RECENZE

Recentia ztracené balíčky: Recenze a zkušenosti

Komentáře

Sú to hajzli podvodnícki...ale karma je zdarma

Podvod, přišly dva balíčky v krabici, chudinky krčily se tam v rohu. V jednom byl kryt na telefon prapodivneho rozmeru a v druhém 5 tlapek že sylikonu, ani nevím k čemu to je. Ale za blbost se platí a tak jsem si zaplatila, poučila, jsou prostě pořád mezi námi hajzlici.

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOBJEDNÁVEJTE, JE TO PODVOD!!! TATO FIRMA SE CHCE POUZE NA VÁS OBOHATIT!!!
Dorazila mi otevřená krabice, ve které na dně ležely 2 miniaturní balíčky. Odmítla jsem ji od dopravce převzít, neboť díky bohu, byla krabice otevřená a poškozená, načeš mi bylo vyhrožováno předžalobní výzvou za neuhrazení poštovného. Toto překvapení mne nakonec stálo "pouze" pár dní nervů a dohadování, ale nakonec jsem to vyřešila telefonicky dohodou a UŽ NIKDY VÍCE S TOUTO FIRMOU NECHCI MÍT NIC SPOLEČNÉHO. NEOBJEDNÁVEJTE SI TYTO BALÍČKY, OPRAVDU TO NESTOJÍ ZA NEPŘÍJEMNOSTI A VAŠE ZDRAVÍ!

Celková váha vč.velké krabice jako obalu byla 0,1kg -1.podezření na podvod.
3 balíčky -1 úplně prázdný,2 odhaduji hodnotu 50,-Kč -2.podvod
Žádné překvapení,jen pocit podvodu.
Věřím na Boží mlýny-těch peněz si neužijete. A.

Lidé zaplatili tisice kusů zboží, které svoji neschopností někdo nedoručil a teď na tom vydělává někdo jiný a bohatne z již zaplaceného zboží. Neskutečný co se může stát a nikdo tento " obchod " nezarazí. K.

Podvod!!!
Tak mi dnes přišel box velikosti krabice od bot,ve kterém bylo 7 miniobálek a 1 mensi krabicka. Zaplatila jsem 1.500 Kč. Obdržela jsem 2 knoflíky, každý ve zvláštní obálce, 1 malý nafukovací balónek, 1 silonkovou ponožku, 2 prstýnky-hrozné kýče, silonove tričko a v krabičce byla nějaká nefunkční čistička, snad na šperky?

Ztráta času a peněz!!!
Podvod!!!

OBJEDNANÉ ZBOZI NEMELO ANI VÁHU ANI HODNOTU CENY KTEROU JSEM ZAPLATILA...ROZHODNE NEDOPORUCUJI TENTO OBCHOD.VŠE MÁM NAFOCENO JSOU TO ŠMEJDI

Dobrý den, i já jsem koupila 2 ztracené balíčky. Došly opravdu 2 v neprůhledných malých pytlíkách. Firma slibovala, že hodnota bude vyšší než je obsah těchto balíčků. Pytlíky jsem opatrně otevřela, abych zjistila, co v nich je a hodnota obou balíčků necelých 100Kč. Slibovali ,že mohu zboží vrátit když mi nevyhovuje. To jsem udělala a přišel mi email se stejným zněním, jak je zde již uvedeno od jiného kupujícího. Takže tato firma se vědomě obohacuje, protože, když zboží expeduje, musí vědět, že tyto balíčky mají nulovou hodnotu. Takže, při vrácení zboží nemáte ani peníze, protože nic nevrací ani vámi zaplacené zboží. Myslím si, že na tuto podvodnou firmu by měla být podána žaloba. Těch zákazníků je hodné, co byli okradeni a resentia si přišla na pěkné peníze.

Přidej komentář



Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fruugo.cz není e-shop: Recenze a zkušenosti

Nakoupit, nebo se vyhnout obloukem? Přečtěte si názory a zkušenosti zákazníků webu fruugo.cz.

 

Balando eshop cz: recenze a vaše zkušenosti z diskuzí

Hledáte recenze a zkušenosti s eshopem Balando.cz? Nebo řešíte reklamaci a hodil by se vám Balando telefonní kontakt? Objevte všechny Balando...

 

Jak funguje e-shop SHEIN? Recenze a vaše zkušenosti

Podívala jsem se na zoubek e-shopu SHEIN. Jak dopadl? Čtete dál...

 

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE