za mě, už si tam neobjednám ani prd a to doporučuji všem. Předražené lákadlo... Třemi slovy... UŽ NIKDY VÍCE

Rozhodně doporučuji nic nenakupovat!! Zboží neodpovídá ani v nejmenším fotografii. Reklamace v podstatě nemožná

Bohužel si čtu tento článek až teď. Taky jsem naletěla. Přišel mi velmi nekvalitní hadr. Zboží prakticky nelze vrátit, aniž by jste do toho zase neinvestovali a navíc zpáteční adresa z nich nějak nelezla. Reklamace (komunikace asi s počítačem) jsou vymakané. Podle toho soudím, že jich mají asi hodně. Vrátili mi 40% z ceny produktu, ale ne za dopravu, takže jsem prodělala a oni nakonec vydělávají na šuntech.

Objednal jsem si hamaku. Nedorazila. Komunikace strasna. Po 10 urgencich se nic nestalo. Nikdy uz vic !!!!

Objednal jsem vstupní kliku s kodem a po 2 tydnech jsem urgoval. Napsali, že to vyšení do několika dnů, ať mám dostupný mobil, že mi budou volat. Po 4 měsících jsem opět napsal a oni mi odpověděli, že vypršela 90 denní lhůta, takže sorry.. Nic neobjednávat na tomto Webu !!!

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nakupujte módu online na Zara online e-shopu

Hledáte ty nejmodernější trendy kousky 👚 nejen na sebe, ale i do domácnosti? Zara a Zara Home 🏠 slyší na vaše přání a my přinášíme recenzi...

 

Sinsay cz eshop - recenze, zkušenosti a slevové kupóny

Hledáte trendy módu, 👗 která hezky padne a budete ji rádi nosit? Eshop Sinsay splní vaše přání a ještě vám dá slevu na první nákup! 🛒 Mrkněte a...

 

Boohoo a Booho.cz - recenze eshopu - šaty, oblečení, reklamace

Boohoo je značka oblečení z Anglie a Booho.cz známe jako e-shop se zbožím z Číny. Přečtěte si smutné recenze a zkušenosti zákazníků včetně...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE